Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~J23 niezalogowany
4 grudnia 2024r. o 19:02
~~minister finansów napisał(a): A co na to twoja matka , kasa fiskalna czy czarny se-ks . Qmatyś , co jej radzisz ? O ZUSie też nie zapomnij. Wtedy raczej kasa .

Widzisz chłopaku moja mama ..... ale cóż u ciebie od wielu miesięcy bez zmian. Kiedy w głowie pustka wracasz do swoich złych doświadczeń .....
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~skorn niezalogowany
4 grudnia 2024r. o 19:10
~~J23 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~minister finansów napisał(a): A co na to twoja matka , kasa fiskalna czy czarny se-ks . Qmatyś , co jej radzisz ? O ZUSie też nie zapomnij. Wtedy raczej kasa .

Widzisz chłopaku moja mama ..... ale cóż u ciebie od wielu miesięcy bez zmian. Kiedy w głowie pustka wracasz do swoich złych doświadczeń .....

Fajnie ze się odezwałeś, na kasę to ma Polska , niepełnosprawni itd. a z ręki do ręki , kraj nie ma nic. A jeszcze syncie tych sprzedajnych , starych matek , pieniądze zarobione z ich nierządu im zabierają.
Coś dodasz ?
~~Trudno nadążyć niezalogowany
4 grudnia 2024r. o 19:42
~~normalny i przyzwoity jak Tusk napisał(a): Reynders???
Nie znam człowieka

Teraz nikt go nie chce znać. A zaledwie dwa tygodnie temu w Warszawie Didier Reynders podczas spotkania z Adamem Bodnarem zachwalał wprowadzone przez polskiego ministra zmiany. czyli jesteśmy na dobrej drodze do...
No właśnie. Czyżby chodziło oto, że luka VAT-owska zaczęła szybko rosnąć .
~~J23 niezalogowany
4 grudnia 2024r. o 19:43
Ciekawe co na to skron ? ...ale nie ten z poddasza :-)
~~pytanie za 50 zł niezalogowany
4 grudnia 2024r. o 19:49
~~Trudno nadążyć napisał(a):
Ktoś napisał: ~~normalny i przyzwoity jak Tusk napisał(a): Reynders???
Nie znam człowieka

Teraz nikt go nie chce znać. A zaledwie dwa tygodnie temu w Warszawie Didier Reynders podczas spotkania z Adamem Bodnarem zachwalał wprowadzone przez polskiego ministra zmiany. czyli jesteśmy na dobrej drodze do...

Pytaj twojej matki, ja po wszystkim , na drugi dzień powiedziałem jej na parkingu dzień dobry , udała że mnie nie zna .To po co krzyczała ze jestem Supermenem.
Czy to tylko twoja matka tak kłamie , czy co. ?
Zakochać sie chciałem na stare lata. Mam szansę.
~~Supermen niezalogowany
4 grudnia 2024r. o 19:53
~~pytanie za 50 zł napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Trudno nadążyć napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~normalny i przyzwoity jak Tusk napisał(a): Reynders???
Nie znam człowieka

Pytaj twojej matki, ja po wszystkim , na drugi dzień powiedziałem jej na parkingu dzień dobry , udała że mnie nie zna .To po co krzyczała ze jestem Supermenem.

Już byś przestał kłamać z tym supermenem ,
Sąsiad twój opowiada że często mu nastawiasz , i w dodatku dopłacasz
~~Ave niezalogowany
4 grudnia 2024r. o 20:03
Na jednym z kanałów telewizji było o tragedii w Krakowie,i między innymi wypowiedź policjanta, jaka to policja niedofinansowana jest obecnie, nie ma na to i na tamto,he he, miłość do Tuska kosztuje, jak nic 90% niebieskich głosowało na ko,tyle w temacie
~~Złotobrązowa Porzeczka niezalogowany
4 grudnia 2024r. o 20:14
~~Supermen napisał(a):
Ktoś napisał: ~~pytanie za 50 zł napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Trudno nadążyć napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~normalny i przyzwoity jak Tusk napisał(a): Reynders???
Nie znam człowieka

Już byś przestał kłamać z tym supermenem ,
Sąsiad twój opowiada że często mu nastawiasz , i w dodatku dopłacasz

A TY NIEDZIELNEGO ROSOŁA TO ZA CO JADASZ ?
Co twoja matka mówi , 20zł znalazła. ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza