Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Tylko dwoje kandydatów na burmistrza Nowogrodźca?
~~niebieski ptak niezalogowany
23 marca 2024r. o 21:44
Dzisiaj jechałem do Zgorzelca przez Czerną ,czy ten Relich zwariował wywiesił na budynku po ceramice potężny baner ze swoją skompromitowaną podobizną na całą ścianę ,Relich czym wyżej latasz tym niżej upadniesz oby te wybory otworzyły ludziom oczy ,te wybory przegrasz bo jesteś złym człowiekiem który nie szanuje rodziny i zwykłych ludzi ,
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Brunatnozielona Krokosmia niezalogowany
23 marca 2024r. o 21:56
"Skompromitowana podobizna" - padłem ze śmiechu
~~podnieś się niezalogowany
23 marca 2024r. o 22:02
~~Brunatnozielona Krokosmia napisał(a): "Skompromitowana podobizna" - padłem ze śmiechu

A chciał byś być postrzegany jako damski bokser ,albo padać po liściu od kobiety? ?
~~Brunatnozielona Krokosmia niezalogowany
23 marca 2024r. o 22:05
Był damski Knockout?
~~xyz niezalogowany
23 marca 2024r. o 22:08
~~Brunatnozielona Krokosmia napisał(a): Był damski Knockout?

Z tobą dyskutować to tak jak z gołębiem grać w szachy !
~~Szarobiały Maczek niezalogowany
23 marca 2024r. o 22:09
~~niebieski ptak napisał(a): Dzisiaj jechałem do Zgorzelca przez Czerną ,czy ten Relich zwariował wywiesił na budynku po ceramice potężny baner ze swoją skompromitowaną podobizną na całą ścianę ,Relich czym wyżej latasz tym niżej upadniesz oby te wybory otworzyły ludziom oczy ,te wybory przegrasz bo jesteś złym człowiekiem który nie szanuje rodziny i zwykłych ludzi ,

A ciągle czytam , że to ludzie Relicha obrażają . A tu proszę wszystko jasne kto podle pisze . Jego rodzina ciebie nie powinna interesować . Jeśli nie podoba się baner to nie patrz , czy wygra to się okaże . Takich ludzi jak ty to nikt nie szanuje . Bo na szacunek trzeba sobie zapracować .
~~xyz niezalogowany
23 marca 2024r. o 22:17
~~Szarobiały Maczek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~niebieski ptak napisał(a): Dzisiaj jechałem do Zgorzelca przez Czerną ,czy ten Relich zwariował wywiesił na budynku po ceramice potężny baner ze swoją skompromitowaną podobizną na całą ścianę ,Relich czym wyżej latasz tym niżej upadniesz oby te wybory otworzyły ludziom oczy ,te wybory przegrasz bo jesteś złym człowiekiem który nie szanuje rodziny i zwykłych ludzi ,

A ciągle czytam , że to ludzie Relicha obrażają . A tu proszę wszystko jasne kto podle pisze . Jego rodzina ciebie nie powinna interesować . Jeśli nie podoba się baner to nie patrz , czy wygra to się okaże . Takich ludzi jak ty to nikt nie szanuje . Bo na szacunek trzeba sobie zapracować .

Prawda boli i ma boleć ! O mój szacunek nie musisz się martwić .
~~Szarobiały Maczek niezalogowany
23 marca 2024r. o 22:20
~~podnieś się napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Brunatnozielona Krokosmia napisał(a): "Skompromitowana podobizna" - padłem ze śmiechu

A chciał byś być postrzegany jako damski bokser ,albo padać po liściu od kobiety? ?

Ciekawe skąd te plotki posiadasz , widziałeś że to damski bokser ? widziałeś tego liścia ? Na miejscu tej kobiety już bym cię zgłosił . Swoje życie masz ciulowe , sam takim jesteś , ale swojego się nie widzi , ale cudze już tak . Każdy sądzi według siebie .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!