~~Zgniły Rojnik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Trudno nadążyć napisał(a): - "To są biedni ludzie, którzy szukają swojego miejsca na ziemi" - D. Tusk 2021
- " To nie są uchodźcy. To są zorganizowane grupy mężczyzn" - D. Tusk 2024
Nooo trudno nadążyć ;)
Nie manipuluj, przegrywie z Konfederacji xD
Mówił, że wśród tych ludzi są prawdziwi uchodźcy.
Natomiast obecnie białoruskie KGB sprowadza samolotami do Mońska ludzi z Afryki oraz Azji i przwozi ich na granicę z Polską i Litwą.
~~Białoruda Borówka napisał(a):Ktoś napisał: A obecnie jakie głosy masz w czaszce?
Obecnie kupiłem sobie popcorn i przyglądam się, jak PiSie złodzieje idą czwórkami do pierdla, a takie matoły, jak ty kwiczą w niebogłosy xD
~~Szarobrunatna Cebula napisał(a):Ktoś napisał: ~~Białoruda Borówka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: A obecnie jakie głosy masz w czaszce?
Obecnie kupiłem sobie popcorn i przyglądam się, jak PiSie złodzieje idą czwórkami do pierdla, a takie matoły, jak ty kwiczą w niebogłosy xD
~~Szarobrunatna Cebula napisał(a):Ktoś napisał: ~~Białoruda Borówka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: A obecnie jakie głosy masz w czaszce?
Ci z Koalicji Osłów już ustawiają się do pierdla ,mimo że mają jeszcze 3 lata i kawałeczek czasu do oddania władzy. Może być tak , że naród wcześniej ich tej władzy pozbawi.
~~Stasiu napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zgniły Rojnik napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Roman napisał(a): Czy Tusk Donald był tajnym współpracownikiem o pseudonimie ,, Oskar ''w czasach ll i pół Rzeczypospolitej?
Współpracownikiem Stasi był Pinokio Morawiecki - jego akta są w Berlinie w Instytucie Gauck'a.
Natomiast jego tatuś to agent KGB / FSB.
O tym mówią głośno nawet sami politycy PiS i Suwerennej Polski.
Widziałeś te akta tłuku wyhodowany na Soku z Buraka
Odezwało się kobiece jajeczko , zapłodnione przez Ruskiego plemnika.
~~Heniek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szarobrunatna Cebula napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Białoruda Borówka napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: A obecnie jakie głosy masz w czaszce?
~~Szarobrunatna Cebula napisał(a): Ktoś napisał: ~~Białoruda Borówka napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: A obecnie jakie głosy masz w czaszce?
Ci z Koalicji Osłów już ustawiają się do pierdla ,mimo że mają jeszcze 3 lata i kawałeczek czasu do oddania władzy. Może być tak , że naród wcześniej ich tej władzy pozbawi.
Heniu , ty spytaj twojej matki jak ona się do roboty ustawia . Jak nie dasz zrobić takiego fikołka to zamilcz.
~~Pan Antoni napisał(a):Ktoś napisał: ~~Stasiu napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zgniły Rojnik napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Roman napisał(a): Czy Tusk Donald był tajnym współpracownikiem o pseudonimie ,, Oskar ''w czasach ll i pół Rzeczypospolitej?
Współpracownikiem Stasi był Pinokio Morawiecki - jego akta są w Berlinie w Instytucie Gauck'a.
Natomiast jego tatuś to agent KGB / FSB.
O tym mówią głośno nawet sami politycy PiS i Suwerennej Polski.
Widziałeś te akta tłuku wyhodowany na Soku z Buraka
Odezwało się kobiece jajeczko , zapłodnione przez Ruskiego plemnika.
A ty niedorozwinięty plemniku z ukraińskich jaj po co tu zabierasz głos? Wracaj na klepisko w rozsypującej się stodole.