~~Brudnobiały Kokornak napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jurek z faterlandena napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brudnobiały Kokornak napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): Ty wiejski tłuczku kartoflany nieproszony a jednak coś tam chcesz komentować. To że ty się moczysz w nocy śniąc o wygranej Karola Alfonsa to twój problem.
A to że ty jesteś po pachy „ofajtany”używając nie swojego podpisu , to szczegół…??
Tłuku Buraczany
Mułku pospolity nie podniecaj się tu bo sam tu jesteś obejs/ranny po pachy patologiczny frajerze.
A czym tu się podniecać …??
Chorych psychicznie i tak nie skażą .. to fakt niezaprzeczalny…. więc pozostaje ignorancja z lekką nutą wiary , że kiedy doprowadzę ciebie „tłuczku”do takiej furii , że sam się we własnym sosie nienawiści /
zazdrości ugotujesz , i zaczniesz widzieć zjawy ….
pozostanie kaftanik , a szpital mamy na miejscu …
… jedno ci mogę doradzić, odstaw alkohol , pisz na trzeźwo…. I zajmij się tym co najbardziej w życiu ci wychodzi …. ( pobieranie środków do życia z MOPSu)
Jesteś mientka faja i niedoczekanie twoje frajerze byś mnie doprowadził nie tylko do furii a nawet do lekkiego poddenerwowania. Twoje wpisy cieciu malinowy świadczą o tym że to ciebie nosi bo coś tam już bredzisz o alkoholu i zasiłkowni .
~~ Jurek z AfD napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brudnobiały Kokornak napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurek z faterlandena napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brudnobiały Kokornak napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): Ty wiejski tłuczku kartoflany nieproszony a jednak coś tam chcesz komentować. To że ty się moczysz w nocy śniąc o wygranej Karola Alfonsa to twój problem.
A to że ty jesteś po pachy „ofajtany”używając nie swojego podpisu , to szczegół…??
Tłuku Buraczany
Mułku pospolity nie podniecaj się tu bo sam tu jesteś obejs/ranny po pachy patologiczny frajerze.
Chorych psychicznie i tak nie skażą .. to fakt niezaprzeczalny…. więc pozostaje ignorancja z lekką nutą wiary , że kiedy doprowadzę ciebie „tłuczku”do takiej furii , że sam się we własnym sosie nienawiści /
… jedno ci mogę doradzić, odstaw alkohol , pisz na trzeźwo…. I zajmij się tym co najbardziej w życiu ci wychodzi …. ( pobieranie środków do życia z MOPSu)
Jesteś mientka faja i niedoczekanie twoje frajerze byś mnie doprowadził nie tylko do furii a nawet do lekkiego poddenerwowania. Twoje wpisy cieciu malinowy świadczą o tym że to ciebie nosi bo coś tam już bredzisz o alkoholu i zasiłkowni .
Prześlij te wpisy do psychologa on ci pomoże ustalić
jaka choroba cię toczy , uśmiechnięty wyborco
z wulgarnym nastawieniem do osób kreatywniejszych od ciebie ….;);)
W jakim stopniu mam zrozumienie twojego położenia , ponieważ potrafię wyobrazić sobie jak się męczysz …
pomóc za bardzo nie mogę … ale dziękuję Bogu iz są takie instytucje jak MOPS niosące pomoc poszkodowanym życiowo ….!
~~Brudnobiały Kokornak napisał(a):Ktoś napisał: ~~ Jurek z AfD napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brudnobiały Kokornak napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurek z faterlandena napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brudnobiały Kokornak napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): Ty wiejski tłuczku kartoflany nieproszony a jednak coś tam chcesz komentować. To że ty się moczysz w nocy śniąc o wygranej Karola Alfonsa to twój problem.
Tłuku Buraczany
W jakim stopniu mam zrozumienie twojego położenia , ponieważ potrafię wyobrazić sobie jak się męczysz …
pomóc za bardzo nie mogę … ale dziękuję Bogu iz są takie instytucje jak MOPS niosące pomoc poszkodowanym życiowo ….!
Poczytaj mientka fajo swoje wcześniejsze wpisy i może dojdzie do ciebie to że ty sam wymagasz leczenia. Gdzie ta twoja wydumana kreatywność? Na czym ona polega ?
Że opanowałeś sztukę opróżniania grzybków z wrzucanych do nich puszek po piwie? Że wiesz jak się dobrać do kontenera z używaną odzieżą?
~~Jurek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brudnobiały Kokornak napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ Jurek z AfD napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brudnobiały Kokornak napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurek z faterlandena napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brudnobiały Kokornak napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): Ty wiejski tłuczku kartoflany nieproszony a jednak coś tam chcesz komentować. To że ty się moczysz w nocy śniąc o wygranej Karola Alfonsa to twój problem.
Tłuku Buraczany
Poczytaj mientka fajo swoje wcześniejsze wpisy i może dojdzie do ciebie to że ty sam wymagasz leczenia. Gdzie ta twoja wydumana kreatywność? Na czym ona polega ?
Że opanowałeś sztukę opróżniania grzybków z wrzucanych do nich puszek po piwie? Że wiesz jak się dobrać do kontenera z używaną odzieżą?
Hi hi hi , jakie to fajne co piszesz , a co to są grzybki z puszkami …????. Jedyne co mogę połączyć to grzybki i puszki ….późnym latem zaczynam zbierać piękne grzybki w lasach wrzosowych , gdzie bardzo często zbieram puste puszki po piwie pozostawione przez takich meneli jak ty ..
co do drugiej opcji : ( Że wiesz jak się dobrać do kontenera z używaną odzieżą?) …
Oczywiście że wiem …!
Każda odzież która jest nienoszona , zostaje posortowana , wyprana , poskładana i przewieziona do kontenerów , gdzie właśnie dobieram się podnosząc klapę i wrzucam , by pomóc takim jak ty …