Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Tylko dwoje kandydatów na burmistrza Nowogrodźca?
~~Utylizator niezalogowany
17 marca 2024r. o 16:53
~~Ultramarynowa Dąbrówka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~qwerty napisał(a): W sobotę Relich będzie hucznie otwierał Szatnię na boisku w Nowogrodźcu ,będzie mecz z Serbami a później imprezka na ranczo .Mój kolega który dostał zaproszenie śmiał się ,że aż trzy podpisy jeden Relicha ,drugi dyrektorki GCK i prezesa Chrobrego .

I co w tym śmiesznego takich idiotów to nawet podpisy szokują . Niech odda zaproszenie inni docenią .

Racja:)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~biedna gmina niezalogowany
17 marca 2024r. o 17:37
~~Utylizator napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ultramarynowa Dąbrówka napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~qwerty napisał(a): W sobotę Relich będzie hucznie otwierał Szatnię na boisku w Nowogrodźcu ,będzie mecz z Serbami a później imprezka na ranczo .Mój kolega który dostał zaproszenie śmiał się ,że aż trzy podpisy jeden Relicha ,drugi dyrektorki GCK i prezesa Chrobrego .

I co w tym śmiesznego takich idiotów to nawet podpisy szokują . Niech odda zaproszenie inni docenią .
Racja:)

Faktycznie tyle wysiłku i pracy włożył Relich w tę szatnię ,że teraz hucznie trzeba przed wyborami zrobić odbiór ,przecież wczoraj szatnia była już czynna i piłkarzyki się przebierali .
~~Żółtoczerwony Mak niezalogowany
17 marca 2024r. o 17:42
Ktoś napisał: ~~qwerty napisał(a): W sobotę Relich będzie hucznie otwierał Szatnię na boisku w Nowogrodźcu ,będzie mecz z Serbami a później imprezka na ranczo .Mój kolega który dostał zaproszenie śmiał się ,że aż trzy podpisy jeden Relicha ,drugi dyrektorki GCK i prezesa Chrobrego .

A co dla ciebie zabrakło biedaku ?
~~Ultramarynowa Dąbrówka niezalogowany
17 marca 2024r. o 17:44
~~Żółtoczerwony Mak napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ultramarynowa Dąbrówka napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~qwerty napisał(a): W sobotę Relich będzie hucznie otwierał Szatnię na boisku w Nowogrodźcu ,będzie mecz z Serbami a później imprezka na ranczo .Mój kolega który dostał zaproszenie śmiał się ,że aż trzy podpisy jeden Relicha ,drugi dyrektorki GCK i prezesa Chrobrego .

Ja mam ale ty na bank nie masz .
~~xyz niezalogowany
17 marca 2024r. o 19:58
Ktoś napisał: ~~Żółtoczerwony Mak napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ultramarynowa Dąbrówka napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~qwerty napisał(a): W sobotę Relich będzie hucznie otwierał Szatnię na boisku w Nowogrodźcu ,będzie mecz z Serbami a później imprezka na ranczo .Mój kolega który dostał zaproszenie śmiał się ,że aż trzy podpisy jeden Relicha ,drugi dyrektorki GCK i prezesa Chrobrego .

Ja mam ale ty na bank nie masz .[/c
Masz racj
Ktoś napisał: ~~Żółtoczerwony Mak napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ultramarynowa Dąbrówka napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~qwerty napisał(a): W sobotę Relich będzie hucznie otwierał Szatnię na boisku w Nowogrodźcu ,będzie mecz z Serbami a później imprezka na ranczo .Mój kolega który dostał zaproszenie śmiał się ,że aż trzy podpisy jeden Relicha ,drugi dyrektorki GCK i prezesa Chrobrego .

Ja mam ale ty na bank nie masz .

Ja nie mam bo kto by mi dał Relich ?przecież on na opozycję nie może patrzeć .radni z opozycji chyba też nie mają a w najlepszym razie są niemile widziani .Na szczęście to są już ostatnie wasze podrygi .Zjednoczeni i tak zagłosują przeciw Relichowi za to, że się tułają !
~~Rdzawozłoty Fiołek niezalogowany
17 marca 2024r. o 20:04
Biednemu zabiorą a dadzą bogatemu
~~Żółty Bukszpan niezalogowany
17 marca 2024r. o 20:44
Kto ile by nie dał i nie zrobił to i tak ludziom nie dogodzi.
~~Rezedowy Kosaciec niezalogowany
17 marca 2024r. o 22:21
~~Żółty Bukszpan napisał(a): Kto ile by nie dał i nie zrobił to i tak ludziom nie dogodzi.

Zgadzam się w 100% z tym zdaniem.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza