Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Tylko dwoje kandydatów na burmistrza Nowogrodźca?
~~Józek niezalogowany
25 marca 2024r. o 8:56
~~Realista napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ciekawe napisał(a): Bardzo ciekawą tezę usłyszałem wczoraj ,w drugiej turze spotkają się Pani Świder i Pan Góra .

No cóż, wow:)

Jak dla mnie to nie ma różnicy czy wygra Świder czy Góra ,ważne żeby przegrał Relich .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Też Józek niezalogowany
25 marca 2024r. o 9:18
Ja mam pytanie czy mieszkańcy Czernej nie mają litości ? przecież ten biedny Potyszka już ledwo przebiera nogami a Sesje są na strychu w Ratuszu i biedak nie da rady się tam wdrapać ,no chyba, że Relich jak wygra to zamontuje tam windę .Lepiej byście zrobili jak załatwili byście temu zasłużonemu mieszkańcowi jakieś Sanatorium ze Spa żeby się zregenerował .
~~xyz niezalogowany
25 marca 2024r. o 12:09
~~Też Józek napisał(a): Ja mam pytanie czy mieszkańcy Czernej nie mają litości ? przecież ten biedny Potyszka już ledwo przebiera nogami a Sesje są na strychu w Ratuszu i biedak nie da rady się tam wdrapać ,no chyba, że Relich jak wygra to zamontuje tam windę .Lepiej byście zrobili jak załatwili byście temu zasłużonemu mieszkańcowi jakieś Sanatorium ze Spa żeby się zregenerował .

Józek daj już sobie spokój odpocznij ,masz wojskową emeryturę nie musisz dorabiać jako radny ,młodzi powinni działać !
~~Lawendowoniebieska Miechunka niezalogowany
25 marca 2024r. o 13:09
~~Józek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Realista napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ciekawe napisał(a): Bardzo ciekawą tezę usłyszałem wczoraj ,w drugiej turze spotkają się Pani Świder i Pan Góra .

No cóż, wow:)
Jak dla mnie to nie ma różnicy czy wygra Świder czy Góra ,ważne żeby przegrał Relich .

~~Jaskrawoczerwony Maczek niezalogowany
25 marca 2024r. o 13:56
Czyli nie chodzi po pierwsze miezkańcy tylko Nie dla Burmistrza.
22984
Sztab Joanna Swider
25 marca 2024r. o 14:44
~~Jaskrawoczerwony Maczek napisał(a): Czyli nie chodzi po pierwsze miezkańcy tylko Nie dla Burmistrza.

A słyszał Pan / Pani takie stwierdzenie z ust kandydatów do Rady Miejskiej bądź kandydatki na stanowisko burmistrza?
Czy tylko wysunięte jest na podstawie jakiegoś anonimowego wpisu, i Pana / Pani interpretacji?
~~Tylkopytam niezalogowany
25 marca 2024r. o 15:47
Dzisiaj kandydatka Ś. ma pogadankę w Nowej Wsi. Ciekawe ilu wyborców zdoła do siebie przekonać.
~~Lawendowa Rudbekia niezalogowany
25 marca 2024r. o 16:00
~~Tylkopytam napisał(a): Dzisiaj kandydatka Ś. ma pogadankę w Nowej Wsi. Ciekawe ilu wyborców zdoła do siebie przekonać.

Tylu co w Kierżnie to znaczy jedna osoba i sołtyska . Mieszkańcy pokazali co o niej myślą . Brawo dla mieszkańców .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy