Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~Jurek niezalogowany
16 marca 2025r. o 21:34
A Mentzen to ten prawdomówny? Pomyśl o jednym .
Między kimś z PO a tobą nie ma żadnej różnicy a łączy was jedno. Kogoś z PO w xuja robi powiedzmy Siemoniak a ciebie w xuja robi Mentzen.
Więc jesteś podobnie ślepy i dur/ny
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Blond Cebulica niezalogowany
16 marca 2025r. o 21:36
~~Jurek napisał(a): A Mentzen to ten prawdomówny? Pomyśl o jednym .
Między kimś z PO a tobą nie ma żadnej różnicy a łączy was jedno. Kogoś z PO w xuja robi powiedzmy Siemoniak a ciebie w xuja robi Mentzen.

A ciebie dyma sutener Nowogrodzki !
~~Kupiłem nick niezalogowany
16 marca 2025r. o 21:46
~~Jurek napisał(a): A Mentzen to ten prawdomówny? Pomyśl o jednym .

Jureczku albo ty tak ślepy jesteś albo tak głupi, wybór należy do ciebie. A już tobie tłumaczę dlaczego tak uważam.

Sławomir Mentzen jest politykiem od 2022 roku to daje zaledwie 3 lata. A Herr Tusk jest politykiem od 1991 roku. I właśnie od 1991 roku Herr Tusk robi Polaków w chüja a polskie barany mu wierzą.

Herr Tusk już kiedyś obiecywał z polski zrobić zielona wyspę
Teraz obiecał paliwko za 5.19 zł
60 tys zł wolne od podatku
Polskiemu społeczeństwu miało się żyć lepiej mieli mieć więcej w portfelach.
A co do paliwa za 5.19 zł to kiedy to mówił to on miał to zrobić a później mówi że premier nie jest od tego.

W sumie co mnie to obchodzi , to wy dajecie się robić w chüja jak barany.
16 marca 2025r. o 21:54
Napisz mi Jureczku co dobrego zrobił Tusk dla polski i Polaków. Jak mi napiszesz i mnie to przekona to kolorowy Rafałek ma mój głos.

Wiec czekam z niecierpliwością co napiszesz.
16 marca 2025r. o 21:57
Jak Polacy znów wybiorą pedałowca z Warszawy to można będzie stwierdzić że Polacy to barany wypranym mózgiem.
~~Jurek niezalogowany
16 marca 2025r. o 22:31
~~Kupiłem nick napisał(a): Napisz mi Jureczku co dobrego zrobił Tusk dla polski i Polaków. Jak mi napiszesz i mnie to przekona to kolorowy Rafałek ma mój głos.

Tusk zrobił dla Polski tak wiele że przebił nawet mojego ulubieńca Kaczyńskiego. Mentzen nie zrobił nic i nic nie zrobi.
A jak ty tego nie widzisz to jesteś ślepy i głup/l
16 marca 2025r. o 22:35
~~Jurek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Napisz mi Jureczku co dobrego zrobił Tusk dla polski i Polaków. Jak mi napiszesz i mnie to przekona to kolorowy Rafałek ma mój głos.

Tusk zrobił dla Polski tak wiele że przebił nawet mojego ulubieńca Kaczyńskiego. Mentzen nie zrobił nic i nic nie zrobi.

Jureczku , mordeczko sympatyczna ty tego nie możesz wiedzieć czy zrobi czy nie zrobi bo to jest młody polityk. A Tusk to już stara świnia która jest przy korycie od 1991 roku i Polska nadal podobna jest do Białorusi , chciał w Białorusi jest bardzo czysto.
~~Jasnobłękitny Orlik niezalogowany
16 marca 2025r. o 23:09
~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Napisz mi Jureczku co dobrego zrobił Tusk dla polski i Polaków. Jak mi napiszesz i mnie to przekona to kolorowy Rafałek ma mój głos.

Jureczku , mordeczko sympatyczna ty tego nie możesz wiedzieć czy zrobi czy nie zrobi bo to jest młody polityk. A Tusk to już stara świnia która jest przy korycie od 1991 roku i Polska nadal podobna jest do Białorusi , chciał w Białorusi jest bardzo czysto.

Piszesz z jakimś pełnym nikczemnym tluczkiem , z niego Jurek, ja ze mnie Jasio
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Życzenia do Marszałka
REKLAMA Nowe domy!