~~Bolecnauta napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Obgadywaniie, - oczernianie, szkalowanie, robią to ludzie którzy w oczy by tego nigdy nie powiedzieli, są ludźmi którzy w yenDopisane 11.11.2024r. o godz. 18:45:Są ludźmi którzy w ten sposób się dowsrtościowują.
Czyli tak jak ty . Pięknie się sam opisałeś.
Ja tam bez problemu bym ci powiedział za kogo cię mam. Tylko po co jak sam tu wystawiasz sobie wizytówkę i każdy normalny wie jak cię nazwać. Tylko tutaj nie można używać wulgaryzmów.
~~Bolecnauta napisał(a): Kim jesteś w całej krasie sami biedaku intelektualny pokazujesz. Twoje chamskie komentarze i chamstwo jakim tu się popisujesz są ogólnie znane. Jesteś zwykłą miernotą która nawet własną rodzinę sprzeda by zaistnieć .
~~Jasio napisał(a): Achtung! Teraz tchórz M21 się wyloguje i będzie robił szambo z forum .
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): spokojnie Lucuś ...spokojnie bo pojawi się siostra Bożenka i cię skarci jak przedszkolaka...
przecież często przypomina ci byś tu się nie ekscytował i nie dał sprowokować a ty dobre rady ''olewasz'' ...;D
już od rana cię tu nosi...HAHAHAHAHAHA
ja tu jestem i czytam ...
też piszę tylko ''wuja '' warty jest ten twój ''algorytm'' bo widzę że strzelasz na oślep pajacu bo może gdzieś tam coś trafisz...
jesteś oszołomem i pajacem Lucuś i dobrze ktoś tam pisze-zapewne wg. ciebie to ja ;D - że ty nawet rodzinę umoczysz w swoje chore gierki...
ZRÓB SOBIE ZRZUTA DO SWOJEGO ''KAPOWNIKA'' ;D