Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~ niezalogowany
4 grudnia 2024r. o 21:29
~~Jaskrawożółta Fasola napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Żółta Kolkwicja napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zulugula napisał(a): "POlska to dziwna kraj"... Za uszkodzenie wieńca wartości 400 złotych zabrany immunitet.....Grodzki i koperty - mała szkodliwość..... Kto im wierzy ?

Debilu a widziałeś ile było w tej kopercie ?

A ile było tych kopert?

Nie miłość a jakość !
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~xyz niezalogowany
4 grudnia 2024r. o 21:31
~~Jaskrawożółta Fasola napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Żółta Kolkwicja napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zulugula napisał(a): "POlska to dziwna kraj"... Za uszkodzenie wieńca wartości 400 złotych zabrany immunitet.....Grodzki i koperty - mała szkodliwość..... Kto im wierzy ?

Debilu a widziałeś ile było w tej kopercie ?

A ile było tych kopert?

Ja jak się żeniłem to na oczepiny dostałem dwie koperty puste !
~~Modra Scewola niezalogowany
4 grudnia 2024r. o 21:50
~~Haha napisał(a): Obstawiam że ten z poddasza bał by się wyskoczyć na solo z Jarosławem

Już raz skoczył , ale lądowanie mu nie wyszło .
~~Pomarańczowobrązowy Kalocefalus niezalogowany
4 grudnia 2024r. o 22:03
Zdradzona żona przychodzi z fitnes studia
I od drzwi wejściowych krzyczy , mój trener personalny powiedział że moje piersi wyglądają
jak u 25 latki , naburmuszony mąż leżący odłogiem na kanapie szyderczo zapytał , a co powiedział o twojej
Sześćdziesięcio paroletniej D.U.P.I.E , powiedziałam mu że leży odłogiem na kanapie ..
~~Milioner Donald Tusk niezalogowany
4 grudnia 2024r. o 22:34
Janusz jest dobrze, nie martw się, rozmawiam z chłopakami w pracy 23,26,29 lat , wszyscy będą głosować na Konferencję i Sławka na prezydenta, na rudą kreaturę plują.
~~Trudno nadążyć niezalogowany
4 grudnia 2024r. o 23:20
Donald Tusk vel "Rudy, wyjątkowo mściwy": - "Rozliczanie PiS postępuje wolniej, bo nie wszyscy w Koalicji zrozumieli, że bez rozliczenia nie będzie naprawy Rzeczpospolitej. I jeśli się wreszcie nie ogarną, sami zostaną przez ludzi rozliczeni".
Tyle, że na naprawę Rzeczpospolitej "piniendzy nie ma i nie będzie"
Dla ludzi musi wystarczyć ściganie i rozliczanie...
~~Niesiołowski POzdrawia niezalogowany
4 grudnia 2024r. o 23:27
No i bezrobotny , właśnie od 1 stycznia POdwyższony, 1300 na rękę. Na tydzień życia POdobno wystarczy. A POzostał trzy tygodnie szczaw i mirabelki.
~~Trudno nadążyć niezalogowany
4 grudnia 2024r. o 23:27
Szpitale wstrzymują przyjęcia pacjentów, bo NFZ nie płaci; dyrektorzy grożą, że pójdą do sądów - informuje „Rzeczpospolita”.
Ale co tam, ważne, żeby PIS pogonić
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.