Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~Jasnobrązowy Miskant niezalogowany
25 lutego 2025r. o 18:26
Patologia=PEŁO. To oczywiste.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
25 lutego 2025r. o 18:27
a jak nazwać (p)osła piSS bijącego żonę przez 11 lat i po usłyszeniu WYROKU skazującego na bezwzględne ''pudło'' nie spędził nawet jednego dnia w pierdelku?
takie to oto mamy ''prawo'' gdzie dwóch sędziów może wydać w jednej sprawie dwa różne wyroki ...
tak było w sprawe posła który zakatował psa ciągnąc go za samochodem...
jeden sędzia ''bezwzględne '' pierdel drugi sędzia obroża na nóżkę...

ale nie jestem prawnikiem i nie mam zamiaru wchodzić w to głęboko...
tworzenie sobie ''prawa'' zostawiając jednocześnie ''furtki'' nigdy nie będzie prawdziwym prawem...
stąd pijany poseł lub bez uprawnień lub celebryta za kierownicą może liczyć na pobłażliwość...;D
Kozidrak ,Stuhr....Macjarewicz...;D
~~brak sklerozy niezalogowany
25 lutego 2025r. o 18:56
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): a jak nazwać (p)osła piSS bijącego żonę przez 11 lat i po usłyszeniu WYROKU skazującego na bezwzględne ''pudło'' nie spędził nawet jednego dnia w pierdelku?
takie to oto mamy ''prawo'' gdzie dwóch sędziów może wydać w jednej sprawie dwa różne wyroki ...

tworzenie sobie ''prawa'' zostawiając jednocześnie ''furtki'' nigdy nie będzie prawdziwym prawem...
stąd pijany poseł lub bez uprawnień lub celebryta za kierownicą może liczyć na pobłażliwość...;D

Jeszcze ten Naj.... co przejechał po seniorce na pasach
~~Topazowy Heliotrop niezalogowany
25 lutego 2025r. o 19:03
~~brak sklerozy napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): a jak nazwać (p)osła piSS bijącego żonę przez 11 lat i po usłyszeniu WYROKU skazującego na bezwzględne ''pudło'' nie spędził nawet jednego dnia w pierdelku?

Jeszcze ten Naj.... co przejechał po seniorce na pasach

No niby przejechał, ale nie ustalono z jaką prędkością seniorka " wbiegła" na przejście.
~~hehe niezalogowany
25 lutego 2025r. o 19:52
Nie wiem czy to jest sukces, może i jest ale nie jestem pewny, ale coś to jest na pewno, no minister cyfryzacji mówi że to sukces ale no nie wiem czy wie co ta sztuczna inteligencja mówi, no ona mówi, że no nie dokładnie ten sukces jest sukcesem, hehe
~~normalny i przyzwoity jak Tusk niezalogowany
25 lutego 2025r. o 20:48
To teraz Merz będzie dzwonił, na kiedy ziemniaki mają być...
obrane ;)
~~rafau niezalogowany
25 lutego 2025r. o 20:57
- "Słuchajcie, miejmy szacunek dla ofiar tragedii. Naprawdę już dosyć tych podziałów. Ja uważam, że po prostu ten pomnik powinien zostać tam, gdzie stoi" - mówi Trzaskowski.
Tylko patrzeć jak ulicę Lech Kaczyńskiego przywróci w Warszawie
~~Izabelowa Pietruszka niezalogowany
25 lutego 2025r. o 21:32
~~Topazowy Heliotrop napisał(a): No niby przejechał, ale nie ustalono z jaką prędkością seniorka " wbiegła" na przejście.

Z prędkością światła tak jak seniorzy maja w zwyczaju.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza