~~Kasztanowatoczerwona Poziomka napisał(a): Ja bym dał wielkie g...o a nie 800 zł. Za robotę się brać a nie sztuczna jałmużna. Przez taki socjalny syf kreatywność i chęć samorozwoju zanika w ludziach. Poniekąd to jakieś ubezwłasnowolnienie pod pretekstem dbania o społeczeństwo, przykre to.
~~Kasztanowatoczerwona Poziomka napisał(a): Ja bym dał wielkie g...o a nie 800 zł. Za robotę się brać a nie sztuczna jałmużna. Przez taki socjalny syf kreatywność i chęć samorozwoju zanika w ludziach. Poniekąd to jakieś ubezwłasnowolnienie pod pretekstem dbania o społeczeństwo, przykre to.
~~Eee napisał(a): (a):
Ktoś napisał: ~~Yogi napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Rdzawy Groszek napisał(a): Czyżby krytyka rządów i polityki Słońca Peru?
Nie , pochwała śmierdzącego trupem dziada.
Błysnąłeś misiu swoim wpisem jak latarnia w Niechorzu...
Wyrobiłeś sie jak gó-wno w betoniarce.
Zgłoś do moderacji
~~Pożółkła Papryka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kasztanowatoczerwona Poziomka napisał(a): Ja bym dał wielkie g...o a nie 800 zł. Za robotę się brać a nie sztuczna jałmużna. Przez taki socjalny syf kreatywność i chęć samorozwoju zanika w ludziach. Poniekąd to jakieś ubezwłasnowolnienie pod pretekstem dbania o społeczeństwo, przykre to.Ktoś napisał: ~~Kasztanowatoczerwona Poziomka napisał(a): Ja bym dał wielkie g...o a nie 800 zł. Za robotę się brać a nie sztuczna jałmużna. Przez taki socjalny syf kreatywność i chęć samorozwoju zanika w ludziach. Poniekąd to jakieś ubezwłasnowolnienie pod pretekstem dbania o społeczeństwo, przykre to.
Masz rację, ale jak znam życie wnioski już złożyli wyznawcy koalicji ośmiu gwiazdek z 13 grudnia jako pierwsi, bo zawsze tak było.
To PO SLD PSL oraz członkom innych partii się nie należy wszyscy składają wnioski bez względu na przynależność.
~~Pożółkła Papryka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kasztanowatoczerwona Poziomka napisał(a): Ja bym dał wielkie g...o a nie 800 zł. Za robotę się brać a nie sztuczna jałmużna. Przez taki socjalny syf kreatywność i chęć samorozwoju zanika w ludziach. Poniekąd to jakieś ubezwłasnowolnienie pod pretekstem dbania o społeczeństwo, przykre to.Ktoś napisał: ~~Kasztanowatoczerwona Poziomka napisał(a): Ja bym dał wielkie g...o a nie 800 zł. Za robotę się brać a nie sztuczna jałmużna. Przez taki socjalny syf kreatywność i chęć samorozwoju zanika w ludziach. Poniekąd to jakieś ubezwłasnowolnienie pod pretekstem dbania o społeczeństwo, przykre to.
Masz rację, ale jak znam życie wnioski już złożyli wyznawcy koalicji ośmiu gwiazdek z 13 grudnia jako pierwsi, bo zawsze tak było.
Rozumiem że koalicja wniosków nie składa.
~~Czarnobrązowy Floks napisał(a): Nowy rząd podjął pracę nad ustawa emerytalną. Żeby uzyskać emeryture mążczyzna musi udokumentować 43 lata pracy a kobieta 38 lat. Obywatel ukrainy 1 miesiąc + zaświadczenie ze swojego kraju iż nabył prawa PObywatelskie.... takla równość i sprawiewdliwość społeczna... hehe jak wybraliśącie tak będziecie mieć.... ważne żeby wegiel i gaz zakazć :D
~~Różowa Kokoryczka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Czarnobrązowy Floks napisał(a): Nowy rząd podjął pracę nad ustawa emerytalną. Żeby uzyskać emeryture mążczyzna musi udokumentować 43 lata pracy a kobieta 38 lat. Obywatel ukrainy 1 miesiąc + zaświadczenie ze swojego kraju iż nabył prawa PObywatelskie.... takla równość i sprawiewdliwość społeczna... hehe jak wybraliśącie tak będziecie mieć.... ważne żeby wegiel i gaz zakazć :D
I bardzo dobrą decyzję podjął jeszcze zabrać socjal tarcze i wszelkie dopłaty dotacje i będzie dobrze.