Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Tylko dwoje kandydatów na burmistrza Nowogrodźca?
~~Brunatnozielona Krokosmia niezalogowany
21 marca 2024r. o 22:36
Ktoś tu kogoś zastrasza?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Xyz niezalogowany
21 marca 2024r. o 22:52
~~Popielaty Modrzew napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Czekoladowy Grujecznik napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Popielaty Modrzew napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~XXX napisał(a): Ludzie przejrzeli na oczy ,nigdy już Relich nie wygra. bo jest skończony ,napisał bym wiele faktów ale nie chcę się ciągać po Sądach ,Uważam że gminą powinna rządzić osoba uczciwa i wiarygodna ,. Pamiętacie ten parszywy dzban w Rynku za 200 tys zł który się rozleciał i 200 tys poszło w błoto .Plac czerwony dwa razy droższy jak była wycena .

Przez inne osoby gmina straciła ogromne miliony , bo blokowali i robili to celowo . Takie osoby nie mają prawa bytu .

Szanowni Państwo,
Burmistrz Nowogrodźca właśnie napisał w anonimowym komentarzu na Bolec.Info, że mieszkańcy gminy Nowogrodziec, którzy mieli odmienne spojrzenie od niego na niektóre inwestycje NIE MAJĄ PRAWA BYTU. Ciekawa wypowiedź taka z lekką nutką mowy nienawiści. Postępowanie potrwa kilka miesięcy, ale przekonamy się skąd dokładnie został napisany ten komentarz.
Dziękuję za uwagę i życzę miłego wieczoru.

To nie Burmistrz i nie strasz , bo jak ja zacznę zgłaszać wasze podłe wpisy to braknie wam czasu do wyborów aby ich wyjaśnić . Mieszkańcy też mają prawo pisać co myślą .

Burmistrz ma otwarty dom i każdy może pisać z jego komputera skąd ja to znam . Faktycznie Relich tak się tłumaczył w Sądzie
~~Czekoladowy Grujecznik niezalogowany
21 marca 2024r. o 23:07
~~Popielaty Modrzew napisał(a):

To nie Burmistrz i nie strasz , bo jak ja zacznę zgłaszać wasze podłe wpisy to braknie wam czasu do wyborów aby ich wyjaśnić . Mieszkańcy też mają prawo pisać co myślą .

Ja wiem, że to on, przeglądam to forum regularnie od jakiegoś czasu.

PS
Zgłaszaj sobie podłe wpisy, żaden nie jest mój.

~~Nowa Wieś niezalogowany
22 marca 2024r. o 16:01
Ja mam pytanie do przyszłego Burmistrza czy jak obejmie Urząd to zrobi porządek wzdłuż drogi gminnej w Nowej Wsi do tych dwóch Bloków wielorodzinnych ,Pewien przedsiębiorca wysypał tam tysiące ton gruzu który leży do samego asfaltu na odcinku kilkuset metrów ,po pierwsze nie ma tam pobocza i samochody jadące z przeciwka nie mogą się minąć ,piesi wyskakują aż na ten nasyp .Kiedyś był tam betonowy płot tylko był o kilka metrów dalej od drogi .Teraz geodeta nabił tam paliki i wygląda że granica jest przesunięta co najmniej 2 metry od drogi .
~~xyz niezalogowany
22 marca 2024r. o 19:14
~~Nowa Wieś napisał(a): Ja mam pytanie do przyszłego Burmistrza czy jak obejmie Urząd to zrobi porządek wzdłuż drogi gminnej w Nowej Wsi do tych dwóch Bloków wielorodzinnych ,Pewien przedsiębiorca wysypał tam tysiące ton gruzu który leży do samego asfaltu na odcinku kilkuset metrów ,po pierwsze nie ma tam pobocza i samochody jadące z przeciwka nie mogą się minąć ,piesi wyskakują aż na ten nasyp .Kiedyś był tam betonowy płot tylko był o kilka metrów dalej od drogi .Teraz geodeta nabił tam paliki i wygląda że granica jest przesunięta co najmniej 2 metry od drogi .

Przecież ten przedsiębiorca to pupilek Relicha a jak to się mówi ,,ręka rękę myje '' więc jest nie do ruszenia a mieszkańcy niech cicho siedzą i płacą podatki .
~~Żółtoczerwony Mak niezalogowany
22 marca 2024r. o 20:42
~~Czekoladowy Grujecznik napisał(a): Agnieszka Michalczuk

~~xyz napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Nowa Wieś napisał(a): Ja mam pytanie do przyszłego Burmistrza czy jak obejmie Urząd to zrobi porządek wzdłuż drogi gminnej w Nowej Wsi do tych dwóch Bloków wielorodzinnych ,Pewien przedsiębiorca wysypał tam tysiące ton gruzu który leży do samego asfaltu na odcinku kilkuset metrów ,po pierwsze nie ma tam pobocza i samochody jadące z przeciwka nie mogą się minąć ,piesi wyskakują aż na ten nasyp .Kiedyś był tam betonowy płot tylko był o kilka metrów dalej od drogi .Teraz geodeta nabił tam paliki i wygląda że granica jest przesunięta co najmniej 2 metry od drogi .

Przecież ten przedsiębiorca to pupilek Relicha a jak to się mówi ,,ręka rękę myje '' więc jest nie do ruszenia a mieszkańcy niech cicho siedzą i płacą podatki .

Bardzo szkoda mi tych mieszkańców z tych bloków ,budynki odrestaurowali a droga koło domów usłana gruzami .A relich udaje, że nie ma problemu .
~~Ciemnofioletowa Papryka niezalogowany
23 marca 2024r. o 9:32
~~vie tamto napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Posiwiały Bambus napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~vie tamto napisał(a): To jak to w końcu jest z Panią Marią? Rano wiesza baner męża a wieczorem bierze udział w spotkaniu 3 drogi. Jak tak dalej pójdzie to Relich w następnych wyborach będzie na liście od Biedronia

A tobie żal dupe ściska ? Startuj i ty wolna droga . Widzi się czyjeś , nie widzi swojego .

Moje dupsko bez żadnych ścisków . Ja tej Pani nie zabraniam kandydowania, bo niby kim jestem żeby to robić Chodzi o coś innego. Ekipa wyborcza Relicha obraża w internecie ludzi. Niech się teraz cwaniaczki z miodem w uszach odniosą do 3drogi i płaczącego nad konstytucją Hołowni. Może zrobią Pani Marii jakąś tęczowa przeróbke zdjecia?.No i oczywiście tata był honorowym milicjantem nie jak ten z Gieraltowa. Eh te wasze kagiebowskie metody zwalczania konkurencji politycznej

A skąd wiesz ze to relich za tym stoi bo tak pani świder powiedziała? Bo nie jest atakowany jego komitet, zwróć uwagę, ze Góry komitet nie jest tam obrażany. A może to ktoś komu veto podpadło? Nie jestem ani za relichem ani za świder ani za góra, dla mnie nke ma kandydata… aleeee veto opowiada straszne bajki, obiecują gruszek ma wierzbie, a masz budżet nie jest jak w Nowym Yorku. Będzie więcej lekarzy? Skąd? Jak chcą kolosalnych poeniedzy, przestać współpracować z policja z Bc? To kto nas będzie pilnował jak u mas w nc nie ma policji. Pszok okwszem mógłby być częściej otwarty, basen? Kto to utrzyma proszę zobaczyć sibie w innych miastach ile wynosi utrzymanie takiego basenu. Większość gmin dopłaca do tego interesu. Szkoły ponadgimnazjalne ? Pierw się skupcie na tych co mamy. Nie mie nie. Burmistrz chociaż nie obiecuje nic !
~~vie tamto niezalogowany
23 marca 2024r. o 10:02
Vetamto jest od Relicha, od samego początku cisną bez pardonu po Świdrowej i rykoszetem po jej kandydatach. Robią to w sposób nieelegancki a nawet chamski. Nawet zahaczyli o niezależnego kandydata z Gościszowa tylko dlatego, że napisał coś nie po ich myśli. Atakowali ludzi personalnie za to, że ich krytykowali na FB. Po ostatnich wpisach faktycznie widać jak na dłoni, że jakiś udział w tym ma były prezes i założyciel veto, który obecnie jest dobrym waflem Relicha.

A to Ci się udało:
"Burmistrz chociaż nie obiecuje nic ! "
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy