~~Mniamszczyk napisał(a):Ktoś napisał: Dobrze dobrze ją ja naturlich już przestanę:)
Gut?
Teraz zajmij się językiem ojczystym, bo tutaj też kulawo xD
~~Różowa Kokoryczka napisał(a): Petru się wypowiadał że od czerwca koniec tarcz i niskich cen na prąd
Ministra Kotula że trzeba zrównać wiek emerytalny do 67 lat dla kobiet i mężczyzn bo teraz to jest dyskryminacja.
~~Rdzawobrunatna Tunbergia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Różowa Kokoryczka napisał(a): Petru się wypowiadał że od czerwca koniec tarcz i niskich cen na prąd
Ministra Kotula że trzeba zrównać wiek emerytalny do 67 lat dla kobiet i mężczyzn bo teraz to jest dyskryminacja.
W sejmie głośne śpiewy sto lat, sto lat ,sto lat a kto tam ma imieniny ,nie oni uchwalali do ilu lat można być posłem .
~~Różowa Kokoryczka napisał(a): Petru się wypowiadał że od czerwca koniec tarcz i niskich cen na prąd
~~prawo i sprawiedliwość napisał(a):Ktoś napisał: ~~Rdzawobrunatna Tunbergia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Różowa Kokoryczka napisał(a): Petru się wypowiadał że od czerwca koniec tarcz i niskich cen na prąd
W sejmie głośne śpiewy sto lat, sto lat ,sto lat a kto tam ma imieniny ,nie oni uchwalali do ilu lat można być posłem .
Ty nie masz czasami pryszczaty jutro do szkoły ?
Xuju pryszczaty ja edukację skończyłem 1974 roku ,
~~ha ha napisał(a):Ktoś napisał: ~~prawo i sprawiedliwość napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Rdzawobrunatna Tunbergia napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Różowa Kokoryczka napisał(a): Petru się wypowiadał że od czerwca koniec tarcz i niskich cen na prąd
~~ha ha napisał(a):Ktoś napisał: ~~prawo i sprawiedliwość napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Rdzawobrunatna Tunbergia napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Różowa Kokoryczka napisał(a): Petru się wypowiadał że od czerwca koniec tarcz i niskich cen na prąd
Matka się za ciebie Tusku wstydzi.