~~wkurny napisał(a): Będzie powrót do przeszłości,bo od1 lipca cena prądu wzrasta o 80%.Ja osobiście wyłączam wszystko,i demontuję gniazdka.Zostawiam jedno,żeby ładować telefon.Firmy produkujące energię z czasem upadną.Dzięki ETS cofamy się do średniowiecza.Trzeba się w świece zaopatrzyć.Oby tak dalej her Tusk.
~~Brązowa Krzewuszka napisał(a):Ktoś napisał: ~~wkurny napisał(a): Będzie powrót do przeszłości,bo od1 lipca cena prądu wzrasta o 80%.Ja osobiście wyłączam wszystko,i demontuję gniazdka.Zostawiam jedno,żeby ładować telefon.Firmy produkujące energię z czasem upadną.Dzięki ETS cofamy się do średniowiecza.Trzeba się w świece zaopatrzyć.Oby tak dalej her Tusk.
Wanda nie chciała Niemca , a obecni Polacy wybrali agenta niemieckiego na premiera. Teraz żałują.
~~WS napisał(a): Dokładnie. Ja mam swój prąd, na Tuska nie głosowałem, wiec mam wywalone i na cenę prądu i na tego gościa.
~~Granatowy Wrotycz napisał(a): Jak dla mnie to może podrożeć i 200%. A młode lemingi spłacające kredyty mieszkaniowe, a głosujące na Słońce Peru niech lamentują. Brawo PO. Jeszcze trochę , a będą krzyczeć JAK ŻYĆ PREMIERZE ? JAK ŻYĆ??? Tylko że on im odpowie w swoim stylu.NO JA WAM PREMIERA NIE WYBIERAŁEM.... hahahahaha...
~~Bladoniebieski Hebe napisał(a):Ktoś napisał: ~~Granatowy Wrotycz napisał(a): Jak dla mnie to może podrożeć i 200%. A młode lemingi spłacające kredyty mieszkaniowe, a głosujące na Słońce Peru niech lamentują. Brawo PO. Jeszcze trochę , a będą krzyczeć JAK ŻYĆ PREMIERZE ? JAK ŻYĆ??? Tylko że on im odpowie w swoim stylu.NO JA WAM PREMIERA NIE WYBIERAŁEM.... hahahahaha...
spłacający kredyty?...ty masz pojęcie o czym piszesz?
dzisiaj młodzi nie mają zdolności kredytowych więc o mieszkaniu mogą zapomnieć...
a jak to jest z tymi piSSowskimi ''tanimi mieszkaniami'' których miały być miliony?
przypomnij...;D