~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): jesteś oszołomem i pajacem Lucuś i dobrze ktoś tam pisze-zapewne wg. ciebie to ja ;D - że ty nawet rodzinę umoczysz w swoje chore gierki...
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): za kilku piszę?...mylisz się ...piszę za kilkunastu..
Aż o takie " talenty " ciebie nie podejrzewam .
Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): ile z tych teczek zawiera twoje chamskie wpisy ,twoje wyzwiska i obelgi jakimi tu chamie się popisywałeś i do mnie kierowałeś?
Nie jestem tobą , przypomnę po raz nie wiem który co ci napisał redaktor Marcin ,- " nie wyzywaj nie będziesz wyzywany " do mnie w przeciwieństwie do ciebie to dotarło ,
nic do ciebie nie dotarło...
teraz wiesz co się zapowiada po prostu ''otrzeźwiałeś ''
teraz jedno jest pewne i jest to sukces i nadzieja na przyszłość dla forum...
już nigdy Lucjanku jako zalogowany nie wyzwiesz mnie tu od ''parów''...;D
będziesz mógł to robić być może jako ''niezalogowany'' ale to też będzie sprawdzone bo kilka zrzutów z tymi ''niezalogowanymi'' też będzie sprawdzane...
myślisz że mogą być tam wśród nich twoje posty?
a więc tym bardziej będziesz miał ''ciepło''
a zima za pasem...;D
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): jesteś oszołomem i pajacem Lucuś i dobrze ktoś tam pisze-zapewne wg. ciebie to ja ;D - że ty nawet rodzinę umoczysz w swoje chore gierki...
Jak nie ty to ktoś kto jak ty jest podłym człowieczkiem , błaznem byłoby mało adekwatną odpowiedzą .
Ze zrzutami i ich kserokopiami mam już 14 teczek , z dzisiejszych wpisów będzie piętnasta ,
To że tu piszesz za kilku nie mam najmniejszej wątpliwości , skany są po to aby prokurator mógł to sprawdzić .
Biorę w tym przypadku przykład z ciebie .
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): jesteś oszołomem i pajacem Lucuś i dobrze ktoś tam pisze-zapewne wg. ciebie to ja ;D - że ty nawet rodzinę umoczysz w swoje chore gierki...
Jak nie ty to ktoś kto jak ty jest podłym człowieczkiem , błaznem byłoby mało adekwatną odpowiedzą .
Ze zrzutami i ich kserokopiami mam już 14 teczek , z dzisiejszych wpisów będzie piętnasta ,
To że tu piszesz za kilku nie mam najmniejszej wątpliwości , skany są po to aby prokurator mógł to sprawdzić .
Biorę w tym przypadku przykład z ciebie .