Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~Ciemnobrązowa Trytoma niezalogowany
4 grudnia 2024r. o 23:52
No jasne POmyleni zadowoleni. , ale normalne myślące społeczeństwo POgoni ten Gówniany rząd w PIZDU. Jeszcze rok , dwa jak już będą na tym za krec ....ym bezrobociu za 1300 na pół roku.

Zastosowana autokorekta

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Trudno nadążyć niezalogowany
5 grudnia 2024r. o 2:11
"Projekt ustawy budżetowej na 2025 r. zakłada, że w przyszłym roku dochody budżetu wyniosą prawie 632,85 mld zł, a wydatki 921,62 mld zł. Oznacza to astronomiczny deficyt na poziomie 288,77 mld zł."
Ale to nic, ważne żeby PIS pogonić
~~Blond Trzykrotka niezalogowany
5 grudnia 2024r. o 6:10
NIE MAM WIECEJ
PYTAN
Skoro PiS wprowadzil 500+ 300+ 13 i 14 emerytury, przekopal Mierzeje, tunel na Zakopiance, w Swinoujsciu, rozpoczal gigantyczne zbrojenia armii, dal dzieciom laptopy i bon turystyczny, zapewnil Tarcze covidowe, antyinflacyjne, solidarnosciowe, rozpoczal wielkie projekty jak CPK czy atom, sciagnal do Polski wielkie inwestycje, przeprowadzil remonty infrastruktury kolejowej, na niewyobrazalna skale przeprowadzil i ukonczyl tysiace inwestycji infrastrukturalnych w samorzadach (drogi, kanalizacje, oczyszczalnie scieków, place zabaw, hale sportowe), podniósi kwote wolna od podatku z 3 do 30 tys. Obnizyl PIT do 12%, rozbudowal Orlen, odkupil srebra rodowe polskiej gospodarki, zgromadzit historyczne rezerwy zlota w NBP, pomógl Ukrainie dag bezplatne leki dzieciom i seniorom, wyposazyl szkoly, a od momentu przyjecia wladzy przez Tuska na nic nie ma pieniedzy. to ja sie pytam jak to jest mozliwe i kto tu kradnie?
~~Jasnoturkusowa Żurawka niezalogowany
5 grudnia 2024r. o 9:26
Podobno ambasadorem USA w Polsce ma zostać jedna z dwóch osób .Obie kandydatury są bardzo pozytywne .Jedną z nich jest Marek Tomasz Chodorowski .Jeśli on by został ambasadorem to była by bomba atomowa ,zrzucona nie na społeczeństwo Polskie ,ale na zgniłe polskie elity polityczne o inteligencji urojonej .Wiele osób go znających ,(nie mam na myśli pelikanów bo Ci zaczadzeni i podzieleni w swoją wojnę PO-PIS owską nie widzą dalej od własnego dzioba i żyją w swoim wyimaginowanym świecie) zna pana Marka autora wielu książek ,między innymi "Dziennik Zarazy" o pseudo pandemii oraz " Bestia cywilizacja nad przepaścią " o globalnej zgniłej przestępczej elicie rządzącą na zachodzie" oraz z Salonu wolnych ludzi.
~~8 gwiazdek niezalogowany
5 grudnia 2024r. o 10:15
~~Niesiołowski POzdrawia napisał(a): No i bezrobotny , właśnie od 1 stycznia POdwyższony, 1300 na rękę. Na tydzień życia POdobno wystarczy. A POzostał trzy tygodnie szczaw i mirabelki.

Xuju durny ja po 40 latach pracy pobierałem za PISS przez pół roku zasiłek 600 zł i jakoś przeżyłem .
~~Nowogrodzki niezalogowany
5 grudnia 2024r. o 10:17
~~Blond Trzykrotka napisał(a): NIE MAM WIECEJ
PYTAN
Skoro PiS wprowadzil 500+ 300+ 13 i 14 emerytury, przekopal Mierzeje, tunel na Zakopiance, w Swinoujsciu, rozpoczal gigantyczne zbrojenia armii, dal dzieciom laptopy i bon turystyczny, zapewnil Tarcze covidowe, antyinflacyjne, solidarnosciowe, rozpoczal wielkie projekty jak CPK czy atom, sciagnal do Polski wielkie inwestycje, przeprowadzil remonty infrastruktury kolejowej, na niewyobrazalna skale przeprowadzil i ukonczyl tysiace inwestycji infrastrukturalnych w samorzadach (drogi, kanalizacje, oczyszczalnie scieków, place zabaw, hale sportowe), podniósi kwote wolna od podatku z 3 do 30 tys. Obnizyl PIT do 12%, rozbudowal Orlen, odkupil srebra rodowe polskiej gospodarki, zgromadzit historyczne rezerwy zlota w NBP, pomógl Ukrainie dag bezplatne leki dzieciom i seniorom, wyposazyl szkoly, a od momentu przyjecia wladzy przez Tuska na nic nie ma pieniedzy. to ja sie pytam jak to jest mozliwe i kto tu kradnie?

A ja mam pytanie ,gdzie ty się Leczysz PISowski śmieciu ?
~~Milioner Donald Tusk niezalogowany
5 grudnia 2024r. o 10:37
Od nowego roku ruda szmata wprowadza POdatek od srebra , czyli jedna uncja srebra teraz 145 zł PO nowym roku 165 zł . Oczywiście doprowadzi to do kompletnego upadku sprzedaży Srebra, Platyny w Polsce . Tak to jest jak Polską rządza DEBILE . W Niemczech Podatek od srebra wprowadzono rok temu , sprzedaż spadła o 75% .
~~xyz niezalogowany
5 grudnia 2024r. o 10:40
~~Milioner Donald Tusk napisał(a): Od nowego roku ruda szmata wprowadza POdatek od srebra , czyli jedna uncja srebra teraz 145 zł PO nowym roku 165 zł . Oczywiście doprowadzi to do kompletnego upadku sprzedaży Srebra, Platyny w Polsce . Tak to jest jak Polską rządza DEBILE . W Niemczech Podatek od srebra wprowadzono rok temu , sprzedaż spadła o 75% .

Szmata to ciebie cwelu urodziła !!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza