Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Tylko dwoje kandydatów na burmistrza Nowogrodźca?
~~Lawendowa Rudbekia niezalogowany
25 marca 2024r. o 16:01
~~xyz napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Też Józek napisał(a): Ja mam pytanie czy mieszkańcy Czernej nie mają litości ? przecież ten biedny Potyszka już ledwo przebiera nogami a Sesje są na strychu w Ratuszu i biedak nie da rady się tam wdrapać ,no chyba, że Relich jak wygra to zamontuje tam windę .Lepiej byście zrobili jak załatwili byście temu zasłużonemu mieszkańcowi jakieś Sanatorium ze Spa żeby się zregenerował .

Józek daj już sobie spokój odpocznij ,masz wojskową emeryturę nie musisz dorabiać jako radny ,młodzi powinni działać !

Młody radny już był i szybko się zmył
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~kunowa niezalogowany
25 marca 2024r. o 19:57
~~Lawendowa Rudbekia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Też Józek napisał(a): Ja mam pytanie czy mieszkańcy Czernej nie mają litości ? przecież ten biedny Potyszka już ledwo przebiera nogami a Sesje są na strychu w Ratuszu i biedak nie da rady się tam wdrapać ,no chyba, że Relich jak wygra to zamontuje tam windę .Lepiej byście zrobili jak załatwili byście temu zasłużonemu mieszkańcowi jakieś Sanatorium ze Spa żeby się zregenerował .

Józek daj już sobie spokój odpocznij ,masz wojskową emeryturę nie musisz dorabiać jako radny ,młodzi powinni działać !

Zmył się bo był szantażowany .że jak będzie głosował nie po myśli Relicha to Czerna może zapomnieć o jakiejkolwiek inwestycji ,i nie chciał się kopać z koniem .A Józek nigdy nie sprzeciwi się Relichowi bo nie ma jaj .
~~Brunatnozielona Krokosmia niezalogowany
25 marca 2024r. o 21:28
Coś pan znowu odwalił na internetach panie Relichu?
~~XXX niezalogowany
25 marca 2024r. o 21:31
~~Brunatnozielona Krokosmia napisał(a): Coś pan znowu odwalił na internetach panie Relichu?

To nie on to tylko z jego otwartego domu .
~~xccf niezalogowany
26 marca 2024r. o 8:25
~~Brunatnozielona Krokosmia napisał(a): Coś pan znowu odwalił na internetach panie Relichu?

Tonący brzytwy się chwyta .na szczęście to jest już agonia polityczna Relicha, jeszcze tylko 12 dni i aut .
~~Poczerwieniała Szydlica niezalogowany
26 marca 2024r. o 8:43
Źle to wygląda Burmistrzu, cóż to za nieprzemyślane ruchy?
~~Żółtoczerwony Mak niezalogowany
26 marca 2024r. o 9:31
~~Lawendowa Rudbekia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Też Józek napisał(a): Ja mam pytanie czy mieszkańcy Czernej nie mają litości ? przecież ten biedny Potyszka już ledwo przebiera nogami a Sesje są na strychu w Ratuszu i biedak nie da rady się tam wdrapać ,no chyba, że Relich jak wygra to zamontuje tam windę .Lepiej byście zrobili jak załatwili byście temu zasłużonemu mieszkańcowi jakieś Sanatorium ze Spa żeby się zregenerował .

A jak się miał nie zmyć jak zrobiliście na niego nagonkę ,podobnie jak Relich załatwił radnego Durdę z Parzyc i w ten prosty sposób zdobył większość w radzie .
~~Blada Ziuta niezalogowany
26 marca 2024r. o 9:56
A jak frekwencja na wczorajszym wiecu w Nowej Wsi? Dopisała?:)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza