~~Jurek napisał(a): A Mentzen to ten prawdomówny? Pomyśl o jednym .
Między kimś z PO a tobą nie ma żadnej różnicy a łączy was jedno. Kogoś z PO w xuja robi powiedzmy Siemoniak a ciebie w xuja robi Mentzen.
Więc jesteś podobnie ślepy i dur/ny
~~Jurek napisał(a): A Mentzen to ten prawdomówny? Pomyśl o jednym .
Między kimś z PO a tobą nie ma żadnej różnicy a łączy was jedno. Kogoś z PO w xuja robi powiedzmy Siemoniak a ciebie w xuja robi Mentzen.
Więc jesteś podobnie ślepy i dur/ny
~~Kupiłem nick napisał(a): Napisz mi Jureczku co dobrego zrobił Tusk dla polski i Polaków. Jak mi napiszesz i mnie to przekona to kolorowy Rafałek ma mój głos.
Wiec czekam z niecierpliwością co napiszesz.
~~Jurek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Napisz mi Jureczku co dobrego zrobił Tusk dla polski i Polaków. Jak mi napiszesz i mnie to przekona to kolorowy Rafałek ma mój głos.
Tusk zrobił dla Polski tak wiele że przebił nawet mojego ulubieńca Kaczyńskiego. Mentzen nie zrobił nic i nic nie zrobi.
A jak ty tego nie widzisz to jesteś ślepy i głup/l
~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Napisz mi Jureczku co dobrego zrobił Tusk dla polski i Polaków. Jak mi napiszesz i mnie to przekona to kolorowy Rafałek ma mój głos.
Tusk zrobił dla Polski tak wiele że przebił nawet mojego ulubieńca Kaczyńskiego. Mentzen nie zrobił nic i nic nie zrobi.
A jak ty tego nie widzisz to jesteś ślepy i głup/l
Jureczku , mordeczko sympatyczna ty tego nie możesz wiedzieć czy zrobi czy nie zrobi bo to jest młody polityk. A Tusk to już stara świnia która jest przy korycie od 1991 roku i Polska nadal podobna jest do Białorusi , chciał w Białorusi jest bardzo czysto.
Piszesz z jakimś pełnym nikczemnym tluczkiem , z niego Jurek, ja ze mnie Jasio