~~Ultramarynowa Dąbrówka napisał(a):Ktoś napisał: ~~qwerty napisał(a): W sobotę Relich będzie hucznie otwierał Szatnię na boisku w Nowogrodźcu ,będzie mecz z Serbami a później imprezka na ranczo .Mój kolega który dostał zaproszenie śmiał się ,że aż trzy podpisy jeden Relicha ,drugi dyrektorki GCK i prezesa Chrobrego .
I co w tym śmiesznego takich idiotów to nawet podpisy szokują . Niech odda zaproszenie inni docenią .
~~Utylizator napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ultramarynowa Dąbrówka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~qwerty napisał(a): W sobotę Relich będzie hucznie otwierał Szatnię na boisku w Nowogrodźcu ,będzie mecz z Serbami a później imprezka na ranczo .Mój kolega który dostał zaproszenie śmiał się ,że aż trzy podpisy jeden Relicha ,drugi dyrektorki GCK i prezesa Chrobrego .
I co w tym śmiesznego takich idiotów to nawet podpisy szokują . Niech odda zaproszenie inni docenią .
Racja:)
Faktycznie tyle wysiłku i pracy włożył Relich w tę szatnię ,że teraz hucznie trzeba przed wyborami zrobić odbiór ,przecież wczoraj szatnia była już czynna i piłkarzyki się przebierali .
~~Ultramarynowa Dąbrówka napisał(a):Ktoś napisał: ~~qwerty napisał(a): W sobotę Relich będzie hucznie otwierał Szatnię na boisku w Nowogrodźcu ,będzie mecz z Serbami a później imprezka na ranczo .Mój kolega który dostał zaproszenie śmiał się ,że aż trzy podpisy jeden Relicha ,drugi dyrektorki GCK i prezesa Chrobrego .
~~Żółtoczerwony Mak napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ultramarynowa Dąbrówka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~qwerty napisał(a): W sobotę Relich będzie hucznie otwierał Szatnię na boisku w Nowogrodźcu ,będzie mecz z Serbami a później imprezka na ranczo .Mój kolega który dostał zaproszenie śmiał się ,że aż trzy podpisy jeden Relicha ,drugi dyrektorki GCK i prezesa Chrobrego .
A co dla ciebie zabrakło biedaku ?
Ja mam ale ty na bank nie masz .
~~Ultramarynowa Dąbrówka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Żółtoczerwony Mak napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ultramarynowa Dąbrówka napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~qwerty napisał(a): W sobotę Relich będzie hucznie otwierał Szatnię na boisku w Nowogrodźcu ,będzie mecz z Serbami a później imprezka na ranczo .Mój kolega który dostał zaproszenie śmiał się ,że aż trzy podpisy jeden Relicha ,drugi dyrektorki GCK i prezesa Chrobrego .
Ja mam ale ty na bank nie masz .[/c
Masz racj~~Ultramarynowa Dąbrówka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Żółtoczerwony Mak napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ultramarynowa Dąbrówka napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~qwerty napisał(a): W sobotę Relich będzie hucznie otwierał Szatnię na boisku w Nowogrodźcu ,będzie mecz z Serbami a później imprezka na ranczo .Mój kolega który dostał zaproszenie śmiał się ,że aż trzy podpisy jeden Relicha ,drugi dyrektorki GCK i prezesa Chrobrego .
Ja mam ale ty na bank nie masz .
Ja nie mam bo kto by mi dał Relich ?przecież on na opozycję nie może patrzeć .radni z opozycji chyba też nie mają a w najlepszym razie są niemile widziani .Na szczęście to są już ostatnie wasze podrygi .Zjednoczeni i tak zagłosują przeciw Relichowi za to, że się tułają !
~~Żółty Bukszpan napisał(a): Kto ile by nie dał i nie zrobił to i tak ludziom nie dogodzi.