~~xxx napisał(a):Ktoś napisał: ~~Uoi napisał(a): Mądrzejsi Michał od ciebie
A gdzie tą mądrość posiedli w podstawówkach ,czy na wyższych studniach .
~~Uoi napisał(a): Mądrzejsi Michał od ciebie
~~Malachitowa Azalia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Uoi napisał(a): Mądrzejsi Michał od ciebie
Mądrzejsi, bo podnoszą łapkę za wszystkim o nic nie pytając? Mądrzejsi, bo nie wiedzą co jest grane? Kwestia basenu i tych trzech desperadoss, macie pojęcie ile kosztuje utrzymanie basenu, jestem często na basenie w Osiecznicy, jakoś mieszkańców naszej gminy tam nie widzę, może zamiast udawać Hollywood lepiej zapytać mieszkańców co jest dla nich priorytetem, gospodyni w domu pyta domownikow co zrobić na obiad, żeby go nie wyrzucać,
~~Ołowiany Krwawnik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Malachitowa Azalia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Uoi napisał(a): Mądrzejsi Michał od ciebie
Mądrzejsi, bo podnoszą łapkę za wszystkim o nic nie pytając? Mądrzejsi, bo nie wiedzą co jest grane? Kwestia basenu i tych trzech desperadoss, macie pojęcie ile kosztuje utrzymanie basenu, jestem często na basenie w Osiecznicy, jakoś mieszkańców naszej gminy tam nie widzę, może zamiast udawać Hollywood lepiej zapytać mieszkańców co jest dla nich priorytetem, gospodyni w domu pyta domownikow co zrobić na obiad, żeby go nie wyrzucać,
Słuszna wypowiedź, ja to był wolał żeby zamiast budować baseny (które pewnie przy możliwościach finansowych gminy nie powalałyby rozmachem, a które później trzeba by utrzymywać i zapewne podobnie jak w przypadku "Muzy" dopłacać ogromne sumy za utrzymanie, co zubażałoby budżet gminy) aby obniżono podatki i opłaty za śmieci, za zaoszczędzone pieniądze mógłbym z rodziną pojechać na baseny do Osiecznicy, Bolesławca czy nawet Wrocławia i wcale bym się nie smucił, że w Nowogrodźcu nie ma pływalni ;)
Jakie to wszystko głupie . Szok jak można tak myśleć . To Ty tak myślisz , niech wszyscy mają a u nas po co .
~~Indygowy Różanecznik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ołowiany Krwawnik napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Malachitowa Azalia napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Uoi napisał(a): Mądrzejsi Michał od ciebie
Słuszna wypowiedź, ja to był wolał żeby zamiast budować baseny (które pewnie przy możliwościach finansowych gminy nie powalałyby rozmachem, a które później trzeba by utrzymywać i zapewne podobnie jak w przypadku "Muzy" dopłacać ogromne sumy za utrzymanie, co zubażałoby budżet gminy) aby obniżono podatki i opłaty za śmieci, za zaoszczędzone pieniądze mógłbym z rodziną pojechać na baseny do Osiecznicy, Bolesławca czy nawet Wrocławia i wcale bym się nie smucił, że w Nowogrodźcu nie ma pływalni ;)
Jakie to wszystko głupie . Szok jak można tak myśleć . To Ty tak myślisz , niech wszyscy mają a u nas po co .
No tak Polska, gmina Nowogrodziec, piękne miejsce gdzie kiedy napiszesz swoją opinię słuszną lub nie, to nikt nie odpowie Ci merytorycznie kiedy się nie zgadza, nie poda sensownych argumentów, nie podważy w konkretny sposób twoich argumentów tylko zaraz hejt. Najprościej atakować jak się z kimś nie zgadzasz... Najlepiej zróbmy basen a ludzie nadal niech będą bez kanalizacji, dróg, oświetlenia, chodników i innych rzeczy podstawowych. Pojedziemy na basen po ciemku, dziurawym asfaltem no ale przynajmniej będziemy mieli basen, aby tylko był większych rozmiarów niż siłownia 58m2...