Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~Kosmonauta niezalogowany
11 listopada 2024r. o 18:21
~~Bolecnauta napisał(a): Bycie szczerym Januszem jest lepsze niż fałszywym ,zakłamanym Lucusiem który nawet z rodziną jest skłócony. A to pokazuje jaki jest zawistny i mściwy.
A że jest brzydki jak noc listopadowa to i nie ma co liczyć że jakaś dziewoja na niego poleci.
I słusznie bo tez by ją sprzedał. Hihihihi

No nie wiem , ale Jan też nie ma w domu piękności bo ma taką na jaką zasługuje. Gdyby był przystojniakiem to tak ale on. Ma co ma ale chwalić się nie ma czym . Lucjan jest na marszu z całą rodziną. Więc jednak go kochają. A Jan sam biega z pieskiem, sam gra w STS , sam wyżera swojej kobiecie którą zdradził ciasto. Sam serfuje po necie szukając kumpli. Bez skutku. Prowokator i kanalia takie opinie ma on.Wszyscy go ignorują a portale banują. Przypadek ? O TO CHYBA NORMA.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Oj tam oj tam niezalogowany
11 listopada 2024r. o 18:23
Lucuś , nie karm go. On tylko czeka abyś się odzywał. Siedź na marszu i nie pisz.
~~Dyniowa Inkarwilla niezalogowany
11 listopada 2024r. o 18:25
~~Kosmonauta napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bolecnauta napisał(a): Bycie szczerym Januszem jest lepsze niż fałszywym ,zakłamanym Lucusiem który nawet z rodziną jest skłócony. A to pokazuje jaki jest zawistny i mściwy.
A że jest brzydki jak noc listopadowa to i nie ma co liczyć że jakaś dziewoja na niego poleci.

No nie wiem , ale Jan też nie ma w domu piękności bo ma taką na jaką zasługuje. Gdyby był przystojniakiem to tak ale on. Ma co ma ale chwalić się nie ma czym . Lucjan jest na marszu z całą rodziną. Więc jednak go kochają. A Jan sam biega z pieskiem, sam gra w STS , sam wyżera swojej kobiecie którą zdradził ciasto. Sam serfuje po necie szukając kumpli. Bez skutku. Prowokator i kanalia takie opinie ma on.Wszyscy go ignorują a portale banują. Przypadek ? O TO CHYBA NORMA.

Co ty za stopnie z języka polskiego , masz w swoim gimnazjum ?
~~no proszę niezalogowany
11 listopada 2024r. o 18:33
~~Dyniowa Inkarwilla napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kosmonauta napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bolecnauta napisał(a): Bycie szczerym Januszem jest lepsze niż fałszywym ,zakłamanym Lucusiem który nawet z rodziną jest skłócony. A to pokazuje jaki jest zawistny i mściwy.

Co ty za stopnie z języka polskiego , masz w swoim gimnazjum ?

Stary dziad nie wieże nie ma już gimnazjum.
14240
M21W2
11 listopada 2024r. o 18:45
Obgadywaniie, - oczernianie, szkalowanie, robią to ludzie którzy w oczy by tego nigdy nie powiedzieli, są ludźmi którzy w yen

Dopisane 11.11.2024r. o godz. 18:45:

Są ludźmi którzy w ten sposób się dowsrtościowują.
~~Janusz niezalogowany
11 listopada 2024r. o 18:46
M21W2 napisał(a): Obgadywaniie, - oczernianie, szkalowanie, robią to ludzie którzy w oczy by tego nigdy nie powiedzieli, są ludźmi którzy w yenDopisane 11.11.2024r. o godz. 18:45:Są ludźmi którzy w ten sposób się dowsrtościowują.

Lucjan , nie prowokuj znajomością słów , których nie potrafisz naPISać.
14240
M21W2
11 listopada 2024r. o 18:57
~~Janusz napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Obgadywaniie, - oczernianie, szkalowanie, robią to ludzie którzy w oczy by tego nigdy nie powiedzieli, są ludźmi którzy w yenDopisane 11.11.2024r. o godz. 18:45:Są ludźmi którzy w ten sposób się dowsrtościowują.

Lucjan , nie prowokuj znajomością słów , których nie potrafisz naPISać.

Ja nie muszę prowokować, najwięcej aktywnych szczekaczek jest w czasie kiedy mnie nie ma na forum . Fakt trudno jest pisać w telefonie jadąc przez zakorkowaną Warszawę . Znasz moje powiedzenie - psy szczekają karawana jedzie dalej. Do jutra.
~~Bolecnauta niezalogowany
11 listopada 2024r. o 18:59
M21W2 napisał(a): Obgadywaniie, - oczernianie, szkalowanie, robią to ludzie którzy w oczy by tego nigdy nie powiedzieli, są ludźmi którzy w yenDopisane 11.11.2024r. o godz. 18:45:Są ludźmi którzy w ten sposób się dowsrtościowują.

Czyli tak jak ty . Pięknie się sam opisałeś.
Ja tam bez problemu bym ci powiedział za kogo cię mam. Tylko po co jak sam tu wystawiasz sobie wizytówkę i każdy normalny wie jak cię nazwać. Tylko tutaj nie można używać wulgaryzmów.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza