~~Żółtawozielony Bluszczyk napisał(a):Ktoś napisał: ~~vie tamto napisał(a): No tak żona może kandydować z 3 drogi i vetamto milczy. Piszą jakieś kocopoły o komuchach i resortowych dzieciach. Może nie wiedzą, że burmistrz jest dzieckiem funkcjonariusza MO ???
A ty czyim dzieckiem jesteś ? Podłe to wstydu nie masz.
~~taka jest prawda napisał(a): Dziwię się mieszkańcom Zebrzydowej Stacyjnej ,żeby w takiej miejscowości nie było jednej osoby, która wzięła by nasze sprawy w swoje ręce i uzdrowiła tą wioskę nie ma kandydata na radnego ,sołtyska z Zebrzydowej Wsi ,radna ze Wsi ,Radny powiatowy ze Wsi , koło gospodyń ze Wsi, Strażacy ze Wsi .Była świetlica ,Relich sprzedał ,była biblioteka zamknięta ,było przedszkole przeniesione do Wsi ,nowa świetlica we Wsi ,Ośrodek Zdrowia ledwo zipie otwarty 2 razy w tygodniu ,było kiedyś 3 tys pacjentów zostało kilkaset ,wszyscy pouciekali do Osiecznicy .Kanalizacja nie skończona ,brak oświetlenia ,,,ludzie po zmroku boją się z pracy wracać do domu brak chodnika w stronę kaplicy i przejazdu kolejowego .panie burmistrzu jak w tej dziurze żyć !Mieszkańcy Zebrzydowej Stacyjnej pobudka .!
~~vie tamto napisał(a): To jak to w końcu jest z Panią Marią? Rano wiesza baner męża a wieczorem bierze udział w spotkaniu 3 drogi. Jak tak dalej pójdzie to Relich w następnych wyborach będzie na liście od Biedronia
~~Posiwiały Bambus napisał(a):Ktoś napisał: ~~vie tamto napisał(a): To jak to w końcu jest z Panią Marią? Rano wiesza baner męża a wieczorem bierze udział w spotkaniu 3 drogi. Jak tak dalej pójdzie to Relich w następnych wyborach będzie na liście od Biedronia
A tobie żal dupe ściska ? Startuj i ty wolna droga . Widzi się czyjeś , nie widzi swojego .
~~vie tamto napisał(a):Ktoś napisał: ~~Posiwiały Bambus napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~vie tamto napisał(a): To jak to w końcu jest z Panią Marią? Rano wiesza baner męża a wieczorem bierze udział w spotkaniu 3 drogi. Jak tak dalej pójdzie to Relich w następnych wyborach będzie na liście od Biedronia
A tobie żal dupe ściska ? Startuj i ty wolna droga . Widzi się czyjeś , nie widzi swojego .
Moje dupsko bez żadnych ścisków . Ja tej Pani nie zabraniam kandydowania, bo niby kim jestem żeby to robić Chodzi o coś innego. Ekipa wyborcza Relicha obraża w internecie ludzi. Niech się teraz cwaniaczki z miodem w uszach odniosą do 3drogi i płaczącego nad konstytucją Hołowni. Może zrobią Pani Marii jakąś tęczowa przeróbke zdjecia?.No i oczywiście tata był honorowym milicjantem nie jak ten z Gieraltowa. Eh te wasze kagiebowskie metody zwalczania konkurencji politycznej
Ja nie popieram nikogo , ale wyborcy kandydatki święte nie są . Widzi się pod lasem , nie widzi pod nosem .