Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~Szarozielony Wrzos niezalogowany
28 listopada 2024r. o 17:16
gdyby tak więcej piszących tutaj czytało te strony które czyta oprych i ja nie było by tak idio.ty.cznych komentarzy że ''ktoś -komuś'' ...;D
a tak piszący że oprych mnie mógł podpaść -bo przecież wiem że o mnie chodziło ;D wyszedł na głomba...;D

tak...jest tu taki jeden dupek co to swego czasu pisał że mam wroga w qwax-ie czy PRL -u...
a nie chce zauważyć ilu to on ma sam ''wrogów''...;D

wracam do filmu ale będę tu zaglądał...takżeten- spoko...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Szymon niezalogowany
28 listopada 2024r. o 17:25
No paliłem, ale się nie zaciągałem
~~Szymon niezalogowany
28 listopada 2024r. o 17:36
No i nikt mi nie powiedział, że jest "rudy i mściwy" ;(
~~antyjanusz niezalogowany
28 listopada 2024r. o 17:44
~~Szarozielony Wrzos napisał(a): gdyby tak więcej piszących tutaj czytało te strony które czyta oprych i ja

Oprych czyta odpowiedznie strony i nie głosuje na POPiSową patologię tak jak ty. To was fundamentalnie różni.

Tanten wyciąga wnioski, ty tkwisz w oparach absurdu.
~~antylucuś niezalogowany
28 listopada 2024r. o 18:22
A jakie ty wnioski wyciągasz? Nie wiesz co piszesz o FUNDAMENTALNYCH różnicach.
~~I bumm niezalogowany
28 listopada 2024r. o 22:10
W odpowiedzi na rosyjską niezniszczalną rakietę Orszanik ,nasza niepokonana armia postanowiła wystrzelić dwie rakiety .Niestety rakiety nie doleciały do celu i zawróciły.Rakieta średniego zasięgu klasy kolegium humanum trafiła w marszałka Hołownię wgniatając go w ziemię dyplomem.Druga rakieta trafiła naszą najlepszą tenisistkę Igę Świątek ,rakieta miała głowicę dopingową .
~~Mlecznoróżowa Pysznogłówka niezalogowany
28 listopada 2024r. o 22:20
Będzie jazda, jak sie okaże ,ze czaskoski też do Collegium Tumanum uczeszczał .
~~Wiadomości wojenne niezalogowany
29 listopada 2024r. o 8:45
NATO poinformowało że jako pierwsze z zaskoczenia zaatakuje Rosję. Atak nastąpi 12 marca o godz 10 , minut 15.
Jednocześnie poinformowało że tworzone nowe brygady będą miały oznaczenia zgodnie z płcią żołnierzy .
Np. Brygadę nr,93 będą tworzyć żołnierze którzy identyfikują się jako płeć nr.93.
Polskie władze poinformowały że Polskie lotniskowce i łodzie podwodne o napędzie atomowym przejmą Bałtyk .W związku z tym gen.Skrzypczak zostanie Admirałem i będzie dowodził flotą
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.