Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

14240
M21W2
12 listopada 2024r. o 9:59
~~Bolecnauta napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Obgadywaniie, - oczernianie, szkalowanie, robią to ludzie którzy w oczy by tego nigdy nie powiedzieli, są ludźmi którzy w yenDopisane 11.11.2024r. o godz. 18:45:Są ludźmi którzy w ten sposób się dowsrtościowują.

Czyli tak jak ty . Pięknie się sam opisałeś.
Ja tam bez problemu bym ci powiedział za kogo cię mam. Tylko po co jak sam tu wystawiasz sobie wizytówkę i każdy normalny wie jak cię nazwać. Tylko tutaj nie można używać wulgaryzmów.

Każdy z nas pokazuje kim jest, tak mi przykro że redaktorzy Bolca nie pozwalają ci pokazać kim jesteś w całej krasie, biedaku, nie możesz używać wulgaryzmów.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Bolecnauta niezalogowany
12 listopada 2024r. o 10:09
Kim jesteś w całej krasie sami biedaku intelektualny pokazujesz. Twoje chamskie komentarze i chamstwo jakim tu się popisujesz są ogólnie znane. Jesteś zwykłą miernotą która nawet własną rodzinę sprzeda by zaistnieć .
14240
M21W2
12 listopada 2024r. o 10:24
~~Bolecnauta napisał(a): Kim jesteś w całej krasie sami biedaku intelektualny pokazujesz. Twoje chamskie komentarze i chamstwo jakim tu się popisujesz są ogólnie znane. Jesteś zwykłą miernotą która nawet własną rodzinę sprzeda by zaistnieć .

Bolecnauto , ale mnie obszczekałeś , ulżyło , jak tak to niezmiernie się cieszę że mogłem pomóc .
Proszę mi więcej nie skomleć , więcej " karmy " nie będzie . Miłego dnia .
~~Bolecnauta niezalogowany
12 listopada 2024r. o 10:32
To ty sam bidoku nawet własną rodzinę obszczekujesz. Cały ty gnomie. '
Tobie już nic nie pomoże. Opluwasz tu wszystkich kiedy tylko możesz i skomlesz uciekając od trudnych dla ciebie spraw.
~~Jasio niezalogowany
12 listopada 2024r. o 10:35
Achtung! Teraz tchórz M21 się wyloguje i będzie robił szambo z forum .
14240
M21W2
12 listopada 2024r. o 10:51
~~Jasio napisał(a): Achtung! Teraz tchórz M21 się wyloguje i będzie robił szambo z forum .

Jasiu , ty już zrobiłeś takie szambo z forum że już nic gorszego Redakcji Bolca nie może się przydarzyć .

Co poza szukaniem zaczepki ze mną jesteś w stanie wydobyć ze swojej mózgownicy skażonej " bakteriami " głupoty .

Taka mała ciekawostka , głodne trolle wyłażą z nor po " pokarm " kiedy tylko się tu pojawię . Jasiu spytaj " koleżki " bolecnauty , może za dużo jemu podsypałem , podzieli się z tobą .

Dopisane 12.11.2024r. o godz. 10:51:

Jasiu , ja dla ciebie tchórz ty dla mnie szczur szukający karmy .
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
12 listopada 2024r. o 11:03
spokojnie Lucuś ...spokojnie bo pojawi się siostra Bożenka i cię skarci jak przedszkolaka...
przecież często przypomina ci byś tu się nie ekscytował i nie dał sprowokować a ty dobre rady ''olewasz'' ...;D
już od rana cię tu nosi...HAHAHAHAHAHA

ja tu jestem i czytam ...
też piszę tylko ''wuja '' warty jest ten twój ''algorytm'' bo widzę że strzelasz na oślep pajacu bo może gdzieś tam coś trafisz...
jesteś oszołomem i pajacem Lucuś i dobrze ktoś tam pisze-zapewne wg. ciebie to ja ;D - że ty nawet rodzinę umoczysz w swoje chore gierki...

ZRÓB SOBIE ZRZUTA DO SWOJEGO ''KAPOWNIKA'' ;D
~~Prośba spełniona niezalogowany
12 listopada 2024r. o 11:22
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): spokojnie Lucuś ...spokojnie bo pojawi się siostra Bożenka i cię skarci jak przedszkolaka...
przecież często przypomina ci byś tu się nie ekscytował i nie dał sprowokować a ty dobre rady ''olewasz'' ...;D
już od rana cię tu nosi...HAHAHAHAHAHA

ja tu jestem i czytam ...
też piszę tylko ''wuja '' warty jest ten twój ''algorytm'' bo widzę że strzelasz na oślep pajacu bo może gdzieś tam coś trafisz...
jesteś oszołomem i pajacem Lucuś i dobrze ktoś tam pisze-zapewne wg. ciebie to ja ;D - że ty nawet rodzinę umoczysz w swoje chore gierki...

ZRÓB SOBIE ZRZUTA DO SWOJEGO ''KAPOWNIKA'' ;D

A wiesz Jasiu , zrobiłem zrzut tego wpisu.
Będzie w sądzie jak znalazł. " Jesteś pajac i oszołom Lucuś ". A to chyba bardziej szkodliwe i obraźliwe niż podanie adresu" nory " na poddaszu.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy