~~minister finansów napisał(a): A co na to twoja matka , kasa fiskalna czy czarny se-ks . Qmatyś , co jej radzisz ? O ZUSie też nie zapomnij. Wtedy raczej kasa .
~~J23 napisał(a):Ktoś napisał: ~~minister finansów napisał(a): A co na to twoja matka , kasa fiskalna czy czarny se-ks . Qmatyś , co jej radzisz ? O ZUSie też nie zapomnij. Wtedy raczej kasa .
Widzisz chłopaku moja mama ..... ale cóż u ciebie od wielu miesięcy bez zmian. Kiedy w głowie pustka wracasz do swoich złych doświadczeń .....
~~normalny i przyzwoity jak Tusk napisał(a): Reynders???
Nie znam człowieka
~~Trudno nadążyć napisał(a):Ktoś napisał: ~~normalny i przyzwoity jak Tusk napisał(a): Reynders???
Nie znam człowieka
Teraz nikt go nie chce znać. A zaledwie dwa tygodnie temu w Warszawie Didier Reynders podczas spotkania z Adamem Bodnarem zachwalał wprowadzone przez polskiego ministra zmiany. czyli jesteśmy na dobrej drodze do...
No właśnie. Czyżby chodziło oto, że luka VAT-owska zaczęła szybko rosnąć .
~~pytanie za 50 zł napisał(a):Ktoś napisał: ~~Trudno nadążyć napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~normalny i przyzwoity jak Tusk napisał(a): Reynders???
Nie znam człowieka
Teraz nikt go nie chce znać. A zaledwie dwa tygodnie temu w Warszawie Didier Reynders podczas spotkania z Adamem Bodnarem zachwalał wprowadzone przez polskiego ministra zmiany. czyli jesteśmy na dobrej drodze do...
Pytaj twojej matki, ja po wszystkim , na drugi dzień powiedziałem jej na parkingu dzień dobry , udała że mnie nie zna .To po co krzyczała ze jestem Supermenem.
Czy to tylko twoja matka tak kłamie , czy co. ?
Zakochać sie chciałem na stare lata. Mam szansę.
Już byś przestał kłamać z tym supermenem ,
Sąsiad twój opowiada że często mu nastawiasz , i w dodatku dopłacasz
~~Supermen napisał(a):Ktoś napisał: ~~pytanie za 50 zł napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Trudno nadążyć napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~normalny i przyzwoity jak Tusk napisał(a): Reynders???
Nie znam człowieka
Pytaj twojej matki, ja po wszystkim , na drugi dzień powiedziałem jej na parkingu dzień dobry , udała że mnie nie zna .To po co krzyczała ze jestem Supermenem.
Czy to tylko twoja matka tak kłamie , czy co. ?
Zakochać sie chciałem na stare lata. Mam szansę.
Już byś przestał kłamać z tym supermenem ,
Sąsiad twój opowiada że często mu nastawiasz , i w dodatku dopłacasz
A TY NIEDZIELNEGO ROSOŁA TO ZA CO JADASZ ?
Co twoja matka mówi , 20zł znalazła. ?