~~Milioner Donald Tusk napisał(a): Od nowego roku ruda szmata wprowadza POdatek od srebra , czyli jedna uncja srebra teraz 145 zł PO nowym roku 165 zł . Oczywiście doprowadzi to do kompletnego upadku sprzedaży Srebra, Platyny w Polsce . Tak to jest jak Polską rządza DEBILE . W Niemczech Podatek od srebra wprowadzono rok temu , sprzedaż spadła o 75% .
~~Milioner Donald Tusk napisał(a): Czyli , dzisiaj kupuję srebro 145 zł a PO miesiącu 165 zł , czysty zysk . Np. srebro inwestycyjne Krugerrand dzisiaj na stronie 146 zł . Tylko brać , ograniczona umysłowo SEKTO PEŁO .
~~Nowogrodzki napisał(a):Ktoś napisał: ~~Blond Trzykrotka napisał(a): NIE MAM WIECEJ
PYTAN
Skoro PiS wprowadzil 500+ 300+ 13 i 14 emerytury, przekopal Mierzeje, tunel na Zakopiance, w Swinoujsciu, rozpoczal gigantyczne zbrojenia armii, dal dzieciom laptopy i bon turystyczny, zapewnil Tarcze covidowe, antyinflacyjne, solidarnosciowe, rozpoczal wielkie projekty jak CPK czy atom, sciagnal do Polski wielkie inwestycje, przeprowadzil remonty infrastruktury kolejowej, na niewyobrazalna skale przeprowadzil i ukonczyl tysiace inwestycji infrastrukturalnych w samorzadach (drogi, kanalizacje, oczyszczalnie scieków, place zabaw, hale sportowe), podniósi kwote wolna od podatku z 3 do 30 tys. Obnizyl PIT do 12%, rozbudowal Orlen, odkupil srebra rodowe polskiej gospodarki, zgromadzit historyczne rezerwy zlota w NBP, pomógl Ukrainie dag bezplatne leki dzieciom i seniorom, wyposazyl szkoly, a od momentu przyjecia wladzy przez Tuska na nic nie ma pieniedzy. to ja sie pytam jak to jest mozliwe i kto tu kradnie?
A ja mam pytanie ,gdzie ty się Leczysz PISowski śmieciu ?