~~ napisał(a): "Druga tura bez Bążura", czyli utwór, który podbija obecnie internet! Odnosi się, jak można się domyślić, do kampanii prezydenckiej Rafała Trzaskowskiego. Trzeba przyznać - to prawdziwy hit!.....Jasiu warto słuchać. :-)
~~hazardzista napisał(a): A czy w STS przyjmują zakłady kto wygra wybory na Białorusi.?Kusi mnie POstawić z 10 zł. na Łukaszenkę , ale boję się że stracę. Co Yanie o tym myślisz? Warto zaryzykować?
~~JaJanek napisał(a):Ktoś napisał: ~~hazardzista napisał(a): A czy w STS przyjmują zakłady kto wygra wybory na Białorusi.?Kusi mnie POstawić z 10 zł. na Łukaszenkę , ale boję się że stracę. Co Yanie o tym myślisz? Warto zaryzykować?
Gdy by Łukaszenka wystartował u nas na 100% ma mój głos , jeśli Putin lub Orban ,tak samo .To są przywódcy którzy są za własnym narodem ,nie kłaniają się innym i nie wiszą na klamkach obcych ambasad i nie wykonują ich rozkazów mając w 4 literach rodaków
~~JaJanek napisał(a):Ktoś napisał: ~~hazardzista napisał(a): A czy w STS przyjmują zakłady kto wygra wybory na Białorusi.?Kusi mnie POstawić z 10 zł. na Łukaszenkę , ale boję się że stracę. Co Yanie o tym myślisz? Warto zaryzykować?
Gdy by Łukaszenka wystartował u nas na 100% ma mój głos , jeśli Putin lub Orban ,tak samo .To są przywódcy którzy są za własnym narodem ,nie kłaniają się innym i nie wiszą na klamkach obcych ambasad i nie wykonują ich rozkazów mając w 4 literach rodaków
~~Brązoworuda Bazylia napisał(a): Donald Trump zrobił w jedno godzinę więcej z obietnic wyborczych niż Tuskoszczenko przez rok gównianych rządów PEŁO.