Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~ Jurek z AfD niezalogowany
12 stycznia 2025r. o 18:17
~~Brudnobiały Kokornak napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jurek z faterlandena napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brudnobiały Kokornak napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): Ty wiejski tłuczku kartoflany nieproszony a jednak coś tam chcesz komentować. To że ty się moczysz w nocy śniąc o wygranej Karola Alfonsa to twój problem.

A to że ty jesteś po pachy „ofajtany”używając nie swojego podpisu , to szczegół…??
Tłuku Buraczany

Mułku pospolity nie podniecaj się tu bo sam tu jesteś obejs/ranny po pachy patologiczny frajerze.

A czym tu się podniecać …??
Chorych psychicznie i tak nie skażą .. to fakt niezaprzeczalny…. więc pozostaje ignorancja z lekką nutą wiary , że kiedy doprowadzę ciebie „tłuczku”do takiej furii , że sam się we własnym sosie nienawiści /
zazdrości ugotujesz , i zaczniesz widzieć zjawy ….
pozostanie kaftanik , a szpital mamy na miejscu …
… jedno ci mogę doradzić, odstaw alkohol , pisz na trzeźwo…. I zajmij się tym co najbardziej w życiu ci wychodzi …. ( pobieranie środków do życia z MOPSu)

Jesteś mientka faja i niedoczekanie twoje frajerze byś mnie doprowadził nie tylko do furii a nawet do lekkiego poddenerwowania. Twoje wpisy cieciu malinowy świadczą o tym że to ciebie nosi bo coś tam już bredzisz o alkoholu i zasiłkowni .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Brudnobiały Kokornak niezalogowany
12 stycznia 2025r. o 18:27
~~ Jurek z AfD napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Brudnobiały Kokornak napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurek z faterlandena napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brudnobiały Kokornak napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): Ty wiejski tłuczku kartoflany nieproszony a jednak coś tam chcesz komentować. To że ty się moczysz w nocy śniąc o wygranej Karola Alfonsa to twój problem.

A to że ty jesteś po pachy „ofajtany”używając nie swojego podpisu , to szczegół…??
Tłuku Buraczany

Mułku pospolity nie podniecaj się tu bo sam tu jesteś obejs/ranny po pachy patologiczny frajerze.

Chorych psychicznie i tak nie skażą .. to fakt niezaprzeczalny…. więc pozostaje ignorancja z lekką nutą wiary , że kiedy doprowadzę ciebie „tłuczku”do takiej furii , że sam się we własnym sosie nienawiści /
… jedno ci mogę doradzić, odstaw alkohol , pisz na trzeźwo…. I zajmij się tym co najbardziej w życiu ci wychodzi …. ( pobieranie środków do życia z MOPSu)

Jesteś mientka faja i niedoczekanie twoje frajerze byś mnie doprowadził nie tylko do furii a nawet do lekkiego poddenerwowania. Twoje wpisy cieciu malinowy świadczą o tym że to ciebie nosi bo coś tam już bredzisz o alkoholu i zasiłkowni .

Prześlij te wpisy do psychologa on ci pomoże ustalić
jaka choroba cię toczy , uśmiechnięty wyborco
z wulgarnym nastawieniem do osób kreatywniejszych od ciebie ….;);)
W jakim stopniu mam zrozumienie twojego położenia , ponieważ potrafię wyobrazić sobie jak się męczysz …
pomóc za bardzo nie mogę … ale dziękuję Bogu iz są takie instytucje jak MOPS niosące pomoc poszkodowanym życiowo ….!

~~Jurek niezalogowany
12 stycznia 2025r. o 18:44
~~Brudnobiały Kokornak napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ Jurek z AfD napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brudnobiały Kokornak napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurek z faterlandena napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brudnobiały Kokornak napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): Ty wiejski tłuczku kartoflany nieproszony a jednak coś tam chcesz komentować. To że ty się moczysz w nocy śniąc o wygranej Karola Alfonsa to twój problem.

Tłuku Buraczany

W jakim stopniu mam zrozumienie twojego położenia , ponieważ potrafię wyobrazić sobie jak się męczysz …
pomóc za bardzo nie mogę … ale dziękuję Bogu iz są takie instytucje jak MOPS niosące pomoc poszkodowanym życiowo ….!

Poczytaj mientka fajo swoje wcześniejsze wpisy i może dojdzie do ciebie to że ty sam wymagasz leczenia. Gdzie ta twoja wydumana kreatywność? Na czym ona polega ?
Że opanowałeś sztukę opróżniania grzybków z wrzucanych do nich puszek po piwie? Że wiesz jak się dobrać do kontenera z używaną odzieżą?
~~Brudnobiały Kokornak niezalogowany
12 stycznia 2025r. o 19:18
~~Jurek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Brudnobiały Kokornak napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ Jurek z AfD napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brudnobiały Kokornak napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurek z faterlandena napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brudnobiały Kokornak napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): Ty wiejski tłuczku kartoflany nieproszony a jednak coś tam chcesz komentować. To że ty się moczysz w nocy śniąc o wygranej Karola Alfonsa to twój problem.

Tłuku Buraczany

Poczytaj mientka fajo swoje wcześniejsze wpisy i może dojdzie do ciebie to że ty sam wymagasz leczenia. Gdzie ta twoja wydumana kreatywność? Na czym ona polega ?
Że opanowałeś sztukę opróżniania grzybków z wrzucanych do nich puszek po piwie? Że wiesz jak się dobrać do kontenera z używaną odzieżą?

Hi hi hi , jakie to fajne co piszesz , a co to są grzybki z puszkami …????. Jedyne co mogę połączyć to grzybki i puszki ….późnym latem zaczynam zbierać piękne grzybki w lasach wrzosowych , gdzie bardzo często zbieram puste puszki po piwie pozostawione przez takich meneli jak ty ..
co do drugiej opcji : ( Że wiesz jak się dobrać do kontenera z używaną odzieżą?) …
Oczywiście że wiem …!
Każda odzież która jest nienoszona , zostaje posortowana , wyprana , poskładana i przewieziona do kontenerów , gdzie właśnie dobieram się podnosząc klapę i wrzucam , by pomóc takim jak ty …
~~Słomkowa Gazania niezalogowany
13 stycznia 2025r. o 6:32
Amnesty International wskazuje, w jaki sposób podczas ofensywy wojskowej prowadzonej w następstwie ataków Hamasu z 7 października 2023 r. Izrael doprowadził do bezprecedensowych zniszczeń w Strefie Gazy, czyniąc ją niezdolną do zamieszkania i życia. Działania izraelskiej armii nadal nie spotkały się ze zdecydowaną reakcją społeczności międzynarodowej, pomimo wprost potępiających je stanowisk trybunałów międzynarodowych.

Niektóre z czynów badanych przez Amnesty International, nawet rozpatrywane oddzielnie, stanowią poważne naruszenia międzynarodowego prawa humanitarnego lub praw człowieka. Jednak szerszy obraz działań Izraela – z systemem apartheidu, bezprawną okupacją, rasistowską, odczłowieczającą retoryką i ludobójczymi wypowiedziami wysokich urzędników izraelskich – świadczy o zamiarze ludobójstwa Palestyńczyków.

„Ludobójstwo to nie kolejny zabity człowiek ani kolejne tysiące rannych. Ludobójstwo to klęska ludzkości. To działania podejmowane celowo z myślą o zniszczeniu całego narodu lub jego części. Dehumanizacja prowadząca do zabijania lub poważnego uszkodzenia ciała ludzi tylko ze względu na ich pochodzenie narodowe. Intencjonalne stwarzanie takich warunków życia, które mają doprowadzić do całkowitego lub częściowego fizycznego wyniszczenia narodu” – mówi Anna Błaszczak-Banasiak, Dyrektorka Amnesty International w Polsce.

Artykuł II „Konwencji ONZ ws. zapobiegania i karania zbrodni ludoóbstwa”: „W rozumieniu Konwencji niniejszej ludobójstwem jest którykolwiek z następujących czynów, dokonany w zamiarze zniszczenia w całości lub części grup narodowych, etnicznych, rasowych lub religijnych, jako takich: a) zabójstwo członków grupy, b) spowodowanie poważnego uszkodzenia ciała lub rozstroju zdrowia psychicznego członków grupy, c) rozmyślne stworzenie dla członków grupy warunków życia, obliczonych na spowodowanie ich całkowitego lub częściowego zniszczenia fizycznego, d) stosowanie środków, które mają na celu wstrzymanie urodzin w obrębie grupy, e) przymusowe przekazywanie dzieci członków grupy do innej grupy”.

W wyniku brutalnej ofensywy wojskowej do 7 października 2024 r. zginęło ponad 42 tys. Palestyńczyków, w tym ponad 13,3 tys. dzieci, a ponad 97 tys. zostało rannych. Doprowadziły do tego bezpośrednie ataki na ludność cywilną lub umyślne ataki bez rozróżnienia celu, prowadzące do śmierci całych wielopokoleniowych rodzin. Ponadto izraelskie ataki w Strefie Gazy spowodowały bezprecedensowe zniszczenia, które według ekspertów osiągnęły skalę niespotykaną w żadnym innym konflikcie w XXI wieku, zrównując z ziemią całe miasta i niszcząc kluczową infrastrukturę, grunty rolne oraz miejsca kultury i kultu religijnego. Ogromne tereny Strefy Gazy stały się niezdatne do zamieszkania.  ''

a później zdziwko że chociażby Braun biega z gaśnicą...
~~Brązowoszara Perowskia niezalogowany
13 stycznia 2025r. o 8:53
DGP ujawnia szokujące plany Ministerstwa Cyfryzacji: "Nakazy blokowania treści w internecie bez wyroku sądu"
~~Pytanie 4 niezalogowany
13 stycznia 2025r. o 9:17
Odwracanie kota ogonem, czy to jest największy sukces nowego rządu?
~~Lepper niezalogowany
13 stycznia 2025r. o 11:03
Przestępcy wąsik i kamiński zostaną doprowadzeni przed obliczę komisji ds pegazusa. Może mają też wiedzę kto zamordował Leppera ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.