Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Tylko dwoje kandydatów na burmistrza Nowogrodźca?
~~Pawa Pragnia niezalogowany
27 marca 2024r. o 21:05
~~xyz napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Pawa Pragnia napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~rzóf napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kremowa Cebula napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zielonkawobrązowa Runianka napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jaskrawoczerwony Maczek napisał(a): I jeszcze kandydatka zamiast odpowiadać na pytania blokuje mieszkańców i usuwa pytania wraz ze swoim komitetem

Kandydatka? To co opisałeś robi Relich i jego Komitet, kasują niewygodne pytania i komentarze i blokują mieszkańców mających czelność pytać.
A co robi klika Świder po pytaniu o zasadność i nielogiczności punktów programu? Udają świętoszków, a to kłamcy lepsi od byłego premiera
Właśnie słyszałam że na spotkaniu z kandydatką w Zebrzydowej Wsi bardzo po chamsku zachowywała się radna i Percula . Mam takie pytanie do radnej jeśli Burmistrzem zostanie pani Świder a radną dalej zostanie obecna radna ,to czy my mieszkańcy Zebrzydowej nie odczujemy tego negatywnie ?
Słyszałaś ? Jeśli nie byłaś i nie słyszałaś osobiście to nie pleć głupot .
Ja tylko potwierdzam słowa Kandydatki ,bo na takie zebrania nie uczęszczam .

Na zebrania nie chodzisz a rozmawiasz z kandydatką . Chore to publicznie możesz pisać jeśli byłaś i słyszałaś . Kandydatka ciągle znajdzie kogoś aby poniżyć .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~xyz niezalogowany
27 marca 2024r. o 21:10
~~Pawa Pragnia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pawa Pragnia napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~rzóf napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kremowa Cebula napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zielonkawobrązowa Runianka napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jaskrawoczerwony Maczek napisał(a): I jeszcze kandydatka zamiast odpowiadać na pytania blokuje mieszkańców i usuwa pytania wraz ze swoim komitetem

Kandydatka? To co opisałeś robi Relich i jego Komitet, kasują niewygodne pytania i komentarze i blokują mieszkańców mających czelność pytać.
A co robi klika Świder po pytaniu o zasadność i nielogiczności punktów programu? Udają świętoszków, a to kłamcy lepsi od byłego premiera
Właśnie słyszałam że na spotkaniu z kandydatką w Zebrzydowej Wsi bardzo po chamsku zachowywała się radna i Percula . Mam takie pytanie do radnej jeśli Burmistrzem zostanie pani Świder a radną dalej zostanie obecna radna ,to czy my mieszkańcy Zebrzydowej nie odczujemy tego negatywnie ?
Na zebrania nie chodzisz a rozmawiasz z kandydatką . Chore to publicznie możesz pisać jeśli byłaś i słyszałaś . Kandydatka ciągle znajdzie kogoś aby poniżyć .

Was nie trzeba poniżać bo już niżej dna nic nie ma,o przepraszam jest jeszcze dno dna .
~~Brunatnozielona Krokosmia niezalogowany
27 marca 2024r. o 21:13
System komentarzy na Bolec.info jest taki fajny, że powyższy wpis wygląda jak dzieło schizofrenika
~~Pawa Pragnia niezalogowany
27 marca 2024r. o 21:26
~~xyz napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Pawa Pragnia napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pawa Pragnia napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~rzóf napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kremowa Cebula napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zielonkawobrązowa Runianka napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jaskrawoczerwony Maczek napisał(a): I jeszcze kandydatka zamiast odpowiadać na pytania blokuje mieszkańców i usuwa pytania wraz ze swoim komitetem

Was nie trzeba poniżać bo już niżej dna nic nie ma,o przepraszam jest jeszcze dno dna .

I tak komitet kandydatki myśli o mieszkańcach gminy . Fałszywe hasło wyborcze . Wszyscy mieszkańcy dla nich to dno .
~~Malachitowa Porzeczka niezalogowany
27 marca 2024r. o 23:44
nie widziałem żeby ktoś z komitetu kandydatki obrażał mieszkańców
~~Granatowoszara Kuningamia niezalogowany
28 marca 2024r. o 8:12
~~Malachitowa Porzeczka napisał(a): nie widziałem żeby ktoś z komitetu kandydatki obrażał mieszkańców

Ja też nie widziałem ale słyszałem. Było na p i na ch i jeszcze na k:)
~~xccf niezalogowany
28 marca 2024r. o 8:17
~~Granatowoszara Kuningamia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Malachitowa Porzeczka napisał(a): nie widziałem żeby ktoś z komitetu kandydatki obrażał mieszkańców

Ja też nie widziałem ale słyszałem. Było na p i na ch i jeszcze na k:)

Klika Relicha kłamstw i pomówień się chwyta .Wasz koniec jest bliski .
~~mieszkanka Zebrzydowej niezalogowany
28 marca 2024r. o 10:09
Jak można udostępnić nieskończony chodnik mieszkańcom Zebrzydowej na którym brakuje przejść przez jezdnię w sumie 3 na odcinku 200 metrów , ponadto na odcinku około 100 metrów brakuje barierek ochronnych ponieważ jest tam bardzo wysoka skarpa około 20 metrów ,czyżby to miał być odbiór kampanijny a za pół roku drugi odbiór ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.