Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~Jasio niezalogowany
12 listopada 2024r. o 11:35
OK.
Wiesz o tym że CHYBA robi różnicę?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
12 listopada 2024r. o 11:39
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): jesteś oszołomem i pajacem Lucuś i dobrze ktoś tam pisze-zapewne wg. ciebie to ja ;D - że ty nawet rodzinę umoczysz w swoje chore gierki...

Jak nie ty to ktoś kto jak ty jest podłym człowieczkiem , błaznem byłoby mało adekwatną odpowiedzą .

Ze zrzutami i ich kserokopiami mam już 14 teczek , z dzisiejszych wpisów będzie piętnasta ,
To że tu piszesz za kilku nie mam najmniejszej wątpliwości , skany są po to aby prokurator mógł to sprawdzić .
Biorę w tym przypadku przykład z ciebie .
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
12 listopada 2024r. o 11:50
ło matko ...15-ta!!!!!!!!!!!!!!!! ;D
ile z tych teczek zawiera twoje chamskie wpisy ,twoje wyzwiska i obelgi jakimi tu chamie się popisywałeś i do mnie kierowałeś?

za kilku piszę?...mylisz się ...piszę za kilkunastu...HAHAHAHAHAHA
kto wie czy nie za samą ''siostrę Bożenkę''
koniecznie to sprawdź mój ty ''łotsonie''
właśnie...byleś już przesłuchiwany do sprawy G-RSD-3...../24....
~~I kolejny sukces niezalogowany
12 listopada 2024r. o 12:19
"Po dziewięciu miesiącach 2024 r. liczba niewypłacalnych podmiotów w branży budowlanej jest już o 40 proc. wyższa niż w tym samym okresie roku poprzedniego......"
money.pl.....
12 listopada 2024r. o 12:30
nie zapomnij o oszołomie i pajacu...

ty mnie zachęcasz do jakich zmian? ...ty który od lat popisujesz się swoim chamstwem i jakoś zmian nie widzę...
ile to już lat Lucuś plujesz tu swoim jadem i rozsyłasz swoje toksyczne smrody?

jaki ty jesteś dziecinny..
wiecznie innym przypisujesz ''płacze'';D

popatrz ...tyle jest tu teraz o tym ''marszu '' w którym sam maszerowałeś...no właściwie nie sam bo miałeś ''doborowe '' towarzycho które nie wiedzieć czemu często mordy zasłaniało ale ty o tym nie piszesz tylko uczepiłeś się mnie jak jakiś nawiedzony masochista który im więcej ''kopów '' zbierze tym lepiej się czuje...;D
mam nadzieję że to tylko ''masochizm'' a nie exh....bo to by było już z lekka podejrzane...;D

łżesz Lucuś ...łżesz..
''Twoje prostactwo jest przerażające , w każdym wpisie jak nie obelga i oszczerstwo''
w jakim ''każdym wpisie''?
gdzie ''obelgi'' i ''oszczerstwa''?:D
12 listopada 2024r. o 12:40
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): za kilku piszę?...mylisz się ...piszę za kilkunastu..

Aż o takie " talenty " ciebie nie podejrzewam .
Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): ile z tych teczek zawiera twoje chamskie wpisy ,twoje wyzwiska i obelgi jakimi tu chamie się popisywałeś i do mnie kierowałeś?

Nie jestem tobą , przypomnę po raz nie wiem który co ci napisał redaktor Marcin ,- " nie wyzywaj nie będziesz wyzywany " do mnie w przeciwieństwie do ciebie to dotarło ,

nic do ciebie nie dotarło...
teraz wiesz co się zapowiada po prostu ''otrzeźwiałeś ''
teraz jedno jest pewne i jest to sukces i nadzieja na przyszłość dla forum...
już nigdy Lucjanku jako zalogowany nie wyzwiesz mnie tu od ''parów''...;D

będziesz mógł to robić być może jako ''niezalogowany'' ale to też będzie sprawdzone bo kilka zrzutów z tymi ''niezalogowanymi'' też będzie sprawdzane...
myślisz że mogą być tam wśród nich twoje posty?
a więc tym bardziej będziesz miał ''ciepło''
a zima za pasem...;D
~~Prorok niezalogowany
12 listopada 2024r. o 12:52
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): jesteś oszołomem i pajacem Lucuś i dobrze ktoś tam pisze-zapewne wg. ciebie to ja ;D - że ty nawet rodzinę umoczysz w swoje chore gierki...

Jak nie ty to ktoś kto jak ty jest podłym człowieczkiem , błaznem byłoby mało adekwatną odpowiedzą .

Ze zrzutami i ich kserokopiami mam już 14 teczek , z dzisiejszych wpisów będzie piętnasta ,
To że tu piszesz za kilku nie mam najmniejszej wątpliwości , skany są po to aby prokurator mógł to sprawdzić .

M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): jesteś oszołomem i pajacem Lucuś i dobrze ktoś tam pisze-zapewne wg. ciebie to ja ;D - że ty nawet rodzinę umoczysz w swoje chore gierki...

Akurat prokurator nie ma co robić , więc będzie się zajmował twoimi chorobowymi urojeniami.
~~Cieszynianka ozdobna niezalogowany
12 listopada 2024r. o 13:09
Jasiu nie pisz z ukrycia bo i tak zrobię zrzut i prokurator to sprawdzi.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.