Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~Hebanowy Śniedek niezalogowany
29 listopada 2024r. o 10:53
masz rację ...
stąd pacjent pisze o ''zapomnianym incydencie'' który nie zaistniał....;D
stąd inny pacjent pyta o to do kogo są kierowane wpisy o marszach ''niepodległości''...;D

najciekawsze rzeczy zaczynają się jednak dziać kiedy paranoik próbuje od swoich paranoi odwrócić uwagę i robi co może by widzieć wszędzie jedną osobę i jej przypisać własne cechy...

prawda M21W2...;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jasio niezalogowany
29 listopada 2024r. o 11:00
;]]
Dlatego Lucjan często pisze o innych i tym że ci plotkują a sam w tym jest mistrzem świata. W szkółce zdobył tą ,,specjalizację''?
~~fsdkljljksd niezalogowany
29 listopada 2024r. o 11:01
mamy już paliwo po 5,19?
14240
M21W2
29 listopada 2024r. o 11:05
~~Jasio napisał(a): ;]]
Dlatego Lucjan często pisze o innych i tym że ci plotkują a sam w tym jest mistrzem świata. W szkółce zdobył tą ,,specjalizację''?

Przykład moich plotek jesteś w stanie podać , dla mnie twój wpis jest przykładem że bez obgadywania nie istniejesz na forum .
~~Bolecnauta niezalogowany
29 listopada 2024r. o 11:14
boli prawda?...ma boleć...;D
przypomnieć ci jak swojego koleżkę obgadywałeś na forum?...a bo to jakąś bramę zablokował maluchem...
a to jaki to on fałszywy i czy masz pisać o tym publicznie...
a rozsiewanie jakichś plot o mnie i jakimś dziecku z Downem?
a publikowanie tu moich danych osobowych?

tego nie pamiętasz? ;D
~~Jasio niezalogowany
29 listopada 2024r. o 11:18
A to publiczne wyciąganie rodzinnych brudów z siostrzeńcem?
~~Jurek niezalogowany
29 listopada 2024r. o 11:20
~~Hebanowy Śniedek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bez komentarza napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~I bumm napisał(a): W odpowiedzi na rosyjską niezniszczalną rakietę Orszanik ,nasza niepokonana armia postanowiła wystrzelić dwie rakiety .Niestety rakiety nie doleciały do celu i zawróciły.Rakieta średniego zasięgu klasy kolegium humanum trafiła w marszałka Hołownię wgniatając go w ziemię dyplomem.Druga rakieta trafiła naszą najlepszą tenisistkę Igę Świątek ,rakieta miała głowicę dopingową .

O jeszcze jednym bardzo ważnym incydencie zapomniałeś napisać ..!!!
Głowicy głupoty uderzającej w poddasze …!!

co za tłuczek kartoflany...;D
prosta polska stylistyka jest mu obca...zapewne jakiś ''szwab'' to pisze...'D

''incydent'' głupku to coś co już zaistniało...

Jak ciebie tak bardzo boli , to skieruj do sprawdzenia
kto to pisał , i nie obrażaj pisząc , po chamsku „szwab”
Już raz kiedyś nazwałeś mnie „folksdojczem” , i po „INCYDENCIE” na ławeczce przypuszczałem że zrozumiałeś , czy wszyscy Janusze są tak podejrzliwi ,
a na marginesie, daj sobie chłopino siana nie wspominając o mnie ( nawet w domyśle ) .
A jak nie masz innego zajęcia , pospaceruj nad Bobrem , może ci to pomoże …
Stare , lecz aktualne , lepiej z mądrym zgubić , jak z głupim znaleźć ..
Jak zrozumiałeś , to się niesamowicie cieszę.

14240
M21W2
29 listopada 2024r. o 11:39
~~Bolecnauta napisał(a): boli prawda?...ma boleć...;D
przypomnieć ci jak swojego koleżkę obgadywałeś na forum?...a bo to jakąś bramę zablokował maluchem...
a to jaki to on fałszywy i czy masz pisać o tym publicznie...
a rozsiewanie jakichś plot o mnie i jakimś dziecku z Downem?
a publikowanie tu moich danych osobowych?

tego nie pamiętasz? ;D

Jesteś oszustem zmieniającym kilkakrotnie w ciągu doby pseudonimy .
Przypomnę ci oszuście że to PanM sam pisał o makuchu i blokowaniu bramy , oszuście co ty pisałeś o Panu M nie będę przypominał , nie zejdę do twojego poziomu .
Zdania o Panu M nie zmieniłem , ty robisz to w zależności co i jak ci pasuje .
Oszuście , coś czytałem że to ty wygnałeś swojego syna z domu z chorobą Downa , nie wiem czy dobrze pamiętam , pisał jako twój dawny znajomy , ja wiem jak nędznymi kreaturami są ci używający takich / pseudonimów / tak w stosunku do mnie jak i ciebie .
Oszuście ty wszystkie wpisy jesteś gotów mi przypisać , twoja nienawiść nie zna granic przyzwoitości .
Masz odwagę pójść nawet dzisiaj na policję razem ze mną , wyjaśnimy czy jesteś oszczercą czy ja tym co
podał twoje dane .

Dopisane 29.11.2024r. o godz. 11:33:

~~Jasio napisał(a): A to publiczne wyciąganie rodzinnych brudów z siostrzeńcem?

Jakich , nadal pokazujesz swoje prawdziwe oblicze , plotkarza pchającego ryj w sprawy które ciebie nie dotyczą dotyczą i nie masz o nich zielonego pojęcia .

Dopisane 29.11.2024r. o godz. 11:39:

~~Jurek napisał(a): Jak zrozumiałeś , to się niesamowicie cieszę.

Kogo o to pytasz , schizofrenika paranoidalnego .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.