~~Jaskrawoczerwony Maczek napisał(a): I jeszcze kandydatka zamiast odpowiadać na pytania blokuje mieszkańców i usuwa pytania wraz ze swoim komitetem
~~Racjastanu napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brunatnofioletowy Orlik napisał(a): W Nowej Wsi była grupa ludzi nawet jak na tę porę to sporo. A Kierzno to nie byłam, sąsiadka mówiła że ludzi przyszło
Po prostu tłumy, 3 z Nowej Wsi i 5 z Bieńca. Szał:)
~~Brunatnofioletowy Orlik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Racjastanu napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brunatnofioletowy Orlik napisał(a): W Nowej Wsi była grupa ludzi nawet jak na tę porę to sporo. A Kierzno to nie byłam, sąsiadka mówiła że ludzi przyszło
Nie kłam. A Ty wogóle spotkań nie robiłeś. Zamknij dom.
Po co się trudzić i robić spotkania jak można zostać zaproszonym na zebranie wiejskie na którym zwykle jest więcej osób niż na takich wiecach wyborczych
~~Brunatnofioletowy Orlik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Racjastanu napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brunatnofioletowy Orlik napisał(a): W Nowej Wsi była grupa ludzi nawet jak na tę porę to sporo. A Kierzno to nie byłam, sąsiadka mówiła że ludzi przyszło
Człowieku obudź się! Po co ktoś miałby kłamać? Przecież to nie było tajne spotkanie w piwnicy, żeby jakąś tajmenicą była liczba osób na ogólnodostępnym zebraniu w szkole. Potwierdzam: były 3 osoby z NW i 5 z Bieńca. Plus oczywiście sztab kandydatki, ale to się przecież nie liczy:)
~~Malachitowa Porzeczka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brunatnofioletowy Orlik napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Racjastanu napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brunatnofioletowy Orlik napisał(a): W Nowej Wsi była grupa ludzi nawet jak na tę porę to sporo. A Kierzno to nie byłam, sąsiadka mówiła że ludzi przyszło
Po co się trudzić i robić spotkania jak można zostać zaproszonym na zebranie wiejskie na którym zwykle jest więcej osób niż na takich wiecach wyborczych
A dlaczego nikt nie zaprosił kandydatki na takie zebranie wiejskie ? Bo nikt nie potrzebuje jej . Proste . Jeśli został zaproszony to był .
~~GŁĄB napisał(a): I co panie KAPUSTA kłamstwo perfidne ma krótkie nogi ,Sąd w trybie wyborczym nakazał przeprosiny dla Pani Świder ,wstydu nie masz i ty uważasz się radnym ?