~~xyz napisał(a):Ktoś napisał: ~~pytanie za 50 zł napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Cyrvana zviezda napisał(a): Trzebaby dodać że najdroższe ceny prądu w Europie,a czy ten ryży fałsz orientuje się ile Polacy zarabiają? w tych trudnych czasach, albo ile przeciętny emeryt ma na rękę? nie wliczając w to ubeckich emerytur bo tam jest kosmos , odkąd przywrócił im przywileje
Ubecki emeryt dostanie u twojej matki rabat ?
Ja mam pytanie czy jak do władzy wróci PIS to UBekom znowu zabiorą wysokie emerytury .,mój sąsiad dostał wyrównania 170 tys i mówi ,że zakłada następną sprawę .
Matka obsłuży sąsiada , blisko by miała ?
~~pytanie za 50 zł napisał(a):Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~pytanie za 50 zł napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Cyrvana zviezda napisał(a): Trzebaby dodać że najdroższe ceny prądu w Europie,a czy ten ryży fałsz orientuje się ile Polacy zarabiają? w tych trudnych czasach, albo ile przeciętny emeryt ma na rękę? nie wliczając w to ubeckich emerytur bo tam jest kosmos , odkąd przywrócił im przywileje
Ja mam pytanie czy jak do władzy wróci PIS to UBekom znowu zabiorą wysokie emerytury .,mój sąsiad dostał wyrównania 170 tys i mówi ,że zakłada następną sprawę .
Słuchaj durny CWELU nie mieszaj w swoje bździny mojej matki bo miała by dzisiaj 104 lata pilnuj swojej Qurwy, bo druta tak ciągnie, że prześcieradło wciąga w dopę .A tak na poważnie rozkwasił ci ktoś mordę !
~~xyz napisał(a):Ktoś napisał: ~~pytanie za 50 zł napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~pytanie za 50 zł napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Cyrvana zviezda napisał(a): Trzebaby dodać że najdroższe ceny prądu w Europie,a czy ten ryży fałsz orientuje się ile Polacy zarabiają? w tych trudnych czasach, albo ile przeciętny emeryt ma na rękę? nie wliczając w to ubeckich emerytur bo tam jest kosmos , odkąd przywrócił im przywileje
Słuchaj durny CWELU nie mieszaj w swoje bździny mojej matki bo miała by dzisiaj 104 lata pilnuj swojej Qurwy, bo druta tak ciągnie, że prześcieradło wciąga w dopę .A tak na poważnie rozkwasił ci ktoś mordę !
To jakiś zboczony tirowiec z kompleksem edypa.