~~Zielonkawobrązowa Runianka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jaskrawoczerwony Maczek napisał(a): I jeszcze kandydatka zamiast odpowiadać na pytania blokuje mieszkańców i usuwa pytania wraz ze swoim komitetem
Kandydatka? To co opisałeś robi Relich i jego Komitet, kasują niewygodne pytania i komentarze i blokują mieszkańców mających czelność pytać.
~~Kremowa Cebula napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zielonkawobrązowa Runianka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jaskrawoczerwony Maczek napisał(a): I jeszcze kandydatka zamiast odpowiadać na pytania blokuje mieszkańców i usuwa pytania wraz ze swoim komitetem
Kandydatka? To co opisałeś robi Relich i jego Komitet, kasują niewygodne pytania i komentarze i blokują mieszkańców mających czelność pytać.
A co robi klika Świder po pytaniu o zasadność i nielogiczności punktów programu? Udają świętoszków, a to kłamcy lepsi od byłego premiera
Właśnie słyszałam że na spotkaniu z kandydatką w Zebrzydowej Wsi bardzo po chamsku zachowywała się radna i Percula . Mam takie pytanie do radnej jeśli Burmistrzem zostanie pani Świder a radną dalej zostanie obecna radna ,to czy my mieszkańcy Zebrzydowej nie odczujemy tego negatywnie ?
~~Liliowy Brokuł napisał(a): O dwóch za dużo
~~rzóf napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kremowa Cebula napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zielonkawobrązowa Runianka napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jaskrawoczerwony Maczek napisał(a): I jeszcze kandydatka zamiast odpowiadać na pytania blokuje mieszkańców i usuwa pytania wraz ze swoim komitetem
A co robi klika Świder po pytaniu o zasadność i nielogiczności punktów programu? Udają świętoszków, a to kłamcy lepsi od byłego premiera
Właśnie słyszałam że na spotkaniu z kandydatką w Zebrzydowej Wsi bardzo po chamsku zachowywała się radna i Percula . Mam takie pytanie do radnej jeśli Burmistrzem zostanie pani Świder a radną dalej zostanie obecna radna ,to czy my mieszkańcy Zebrzydowej nie odczujemy tego negatywnie ?
Słyszałaś ? Jeśli nie byłaś i nie słyszałaś osobiście to nie pleć głupot .
~~Kremowa Cebula napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zielonkawobrązowa Runianka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jaskrawoczerwony Maczek napisał(a): I jeszcze kandydatka zamiast odpowiadać na pytania blokuje mieszkańców i usuwa pytania wraz ze swoim komitetem
Pytanie od tego trzeba zacząć czy ty ...ko umiesz logicznie myśleć ? Klika to od 5 lat rządzi t wiochą !
Zastosowana autokorekta
~~Pawa Pragnia napisał(a):Ktoś napisał: ~~rzóf napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kremowa Cebula napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zielonkawobrązowa Runianka napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jaskrawoczerwony Maczek napisał(a): I jeszcze kandydatka zamiast odpowiadać na pytania blokuje mieszkańców i usuwa pytania wraz ze swoim komitetem
Słyszałaś ? Jeśli nie byłaś i nie słyszałaś osobiście to nie pleć głupot .
Ja tylko potwierdzam słowa Kandydatki ,bo na takie zebrania nie uczęszczam .