Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~ niezalogowany
4 grudnia 2024r. o 20:17
~~Ave napisał(a): Na jednym z kanałów telewizji było o tragedii w Krakowie,i między innymi wypowiedź policjanta, jaka to policja niedofinansowana jest obecnie, nie ma na to i na tamto,he he, miłość do Tuska kosztuje, jak nic 90% niebieskich głosowało na ko,tyle w temacie

Bo zapomnieli kto Wojsku, Straży i POlicji zabrał możliwość przejścia na emeryturę po 15 latach oraz coroczną waloryzację uposażenia ..... Trudno co zrobić! Ja wam premiera nie wybierałem :-)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Brudna Tawułka niezalogowany
4 grudnia 2024r. o 20:19
~~pytanie za 50 zł napisał(a): Pytaj twojej matki, ja po wszystkim , na drugi dzień powiedziałem jej na parkingu dzień dobry , udała że mnie nie zna .To po co krzyczała ze jestem Supermenem.
Czy to tylko twoja matka tak kłamie , czy co. ?
Zakochać sie chciałem na stare lata. Mam szansę.

Tak pod warunkiem że powiesz żonie że ci staje :-)
~~stara doradczyni niezalogowany
4 grudnia 2024r. o 20:21
Tak nie wolno,żadna praca nie hańbi. Nieroby nie pracują, siedzą na telefonach i żreć chcą.
A ta biedna kobiecina ciągnie i ciągnie. Płakać się chce
~~Fioletowy Barwinek niezalogowany
4 grudnia 2024r. o 20:21
A tymczasem przetarg na Cargo wygrali..... nooo kto?? Jakoś ci Niemcy mają szczęście w Polsce, tym bardziej że Polska w przetargu nie mogła brać udziału.
~~pytanie niezalogowany
4 grudnia 2024r. o 20:23
~~Fioletowy Barwinek napisał(a): A tymczasem przetarg na Cargo wygrali..... nooo kto?? Jakoś ci Niemcy mają szczęście w Polsce, tym bardziej że Polska w przetargu nie mogła brać udziału.

Ile teraz takie Cargo kosztuje , ha .
~~Złotawordzawa Maciejka niezalogowany
4 grudnia 2024r. o 20:24
a który z Polaków chciałby kupić bankruta?
dlaczego nie kupiła ''brudna pała''? :D
dlaczego nie kupił oszust Pinokio?
miałby co przepisać na żonę...;D
~~Donald Tusk Niemicki słup niezalogowany
4 grudnia 2024r. o 20:24
Fur Deutschland , dla Niemców. Niemiecki pachołek.
~~Jasiu niezalogowany
4 grudnia 2024r. o 20:27
A kaczorek-dyktatorek popijający herbatkę z samowara z Tuły w towarzystwie Wasina to czyj pachołek ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.