~~Żółtobiały Jesion napisał(a):Ktoś napisał: ~~Złotawobrązowy Heliotrop napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~baca z Tater napisał(a): A dlaczego by nie? Kaszuby oddać Kaszubom. A Zakopane Janosikowym.
Sukces rządu to ,że kostkę masła możesz już kupić za 15 zł, może jak jeszcze koalicja 8 gwiazdek z 13 grudnia trochę po rządzi to chleb będzie po 30 zł.
Co za głupek. Dwa dni temu kupiłem kostki masła w Lidlu po 4.98 za kostkę. Fakt że w promocji i na kartę Lidla ale moja karta ,żony karta i osiem kostek w lodówce a do ciast na święta jak znalazł.
~~ napisał(a):Ktoś napisał: ~~Żółtobiały Jesion napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Złotawobrązowy Heliotrop napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~baca z Tater napisał(a): A dlaczego by nie? Kaszuby oddać Kaszubom. A Zakopane Janosikowym.
Sukces rządu to ,że kostkę masła możesz już kupić za 15 zł, może jak jeszcze koalicja 8 gwiazdek z 13 grudnia trochę po rządzi to chleb będzie po 30 zł.
Co za głupek. Dwa dni temu kupiłem kostki masła w Lidlu po 4.98 za kostkę. Fakt że w promocji i na kartę Lidla ale moja karta ,żony karta i osiem kostek w lodówce a do ciast na święta jak znalazł.
~~Sie dzieje napisał(a): Coś cicho o piątkowym wywiadzie Trumpa w którym to zapowiedział o możliwości wyjścia USA z NATO
dogada się z putlerem i IV rozbiór Polski mamy jak nic
A co pisowe skandowali w sejmie tuż po zwycięstwie ww??
~~Ołowianoniebieski Sadziec napisał(a): oj pamiętam ,pamiętam ...
cieli mnie tu za krytykę propagandy proukraińskiej ...;D
przypominało to jakiś obłąkańczy ''chocholi taniec''...