Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Tylko dwoje kandydatów na burmistrza Nowogrodźca?
~~Starozłoty Kroplik niezalogowany
20 lutego 2024r. o 17:34
~~Oii napisał(a): Oni tam w mordę nie dostali… za wyklinanie strażaków. Byli częściej jak myślisz.

A gdzie to tak wyklinają Strażaków w Wykrotach .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Heniek niezalogowany
20 lutego 2024r. o 19:40
Krystian Góra. Chłopie nic do Ciebie nie mam ale pizzerią Ci cienko idzie więc raczej do Gminy na burmistrza się nie nadajesz . Takie moje zdanie
~~Lucek niezalogowany
20 lutego 2024r. o 19:43
Myślę że Świdrowa jest ciekawszą kandydatką niż Relich. Góra to to raczej przystawka aby Świder zgubiła głosy tylko że Relich je wtedy zgubi
~~Płomienisty Tojeść niezalogowany
20 lutego 2024r. o 19:47
Przynajmniej będzie więcej opcji wyboru radnych, nie tylko z ramienia Relicha lub Świder, po ostatniej kadencji widać jak złym zjawiskiem są radni w przewadze z ramienia władzy/opozycji, każdy gra wówczas pod siebie i głosują głupoty które im akurat pasują, bez konsultacji z drugą stroną lub mieszkańcami.
~~Złocistożółta Krokosmia niezalogowany
20 lutego 2024r. o 21:03
~~Mamy dość veto napisał(a): Mamy dość Świder i Góry, który idzie razem z nią razem. To kogiel mogiel veto . Mamy dość waszych czerwonych kłamstw. Ruch społecznego oporu rośnie w sile !!!!

Puknij się w coś co nosisz na szyji...
~~Bolek niezalogowany
20 lutego 2024r. o 21:07
Rozmawiałem z pewnym pracownikiem Gminy i powiedział że Relich u tylu mieszkańców jest spalony że sam wątpi w swoją wygraną ,jeszcze teraz chce oddać byłą szkołę w Godzieszowie z 99% rabatem to tam już nie dostanie jednego głosu ,.
~~AAA niezalogowany
20 lutego 2024r. o 21:07
lucyfer bram nieba nie zdobędzie tak jak veto władzy wszędzie
~~Starozłoty Kroplik niezalogowany
20 lutego 2024r. o 21:37
~~AAA napisał(a): lucyfer bram nieba nie zdobędzie tak jak veto władzy wszędzie

AAA gdzie to weto ma władzę .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza