oprych napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bolecnauta napisał(a): Premier Słowacji Robert Fico zagroził w piątek Ukrainie odcięciem dostaw prądu, jeśli Kijów spełni zapowiedzi i po Nowym Roku wstrzyma tranzyt rosyjskiego gazu do jego kraju. Zadeklarował też, że Słowacja może być gospodarzem negocjacji pokojowych w "konflikcie ukraińsko-rosyjskim".
Robert Fico zagroził Ukrainie odcięciem dostaw prądu, jeśli Kijów wstrzyma tranzyt rosyjskiego gazu do jego kraju
Fico przekonywał, że Słowacja jest odpowiednim krajem do zorganizowania wszelkich negocjacji pokojowych w sprawie konfliktu ukraińsko-rosyjskiego
Pozycja negocjacyjna Ukrainy pogarsza się z każdym dniem, a Ukraina zapłaci za tę zachodnią przygodę ogromną cenę w postaci utraty terytorium i obecności obcych wojsk – podsumował Fico
Tak powinni zachowywać się polscy politycy w tym premier.
Polscy producenci cementu padają na ryje a import ciągle rośnie.
Gdybyśmy tylko mieli polskich polityków i premiera...
~~J23 napisał(a): Ja na ten przykład cieszę że Wielka Orkiestra w Bolesławcu ostrzyże tyle baranów że pieniędzy będzie kilka worków. Rozumiem te pieniądze pozwolą "wyciągnąć" szpital z długów.....bo przecież na pomoc szpitalom te pieniądze idą.....hahaha
~~mocny korzeń napisał(a):Ktoś napisał: ~~J23 napisał(a): Ja na ten przykład cieszę że Wielka Orkiestra w Bolesławcu ostrzyże tyle baranów że pieniędzy będzie kilka worków. Rozumiem te pieniądze pozwolą "wyciągnąć" szpital z długów.....bo przecież na pomoc szpitalom te pieniądze idą.....hahaha
Matka twoja ,,zagra '' z orkiestrą ?
~~ha ha napisał(a):Ktoś napisał: ~~mocny korzeń napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~J23 napisał(a): Ja na ten przykład cieszę że Wielka Orkiestra w Bolesławcu ostrzyże tyle baranów że pieniędzy będzie kilka worków. Rozumiem te pieniądze pozwolą "wyciągnąć" szpital z długów.....bo przecież na pomoc szpitalom te pieniądze idą.....hahaha
Zagra na ,,flecie'' przygodnym pijaczkom .
Rozumiem że za datek wrzucony do puszki.
~~mocny korzeń napisał(a):Ktoś napisał: ~~J23 napisał(a): Ja na ten przykład cieszę że Wielka Orkiestra w Bolesławcu ostrzyże tyle baranów że pieniędzy będzie kilka worków. Rozumiem te pieniądze pozwolą "wyciągnąć" szpital z długów.....bo przecież na pomoc szpitalom te pieniądze idą.....hahaha
~~J23 napisał(a): Haha... zagra orkiestrą?.
~~J23 napisał(a):Ktoś napisał: ~~mocny korzeń napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~J23 napisał(a): Ja na ten przykład cieszę że Wielka Orkiestra w Bolesławcu ostrzyże tyle baranów że pieniędzy będzie kilka worków. Rozumiem te pieniądze pozwolą "wyciągnąć" szpital z długów.....bo przecież na pomoc szpitalom te pieniądze idą.....hahaha
Haha... zagra orkiestrą?....to lepiej w STS inwestuj ....haha
Z tym korzeniem to nie wim...spotykam się z jedną yanką bo jej stary cały dzień przed netem spędza i nie narzeka ... Ale dlaczego ten ruchacz nie interesuje się swoimi problemami ?
,,Haha... zagra orkiestrą?.'' Czym gra to my wiemy , na pewno nie jest to orkiestra !