~~Brunatnozielona Krokosmia napisał(a): "Skompromitowana podobizna" - padłem ze śmiechu
~~Brunatnozielona Krokosmia napisał(a): Był damski Knockout?
~~niebieski ptak napisał(a): Dzisiaj jechałem do Zgorzelca przez Czerną ,czy ten Relich zwariował wywiesił na budynku po ceramice potężny baner ze swoją skompromitowaną podobizną na całą ścianę ,Relich czym wyżej latasz tym niżej upadniesz oby te wybory otworzyły ludziom oczy ,te wybory przegrasz bo jesteś złym człowiekiem który nie szanuje rodziny i zwykłych ludzi ,
~~Szarobiały Maczek napisał(a):Ktoś napisał: ~~niebieski ptak napisał(a): Dzisiaj jechałem do Zgorzelca przez Czerną ,czy ten Relich zwariował wywiesił na budynku po ceramice potężny baner ze swoją skompromitowaną podobizną na całą ścianę ,Relich czym wyżej latasz tym niżej upadniesz oby te wybory otworzyły ludziom oczy ,te wybory przegrasz bo jesteś złym człowiekiem który nie szanuje rodziny i zwykłych ludzi ,
A ciągle czytam , że to ludzie Relicha obrażają . A tu proszę wszystko jasne kto podle pisze . Jego rodzina ciebie nie powinna interesować . Jeśli nie podoba się baner to nie patrz , czy wygra to się okaże . Takich ludzi jak ty to nikt nie szanuje . Bo na szacunek trzeba sobie zapracować .
~~podnieś się napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brunatnozielona Krokosmia napisał(a): "Skompromitowana podobizna" - padłem ze śmiechu
A chciał byś być postrzegany jako damski bokser ,albo padać po liściu od kobiety? ?