Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~Przekrwiony Lędźwian niezalogowany
przedwczoraj o 7:07
~~Tadek napisał(a): Niech ktoś mi to wytłumaczy, bo nie mogę zrozumieć..W budżecie na 2025 r. będzie rekordowo wysoki deficyt (289 mld zł) więc wydawałoby się że politycy będą sobie wyrywać włosy z głowy myśląc co zrobić z tym problemem. A zamiast tego, politycy wymyślają nowe sposoby wydawania pieniędzy z budżetu.

to prawie 1/3 budżetu, spróbuj tak zrobić w domu to zbankrutujesz, ale.... najgorsze jest to, że w przyszłych latach będzie jeszcze większa dziura, a my to będziemy spłacać....
cały naród pownien iść do okulisty, bo jesteśmy ślepi na to wszystko.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22745
oprych
przedwczoraj o 7:36
~~Bursztynowy Lilak napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ciemnofioletowy Rumianek napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasnopopielaty Ambrowiec napisał(a): Na cmentarzu ty ourwo z poddasza.

To nie ourwa z poddasza tylko jego kolega Zbynio "dokumentalista" .
Mówisz o tym zboczeńcu z tira , amatorze autostradowych dziwek i rozkładających sie zwłok?

To raczej nie jest zboczeniec. On naprawdę musi być opóźniony umysłowo.
~~kierowca z TIR-a niezalogowany
przedwczoraj o 8:05
Moi drodzy PiSi interlokutorzy ( sorry , co to znaczy znajdziecie w internecie) , skąd na mnie ten he*jt, te katolickie wyzwiska . Molestujecie mnie. Ja się tylko dziwię waszym matkom , że zamiast pogonić was nieroby do roboty , żebyście mieli co jeść i za co opłacić internet , dorabiają jako cichodajki na parkingach. Wiem że rozwścieczyła was wiadomość że wprowadzimy im kasy fiskalne . W Polsce wszyscy , oprócz księży , płacą podatki .Jest dochód , jest obowiązek podatkowy.
Mniej emocji z waszej strony, mniej bluzgów , zobaczycie że za niedługo przyznacie mi rację .
~~J23 niezalogowany
przedwczoraj o 8:14
Do końca stycznia platformy internetowe, takie jak Allegro, OLX czy Vinted, muszą przesłać fiskusowi informacje o sprzedawcach, którzy przeprowadzili rocznie (chodzi o dane za lata 2023 i 2024) przynajmniej 30 transakcji...

Co by tu jeszcze Panie,gdzie by tu jeszcze Panie docisnąć pasa,oskubać,gdzie by tu jeszcze.Ale nic to,uśmiechajcie się.
~~Jasiu niezalogowany
przedwczoraj o 8:16
~~J23 napisał(a): Do końca stycznia platformy internetowe, takie jak Allegro, OLX czy Vinted, muszą przesłać fiskusowi informacje o sprzedawcach, którzy przeprowadzili rocznie (chodzi o dane za lata 2023 i 2024) przynajmniej 30 transakcji...

Co by tu jeszcze Panie,gdzie by tu jeszcze Panie docisnąć pasa,oskubać,gdzie by tu jeszcze.Ale nic to,uśmiechajcie się.

Wieśniaku ,w Polsce wszyscy , oprócz księży , płacą podatki .Jest dochód , jest obowiązek podatkowy.
~~Brudnoszary Kasztanowiec niezalogowany
przedwczoraj o 8:18
~~Jasiu napisał(a): Wieśniaku ,w Polsce wszyscy , oprócz księży , płacą podatki .Jest dochód , jest obowiązek podatkowy.

Ile zapłaciłeś od serów?
~~Jasiu niezalogowany
przedwczoraj o 8:20
~~Brudnoszary Kasztanowiec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jasiu napisał(a): Wieśniaku ,w Polsce wszyscy , oprócz księży , płacą podatki .Jest dochód , jest obowiązek podatkowy.

Ile zapłaciłeś od serów?

Kto pyta , przedstaw się .
~~J23 niezalogowany
przedwczoraj o 8:21
~~Jasiu napisał(a):
Ktoś napisał: ~~J23 napisał(a): Do końca stycznia platformy internetowe, takie jak Allegro, OLX czy Vinted, muszą przesłać fiskusowi informacje o sprzedawcach, którzy przeprowadzili rocznie (chodzi o dane za lata 2023 i 2024) przynajmniej 30 transakcji...

Wieśniaku ,w Polsce wszyscy , oprócz księży , płacą podatki .Jest dochód , jest obowiązek podatkowy.

Kowalskiego za 5zł do więzienia wsadzą bo ciuszki po dziecku na Vinted sprzedał. Koncerny międzynarodowe przy miliardowych obrotach płacą minimalne podatki lub nie płacą ich wcale. Oczywiście przodują w tym niemieckie i francuskie firmy. Od lat. A prawo? Wszystko zgodne z prawem. Żenada.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza