~~Realista napisał(a):Ktoś napisał: ~~ciekawe napisał(a): Bardzo ciekawą tezę usłyszałem wczoraj ,w drugiej turze spotkają się Pani Świder i Pan Góra .
No cóż, wow:)
~~Też Józek napisał(a): Ja mam pytanie czy mieszkańcy Czernej nie mają litości ? przecież ten biedny Potyszka już ledwo przebiera nogami a Sesje są na strychu w Ratuszu i biedak nie da rady się tam wdrapać ,no chyba, że Relich jak wygra to zamontuje tam windę .Lepiej byście zrobili jak załatwili byście temu zasłużonemu mieszkańcowi jakieś Sanatorium ze Spa żeby się zregenerował .
~~Józek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Realista napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ciekawe napisał(a): Bardzo ciekawą tezę usłyszałem wczoraj ,w drugiej turze spotkają się Pani Świder i Pan Góra .
No cóż, wow:)
Jak dla mnie to nie ma różnicy czy wygra Świder czy Góra ,ważne żeby przegrał Relich .
~~Jaskrawoczerwony Maczek napisał(a): Czyli nie chodzi po pierwsze miezkańcy tylko Nie dla Burmistrza.
~~Tylkopytam napisał(a): Dzisiaj kandydatka Ś. ma pogadankę w Nowej Wsi. Ciekawe ilu wyborców zdoła do siebie przekonać.