~~Tusk załatwi napisał(a): Nowe przepisy od 1 lipca 2024: Zgodnie z przepisami unijnymi, które wchodzą w życie 1 lipca 2024 roku, wszystkie butelki PET oraz kartoniki z napojami będą musiały mieć nakrętki fabrycznie przytwierdzone do opakowania......
Czy w tej uni to euroosły mają choć trochę rozumu? Działają przeciwko ludziom zgromadzonym w unii. W tym kształcie Unia musi zniknąć......
~~Błękitnoszary Różanecznik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Tusk załatwi napisał(a): Nowe przepisy od 1 lipca 2024: Zgodnie z przepisami unijnymi, które wchodzą w życie 1 lipca 2024 roku, wszystkie butelki PET oraz kartoniki z napojami będą musiały mieć nakrętki fabrycznie przytwierdzone do opakowania......
Czy w tej uni to euroosły mają choć trochę rozumu? Działają przeciwko ludziom zgromadzonym w unii. W tym kształcie Unia musi zniknąć......
Widzę ,że jesteś taki tępy jak ten pisowski matoł z solidarnej polski , który publicznie szarpał się z nakrętką a wystarczy ją tylko przesunąć w bok i można pić z butelki .
~~Kw napisał(a):Ktoś napisał: ~~Błękitnoszary Różanecznik napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Tusk załatwi napisał(a): Nowe przepisy od 1 lipca 2024: Zgodnie z przepisami unijnymi, które wchodzą w życie 1 lipca 2024 roku, wszystkie butelki PET oraz kartoniki z napojami będą musiały mieć nakrętki fabrycznie przytwierdzone do opakowania......
Widzę ,że jesteś taki tępy jak ten pisowski matoł z solidarnej polski , który publicznie szarpał się z nakrętką a wystarczy ją tylko przesunąć w bok i można pić z butelki .
Przesunięty to ty masz mózg,za grosz rozumu,jak te pseudo elity z brukseli, osoba starsza ma problem z zakręceniem takich butelk, lecz co to obchodzi POstępaka, ważne że się utrudnia życie innym
Za to ty masz cwelu wyprany przez PISdzielców mózg ,Ja jestem starszy i nie mam najmniejszego problemu z zakręceniem i odkręceniem takiej butelki ,Widać ,że się napatrzyłeś jak ten durny Kaleta szarpał się z tą butelką .
~~8 gwiazdk napisał(a): Za to ty masz cwelu wyprany przez PISdzielców mózg ,Ja jestem starszy i nie mam najmniejszego problemu z zakręceniem i odkręceniem takiej butelki ,Widać ,że się napatrzyłeś jak ten durny Kaleta szarpał się z tą butelką .
~~8 gwiazdk napisał(a): Ja jestem starszy i nie mam najmniejszego problemu z zakręceniem i odkręceniem takiej butelki ,Widać ,że się napatrzyłeś jak ten durny Kaleta szarpał się z tą butelką .