~~No napisał(a): Kto został zamordowany? Słyszałam, źe jeden z dwóch braci, którym w tamtym roku spłonáł dach na Lipowej. To prawda?
~~ napisał(a):Ktoś napisał: ~~Śnieżnobiała Sałata napisał(a): Jeszcze Przemek nie pochowany a jolka i cygan juz pod biedra zula
Jesteś pewien? Bo tak się składa, że leży w szpitalu.
~~Purpurowy Sadziec napisał(a): Gdyby nie jolka to do tego by nie doszło z chaty zrobiła melnie i chłopak zginął to cżyją to wina. Winni są wszyscy co tam byli. A cygan pod biedra
~~Lolo napisał(a):Ktoś napisał: ~~ napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Śnieżnobiała Sałata napisał(a): Jeszcze Przemek nie pochowany a jolka i cygan juz pod biedra zula
Jak może leżeć w szpitalu osoba która zmarła?
Czy ty jesteś glupi? Piszą, że Jolka stoi po biedronka, to odpowiadam, że jest w szpitalu.
~~Lolo napisał(a):Ktoś napisał: ~~Iza napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~sąsiad napisał(a): Romek cygan jolka wszyscy są winni jego śmierci powinni siedzieć również zero litości dla nich mają również krew na rękach zamiast pomoc to uciekali żeby nie było problemu tfuuu na nich Przemek był dobrym człowiekiem który nie zasłużył na taką śmierćBardzo dobrze, Trzymam bardzo mocno kciuki!!! Znałam Przemka,bardzo miły chłopak. Mieszkalismy obok siebie i nigdy bez wzgledu na sytuację agresji u niego nigdy nie było, wręcz przeciwnie zawsze bralł wszystko na wesoło
Odpowiedzą wszyscy wzięłam adwokata
~~Lolo napisał(a):Ktoś napisał: ~~ napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Śnieżnobiała Sałata napisał(a): Jeszcze Przemek nie pochowany a jolka i cygan juz pod biedra zula
Jak może leżeć w szpitalu osoba która zmarła?