~~Szarawa Jeżówka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kierownik budowy napisał(a): Śmieszne jest to ze jak już ktoś siądzie na stołku to się go tak kurczowo trzyma. Obecny Wójt mógłby awansowac np. do sejmiku województwa jeśli ma duże doświadczenie i nadal chce działać. W biznesie częsta zmiana pracy pozwala sie rozwijać, tutaj mamy typowe zasiedzenie.
Ma duże doświadczenie i predyspozycje naukowe.Jest członkiem rady nadzorczej Dolnośląskiego Parku Innowacji i Nauki.
~~Brunatna Serduszka napisał(a): Mam nadzieję że Wis też będzie kandydował. Inteligentny facet, który nie
Wis już był radnym i to kilka kadencji, ale jakoś nie pamiętam, żeby coś dla ludzi zrobił. Teraz od lat żyje w Niemczech, więc co może wiedzieć na temat obecnych problemów. Pojawia się tylko przed wyborami.~~Brunatna Serduszka napisał(a): Mam nadzieję że Wis też będzie kandydował. Inteligentny facet, który nie brał w tym udziału. W polityce ma się rozumieć.
Wis już był radnym i to kilka kadencji, ale jakoś nie pamiętam, żeby coś dla ludzi zrobił. Teraz od lat żyje w Niemczech, więc co może wiedzieć na temat obecnych problemów. Pojawia się tylko przed wyborami.
~~Herbaciany Złotlin napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szarawa Jeżówka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kierownik budowy napisał(a): Śmieszne jest to ze jak już ktoś siądzie na stołku to się go tak kurczowo trzyma. Obecny Wójt mógłby awansowac np. do sejmiku województwa jeśli ma duże doświadczenie i nadal chce działać. W biznesie częsta zmiana pracy pozwala sie rozwijać, tutaj mamy typowe zasiedzenie.
Ma duże doświadczenie i predyspozycje naukowe.Jest członkiem rady nadzorczej Dolnośląskiego Parku Innowacji i Nauki.
Czyżby za czasów PRL-u ukończył WUML(Wieczorowy Uniwersytet Marksizmu i Leninizmu),i dlatego ma predyspozycje naukowe?
Rady nadzorczej to stołki dla klesiostwa i tu nie ma nic wspólnego z wiedzą.
~~Niezapominajka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brunatna Serduszka napisał(a): Mam nadzieję że Wis też będzie kandydował. Inteligentny facet, który nie
Wis już był radnym i to kilka kadencji, ale jakoś nie pamiętam, żeby coś dla ludzi zrobił. Teraz od lat żyje w Niemczech, więc co może wiedzieć na temat obecnych problemów. Pojawia się tylko przed wyborami.Ktoś napisał: ~~Brunatna Serduszka napisał(a): Mam nadzieję że Wis też będzie kandydował. Inteligentny facet, który nie brał w tym udziału. W polityce ma się rozumieć.
Wis już był radnym i to kilka kadencji, ale jakoś nie pamiętam, żeby coś dla ludzi zrobił. Teraz od lat żyje w Niemczech, więc co może wiedzieć na temat obecnych problemów. Pojawia się tylko przed wyborami.
Napisałem przecież że inteligentny.