~~Bolek napisał(a): Kto jest katem!?
~~sąsiad napisał(a): Romek cygan jolka wszyscy są winni jego śmierci powinni siedzieć również zero litości dla nich mają również krew na rękach zamiast pomoc to uciekali żeby nie było problemu tfuuu na nich Przemek był dobrym człowiekiem który nie zasłużył na taką śmierć
Odpowiedzą wszyscy wzięłam adwokata
~~Iza napisał(a):i bardzo dobrze należy się kara wszystkim za współudziałKtoś napisał: ~~sąsiad napisał(a): Romek cygan jolka wszyscy są winni jego śmierci powinni siedzieć również zero litości dla nich mają również krew na rękach zamiast pomoc to uciekali żeby nie było problemu tfuuu na nich Przemek był dobrym człowiekiem który nie zasłużył na taką śmierć
~~Lolo napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bolek napisał(a): Kto jest katem!?
Mateusz.K
Zastosowana autokorekta
~~Lolo napisał(a):Ktoś napisał: ~~Iza napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~sąsiad napisał(a): Romek cygan jolka wszyscy są winni jego śmierci powinni siedzieć również zero litości dla nich mają również krew na rękach zamiast pomoc to uciekali żeby nie było problemu tfuuu na nich Przemek był dobrym człowiekiem który nie zasłużył na taką śmierći bardzo dobrze należy się kara wszystkim za współudział
Pozdrawiam i moje kondolencje pani Izo
Właśnie,a co z Cyganem i jolka,bo jakoś nikt nic nie wie i nie pisze o nich