Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~ niezalogowany
8 grudnia 2024r. o 21:27
~~Żółtobiały Jesion napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Złotawobrązowy Heliotrop napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~baca z Tater napisał(a): A dlaczego by nie? Kaszuby oddać Kaszubom. A Zakopane Janosikowym.

Sukces rządu to ,że kostkę masła możesz już kupić za 15 zł, może jak jeszcze koalicja 8 gwiazdek z 13 grudnia trochę po rządzi to chleb będzie po 30 zł.

Co za głupek. Dwa dni temu kupiłem kostki masła w Lidlu po 4.98 za kostkę. Fakt że w promocji i na kartę Lidla ale moja karta ,żony karta i osiem kostek w lodówce a do ciast na święta jak znalazł.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
13926
qwax_
8 grudnia 2024r. o 22:14
~~ napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Żółtobiały Jesion napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Złotawobrązowy Heliotrop napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~baca z Tater napisał(a): A dlaczego by nie? Kaszuby oddać Kaszubom. A Zakopane Janosikowym.

Sukces rządu to ,że kostkę masła możesz już kupić za 15 zł, może jak jeszcze koalicja 8 gwiazdek z 13 grudnia trochę po rządzi to chleb będzie po 30 zł.
Co za głupek. Dwa dni temu kupiłem kostki masła w Lidlu po 4.98 za kostkę. Fakt że w promocji i na kartę Lidla ale moja karta ,żony karta i osiem kostek w lodówce a do ciast na święta jak znalazł.

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
~~ niezalogowany
9 grudnia 2024r. o 7:26
Sam Ritter przyznaje: „Będąc w jednym z programów sędziego Napolitano, wściekłem się na powszechną skalę ludzkiej bezradności. W naturze piechoty morskiej jest iść naprzód i nie ustępować. Denerwująca polityka dyletantów pełzających ku konfrontacji nuklearnej jest tak widoczna i nieuchronna, że już nie potrafię na nią wyłącznie patrzeć. 7-go będziemy opłakiwać skutki porażki Pearl Harbor, które przypieczętowały nasze uczestnictwo w II wojnie światowej. Właśnie dlatego zależy mi na zgromadzeniu antywojennym jak największej liczby ludzi w Waszyngtonie przy obelisku Lincolna. Niewykluczony jest marsz na Kongres, żeby nasz głos stał się słyszalny, a następnie odwiedzimy Biały Dom. Tam, my obywatele Stanów Zjednoczonych, przekażemy administracji Bidena, że nie zamierzamy ginąć w nuklearnej apokalipsie. Podczas audycji tak rozzłościłem się, że chwyciłem za słuchawkę i powiedziałem do słuchacza, że możemy coś takiego zrobić. Od razu było wielkie poparcie, więc przystępujemy do realizacji. Jeżeli Blinken upoważnia Bidena, żeby Ukraińcy brnęli w dalsze wystrzeliwanie pocisków ATACMS, i Storm Shadows na teren rosyjski, to Rosjanie zapowiedzieli jasno, że odpowiedź będzie automatyczna. Błyskawicznie zostaną uderzone obrane cele, a nie ograniczają się one do obszaru Ukrainy. Uderzanie pełnią siły spotka się z proporcjonalną odpowiedzią. Najlepszym do tego celem jest właśnie niedawno otwarta amerykańska baza pocisków antybalistycznych w Polsce. To jest realizacja ataku na NATO, uruchamiająca ciąg działań wynikający z artykułu 5, co z automatu uruchamia konflikt nuklearny NATO-Rosja. Proces już toczy się w chwili kiedy go właśnie omawiamy. Możemy nawet nie doczekać 7-go. Rano możemy się nie obudzić, bo wydane zostały rozkazy i wykonanie może być tak błyskawiczne”.

„Mamy dalej wygodnie siedzieć i pozwolić, by to wszystko zdarzyło się? Doszedłem do wniosku, że czekanie na kompletne zgłupienie administracji Bidena nie ma sensu, a do objęcia urzędów przez ekipę Trumpa może być za późno. Pora najwyższa, byśmy zabrali głos. Niezależnie od tego na kogo kto głosował, nowy prezydent nastanie dopiero 20 stycznia 2025 roku, a zapowiedział zakończyć wojnę na Ukrainie i uniknięcie wojny nuklearnej.
~~Sie dzieje niezalogowany
9 grudnia 2024r. o 10:23
Coś cicho o piątkowym wywiadzie Trumpa w którym to zapowiedział o możliwości wyjścia USA z NATO
dogada się z putlerem i IV rozbiór Polski mamy jak nic
A co pisowe skandowali w sejmie tuż po zwycięstwie ww??
~~Karmelowa Kobea niezalogowany
9 grudnia 2024r. o 10:38
~~Sie dzieje napisał(a): Coś cicho o piątkowym wywiadzie Trumpa w którym to zapowiedział o możliwości wyjścia USA z NATO
dogada się z putlerem i IV rozbiór Polski mamy jak nic
A co pisowe skandowali w sejmie tuż po zwycięstwie ww??

Bo ich najbardziej ,, obiektywne i uczciwe '' o takich informacjach nic nie mogą przekazywać. Cenzura.
~~Ołowianoniebieski Sadziec niezalogowany
9 grudnia 2024r. o 11:23
oj pamiętam ,pamiętam ...
cieli mnie tu za krytykę propagandy proukraińskiej ...;D
przypominało to jakiś obłąkańczy ''chocholi taniec''...

a teraz proszę ...coraz szerzej pisze się o katastrofie, Polacy coraz głośniej wyrażają do panoszących się w Polsce Ukraińców i tego jak doją NASZ kraj...
a teraz co? ...widzicie to?
zaczesany'' wyjdzie z NATO ,z Niemcami skłóceni ,Francuzi maja nas w życi , Czesi nas olewają podobnie jak Słowacy,Estończycy i Łotysze chcą nas wkręcić w konflikt z Wladem...
no i co? ...co Polakom zostanie?
Modły na Jasnej Górze?
tylko na ''wuja'' jak i to jest ''wuja '' warte...;D
~~Trudno nadążyć niezalogowany
9 grudnia 2024r. o 13:48
1. - Trzaskowski wczoraj "wierzę w Polskę, w której otwarta dłoń może wygrać z zaciśniętą pięścią"
2. - Trzaskowski "Dzisiaj my musimy być jak jedna pięść, dokładnie tak jak Trump w wyborach prezydenckich."
Który prawdziwy, trudno nadążyć ;)
~~Bladolawendowy Kaczeniec niezalogowany
9 grudnia 2024r. o 15:36
~~Ołowianoniebieski Sadziec napisał(a): oj pamiętam ,pamiętam ...
cieli mnie tu za krytykę propagandy proukraińskiej ...;D
przypominało to jakiś obłąkańczy ''chocholi taniec''...

Teraz Tusk kontynuuje taka politykę i jakoś cicho sza ..... Coś ci się pozmieniało :-)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza