~~Różowa Kokoryczka napisał(a): Skoro wojna na Ukrainie brakuje żywności to jak i jakim źródłem trafia towar do sklepów ukraińskich otwartych w Bc.
~~Płowobrunatny Maczek napisał(a): pomożetie?
Zastosowana autokorekta
Marcin199 napisał(a):
no ja myślę, że przyszłość Polski to będzie taka różna, bo teraz to jest jakieś zamieszanie, nie wiadomo, co się będzie działo. Ale tak szczerze, mam nadzieję, że będzie lepiej, bo teraz to jakoś ciężko się żyje, wszystko drogie, a zarobki niskie.
Co do Polaków, no wiadomo, że mamy swoje zalety i wady, ale ogólnie to jesteśmy tacy pracowici i mądrzy ludzie. Chociaż czasem się zastanawiam, dlaczego tyle kłótni i podziałów, no ale może kiedyś to się jakoś poukłada.
Ogólnie rzecz biorąc, mam nadzieję, że dla naszej Polski będzie lepiej i że Polacy będą bardziej ze sobą zgrani, bo razem to zawsze raźniej, no nie?
~~Bladozielony Rozpław napisał(a): a jaka przyszłość Polski i Polaków kiedy Ążej ustawę budżetową kieruje to TK mając w dupie podwyżki jakie są w tej ustawie zagwarantowane ? ...to kolejny pokaz jego służalczości i tego jak on interes partyjny przedkłada nad interesy kraju i narodu...
śmieszny ,żałosny gostek...