Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Michał Warchoł staje do walki z Mirosławem Haniszewskim
~~Ktoś tam niezalogowany
30 stycznia 2024r. o 13:14
Wójt Haniszewski wygra !!!!! Jest najlepszy!!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Fioletowa Pokrzywa niezalogowany
30 stycznia 2024r. o 13:28
~~Woskowożółta Forsycja napisał(a): Przypomnijcie co robił jak był policjantem?

To może ty napiszesz? Czy odwagi brakuje i strach przed konsekwencjami pomówienia? W necie nikt nie jest anonimowy. Bądź zatem Kozak i napisz!
~~Pogonic to niezalogowany
30 stycznia 2024r. o 15:15
Żadnej milicji i żadnego haniszewskiego już dość państwa autorytarnego. Koniec !!! Nie jest w porządku ! Jeśli to wygra będzie trzeba walczyć na serio i używać siły żeby zachować człowieczeństwo. Policja to zje. By nikt tam normalny nigdy nie pracował. Żadnego Hani szewskiego ani jego żołnierzy
~~Pąsowy Nagietek niezalogowany
30 stycznia 2024r. o 15:18
Jeśli ktoś ma info o tym co robił jak był policjantem info proszę do mnie na [email protected] lub [email protected] ja się ich nie boje ani ich oskarżeń ani wyroków. Porządek z tym trzeba w końcu zrobić
~~Wulkano niezalogowany
30 stycznia 2024r. o 16:05
Niech Warchoł powie dlaczego zrezygnował z policji na jakiś czas po głośnej akcji w Jurkowie z udziałem najwiekszej śmietanki „mafijnej” z Raciborowic. Panie Warchoł masz pan krew na rekach.
~~Piernikowy Pieris niezalogowany
30 stycznia 2024r. o 16:22
~~Wulkano napisał(a): Niech Warchoł powie dlaczego zrezygnował z policji na jakiś czas po głośnej akcji w Jurkowie z udziałem najwiekszej śmietanki „mafijnej” z Raciborowic. Panie Warchoł masz pan krew na rekach.

Ok bliżej o tym do mnie masz mój e-mail ! Potrzebne konkrety [email protected]
Oni myślą ze wszystko ucichło ludzie zapomnieli i pomysl co się stanie jak coś takiego pozostanie na stanowiskach w których taki ziomal będzie miał wpływ na stanowiska w sądzie prokuraturze wszyscy którym mafia będzie przeszkadzać będą kończyć na wariatkiwie lub więzieniach tak jak próbują zrobić ze mną … potrzebne konkrety zorganizowana grupa przestępcza oni są powiązani. Tak samo haniszewski wis czy warchoł czy ktokolwiek z firmy oni nie są przeciwnikami reprezentują to samo
Napisz do mnie !
30 stycznia 2024r. o 16:24
~~Szarawa Jeżówka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kierownik budowy napisał(a): Śmieszne jest to ze jak już ktoś siądzie na stołku to się go tak kurczowo trzyma. Obecny Wójt mógłby awansowac np. do sejmiku województwa jeśli ma duże doświadczenie i nadal chce działać. W biznesie częsta zmiana pracy pozwala sie rozwijać, tutaj mamy typowe zasiedzenie.

Ma duże doświadczenie i predyspozycje naukowe.Jest członkiem rady nadzorczej Dolnośląskiego Parku Innowacji i Nauki.

Gdzie przetargi dostaje kto ? Nikt normalny nie zajmuje takich stanowisk.
Wójtem ma być zwykły asertywny rolnik.
30 stycznia 2024r. o 16:25
~~Pomarańczowożółty Chmiel napisał(a): Panie Michale jestem ZA- czas na mlodych.

On nie jest młody
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza