~~Modra Scewola napisał(a): a do dupy z takim ''dyskutantem'' ;D
zaszył się w norze a ja myślałem że podyskutujemy o jego ''związkowym '' oszuście i kłamcy...;D
no i o tym jak to Lucjan pojechał do szkółki podoficerskiej w ramach zapewne wcześniejszych zasług i chęci służenia ludowej Ojczyźnie...;D
Po powrocie do domu czytam wpisy bohaterskich anonimowych hejterów z tobą ich przywódcą na czele .
Janusz twoje banialuki powtarzasz jak zdarta płyta po raz enty , zmień płytę na coś nowego , nie bądź starym
nudziarzem .
Zadam tobie pytanie , liczę na szczerą odpowiedź , pytania związane z europejskim nieładem do którego powstania w mniejszym lub większym stopniu przyczynili się politycy wszystkich partii z wyjątkiem Konfederacji . Ten nieład może doprowadzić do upadku polskiego rolnictwa , jesteś Za czy Przeciw . Jesteś za zakazem ogrzewania gazem i węglem ? co doprowadzi do drogiego prądu i ciepła . Jesteś za zakazem używania aut spalinowych i gigantycznym opodatkowaniem paliw ? . Odpowiada tobie przymusowe dostosowanie budynków do " zero emisyjności " ? , będzie ciebie na to stać ? . Do czego już sama zapowiedź wprowadzenia tego nieładu zaczyna doprowadzać , zaczynają z polski uciekać inwestorzy co może doprowadzić do upadku przemysłu i wzrostu bezrobocia , jesteś za tym ? . Ogromne koszty transportu to drożyzna w sklepach , jesteś za tym ? . moja odpowiedź , - jestem za wywaleniem do kosza europejskiego nieładu stąd moja obecność na protestach zorganizowanych przez związki zawodowe i inne ugrupowania społeczne .
Obstawiam , nie będzie żadnej odpowiedzi , będzie pustosłowie i bełkot .