~~Blada Ziuta napisał(a): A jak frekwencja na wczorajszym wiecu w Nowej Wsi? Dopisała?:)
~~xccf napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brunatnozielona Krokosmia napisał(a): Coś pan znowu odwalił na internetach panie Relichu?
Tonący brzytwy się chwyta .na szczęście to jest już agonia polityczna Relicha, jeszcze tylko 12 dni i aut .
~~xccf napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brunatnozielona Krokosmia napisał(a): Coś pan znowu odwalił na internetach panie Relichu?
Tonący brzytwy się chwyta .na szczęście to jest już agonia polityczna Relicha, jeszcze tylko 12 dni i aut .
~~Szara Funkia napisał(a):Ktoś napisał: ~~xccf napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brunatnozielona Krokosmia napisał(a): Coś pan znowu odwalił na internetach panie Relichu?
Twoje marzenie 12 dni . Pluj jeszcze te 12 dni , bo potem będziesz wył . Wszystko co kto napisze to zaraz , że to Relich , wam już w głowach się przewraca od tej zawiści .
Proszę odnieś się do komentarzy mieszkańców w stosunku do Relicha I jego braku odniesienia co do hejtu, a także do kasowania niewygodnych pytań i komentarzy.
~~Brunatnofioletowy Orlik napisał(a): W Nowej Wsi była grupa ludzi nawet jak na tę porę to sporo. A Kierzno to nie byłam, sąsiadka mówiła że ludzi przyszło
~~Brunatnofioletowy Orlik napisał(a): W Nowej Wsi była grupa ludzi nawet jak na tę porę to sporo. A Kierzno to nie byłam, sąsiadka mówiła że ludzi przyszło
~~Szara Funkia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brunatnofioletowy Orlik napisał(a): W Nowej Wsi była grupa ludzi nawet jak na tę porę to sporo. A Kierzno to nie byłam, sąsiadka mówiła że ludzi przyszło
W Kierżno były dwie panie z Nowej wsi i jedna mieszkanka Kierżno oraz sołtyska . Razem cztery osoby . W każdej wsi veto miało bardzo mało ludzi .