Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jaka przyszłość Polski ? Jaka Polaków?

~~Różowa Kokoryczka niezalogowany
3 lutego 2024r. o 10:29
Skoro wojna na Ukrainie brakuje żywności to jak i jakim źródłem trafia towar do sklepów ukraińskich otwartych w Bc.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Szarawa Alstremeria niezalogowany
3 lutego 2024r. o 16:36
~~Różowa Kokoryczka napisał(a): Skoro wojna na Ukrainie brakuje żywności to jak i jakim źródłem trafia towar do sklepów ukraińskich otwartych w Bc.

i wszyscy płaczą że ukraińskie zboże ,płody ,jaja ,oleje zalewają JEWROPĘ
~~umorusany czajnik niezalogowany
3 lutego 2024r. o 16:42
~~Płowobrunatny Maczek napisał(a): pomożetie?

Twój donald pomoże. Nie słyszałeś?
~~Ciemnopomarańczowa Słonecznica niezalogowany
3 lutego 2024r. o 20:17
Jakieś propozycje Czytelniku? Znalazł się czarodziej z krainy OZZ.

Zastosowana autokorekta

~~Żółtobrunatna Abelia niezalogowany
3 lutego 2024r. o 22:26
Marcin199 napisał(a):
no ja myślę, że przyszłość Polski to będzie taka różna, bo teraz to jest jakieś zamieszanie, nie wiadomo, co się będzie działo. Ale tak szczerze, mam nadzieję, że będzie lepiej, bo teraz to jakoś ciężko się żyje, wszystko drogie, a zarobki niskie.

Co do Polaków, no wiadomo, że mamy swoje zalety i wady, ale ogólnie to jesteśmy tacy pracowici i mądrzy ludzie. Chociaż czasem się zastanawiam, dlaczego tyle kłótni i podziałów, no ale może kiedyś to się jakoś poukłada.

Ogólnie rzecz biorąc, mam nadzieję, że dla naszej Polski będzie lepiej i że Polacy będą bardziej ze sobą zgrani, bo razem to zawsze raźniej, no nie?

A będzie jeszcze gorzej
~~Mysi Jaśminowiec niezalogowany
4 lutego 2024r. o 19:26
~~Bladozielony Rozpław napisał(a): a jaka przyszłość Polski i Polaków kiedy Ążej ustawę budżetową kieruje to TK mając w dupie podwyżki jakie są w tej ustawie zagwarantowane ? ...to kolejny pokaz jego służalczości i tego jak on interes partyjny przedkłada nad interesy kraju i narodu...
śmieszny ,żałosny gostek...

Dziwi mnie to, że można się dać tak ogłupić i nie widzieć interesu Polaka, który jest sprzedawany przez podłą pozbawioną moralności klasę polityczną, która składa się z ludzi dobrze wyszkolonych i wiedzący jak działa mózg człowieka i jak można kierować masami poprzez rozhuśtane medialnie emocje. Jeśli Ty dajesz się oszukiwać to co Prezydent może zrobić?????????????
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy