~~Koralowy Przetacznik napisał(a):Jeszcze jest. wróciło PELO to się tym zajmie. to specjaliści od sprzedaży majątku narodowegoKtoś napisał: ~~Urzedniczka napisał(a): Wyborca PO, Lewicy, Trzeciej drogi to ogniwo między głowonogiem, a małpą. Sprzedaliscie Polske rudemu oszustowi, a on ja sprzeda niemcom i innym.
To w Polsce jeszcze jest coś do sprzedania?
~~ASTRA napisał(a):Ktoś napisał: ~~Koralowy Przetacznik napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Urzedniczka napisał(a): Wyborca PO, Lewicy, Trzeciej drogi to ogniwo między głowonogiem, a małpą. Sprzedaliscie Polske rudemu oszustowi, a on ja sprzeda niemcom i innym.
To w Polsce jeszcze jest coś do sprzedania? Jeszcze jest. wróciło PELO to się tym zajmie. to specjaliści od sprzedaży majątku narodowego
Podobno Tusk ma sprzedać przekop kajakowy na mierzei bo kanały sueski i panamski są za wąskie
~~Ametystowy Tojeść napisał(a):Ktoś napisał: ~~Urzedniczka napisał(a): Wyborca PO, Lewicy, Trzeciej drogi to ogniwo między głowonogiem, a małpą. Sprzedaliscie Polske rudemu oszustowi, a on ja sprzeda niemcom i innym.
Jaka ty głupia jesteś :(
Co ma rząd do odśnieżania drogi na wiosce ?
~~Ametystowy Tojeść napisał(a):Ktoś napisał: ~~Urzedniczka napisał(a): Wyborca PO, Lewicy, Trzeciej drogi to ogniwo między głowonogiem, a małpą. Sprzedaliscie Polske rudemu oszustowi, a on ja sprzeda niemcom i innym.
Jaka ty głupia jesteś :(
Co ma rząd do odśnieżania drogi na wiosce ?
~~Kierowca napisał(a): Nie tylko tam... Drogi od Gromadki w stronę Chocianowa co z tego, że pług przejechał, jak chyba im kasy na "posypkę" nie starczyło... Dramat. No ale tak, to już koniec powiatu, to kto by się przejmował...
~~ASTRA napisał(a):Ktoś napisał: ~~Koralowy Przetacznik napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Urzedniczka napisał(a): Wyborca PO, Lewicy, Trzeciej drogi to ogniwo między głowonogiem, a małpą. Sprzedaliscie Polske rudemu oszustowi, a on ja sprzeda niemcom i innym.
To w Polsce jeszcze jest coś do sprzedania? Jeszcze jest. wróciło PELO to się tym zajmie. to specjaliści od sprzedaży majątku narodowego
A co konkretnie sprzedali? Jakby PiS nic nie sprzedał - Lotos ROTFL