Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Kto sprowadza auta z Niemiec?

22975
Koli
5 lutego 2024r. o 15:12
Witam potrzebuje kontakt do osoby która szuka samochodów na zlecenie i potem sprowadza je pod dom klienta
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Kobaltowa Stokrotka niezalogowany
5 lutego 2024r. o 16:39
Kola,a u was przeca mnoga awtomaszin
~~Mykoła niezalogowany
5 lutego 2024r. o 19:08
Zobacz na YouTube kanał Nygus PL. Tam popytaj
~~Mykoła niezalogowany
5 lutego 2024r. o 19:20
~~Bladoniebieski Hebe niezalogowany
6 lutego 2024r. o 20:12
sprowadzanie aut z Niemiec?
jeśli sam po nie nie pojedziesz to od handlarza nigdy solidnego nie kupisz...
a najgorsze kupisz od Polaka lub Turka...
~~Lilioworóżowa Gipsówka niezalogowany
6 lutego 2024r. o 20:58
Koli napisał(a): Witam potrzebuje kontakt do osoby która szuka samochodów na zlecenie i potem sprowadza je pod dom klienta

Co interesuje , marka , model wyposażenie
~~Sepiowy Dyptam niezalogowany
6 lutego 2024r. o 22:18
Koli napisał(a): Witam potrzebuje kontakt do osoby która szuka samochodów na zlecenie i potem sprowadza je pod dom klienta

Iwiny nr telefonu 512 551 329 i pytaj tej pani, jej mąż sprowadza i ma zawsze cos koło domu. Nazwiska zapomniałem, bo mam do niego telefon.
~~Sepiowy Dyptam niezalogowany
6 lutego 2024r. o 22:23
~~Sepiowy Dyptam napisał(a):
Ktoś napisał: Koli napisał(a): Witam potrzebuje kontakt do osoby która szuka samochodów na zlecenie i potem sprowadza je pod dom klienta

Iwiny nr telefonu 512 551 329 i pytaj tej pani, jej mąż sprowadza i ma zawsze cos koło domu. Nazwiska zapomniałem, bo mam do niego telefon.

Mam 507 127 530 Iwiny . Nazwiska nie będę pisał. Gość może sobie nie życzyć. Wujek kupił od niego i nie narzeka.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.