~~xyz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Też Józek napisał(a): Ja mam pytanie czy mieszkańcy Czernej nie mają litości ? przecież ten biedny Potyszka już ledwo przebiera nogami a Sesje są na strychu w Ratuszu i biedak nie da rady się tam wdrapać ,no chyba, że Relich jak wygra to zamontuje tam windę .Lepiej byście zrobili jak załatwili byście temu zasłużonemu mieszkańcowi jakieś Sanatorium ze Spa żeby się zregenerował .
Józek daj już sobie spokój odpocznij ,masz wojskową emeryturę nie musisz dorabiać jako radny ,młodzi powinni działać !
~~Lawendowa Rudbekia napisał(a):Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Też Józek napisał(a): Ja mam pytanie czy mieszkańcy Czernej nie mają litości ? przecież ten biedny Potyszka już ledwo przebiera nogami a Sesje są na strychu w Ratuszu i biedak nie da rady się tam wdrapać ,no chyba, że Relich jak wygra to zamontuje tam windę .Lepiej byście zrobili jak załatwili byście temu zasłużonemu mieszkańcowi jakieś Sanatorium ze Spa żeby się zregenerował .
Józek daj już sobie spokój odpocznij ,masz wojskową emeryturę nie musisz dorabiać jako radny ,młodzi powinni działać !
Młody radny już był i szybko się zmył
Zmył się bo był szantażowany .że jak będzie głosował nie po myśli Relicha to Czerna może zapomnieć o jakiejkolwiek inwestycji ,i nie chciał się kopać z koniem .A Józek nigdy nie sprzeciwi się Relichowi bo nie ma jaj .
~~Brunatnozielona Krokosmia napisał(a): Coś pan znowu odwalił na internetach panie Relichu?
~~Brunatnozielona Krokosmia napisał(a): Coś pan znowu odwalił na internetach panie Relichu?
~~Lawendowa Rudbekia napisał(a):Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Też Józek napisał(a): Ja mam pytanie czy mieszkańcy Czernej nie mają litości ? przecież ten biedny Potyszka już ledwo przebiera nogami a Sesje są na strychu w Ratuszu i biedak nie da rady się tam wdrapać ,no chyba, że Relich jak wygra to zamontuje tam windę .Lepiej byście zrobili jak załatwili byście temu zasłużonemu mieszkańcowi jakieś Sanatorium ze Spa żeby się zregenerował .
Młody radny już był i szybko się zmył
A jak się miał nie zmyć jak zrobiliście na niego nagonkę ,podobnie jak Relich załatwił radnego Durdę z Parzyc i w ten prosty sposób zdobył większość w radzie .