Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Tylko dwoje kandydatów na burmistrza Nowogrodźca?
~~Błękitnawy Wrotycz niezalogowany
18 marca 2024r. o 15:48
~~Bakłażanowy Łubin napisał(a):
Ktoś napisał: ~~damski bokser napisał(a): PIS podobnie jak Relich ogłaszał same sukcesy ,jednak wyborcy w te bajki nie uwierzyli i pogonili PIS teraz to samo czeka Relicha .

Nic nie pogonili , Teraz widzisz sukcesy koalicji? Bo ja nie , kłamstwo , oszukiwanie swoich wyborców . Nikt Relicha nie pogoni

W październiku też nie wierzyliście xD
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Bakłażanowy Łubin niezalogowany
18 marca 2024r. o 16:02
~~Błękitnawy Wrotycz napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bakłażanowy Łubin napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~damski bokser napisał(a): PIS podobnie jak Relich ogłaszał same sukcesy ,jednak wyborcy w te bajki nie uwierzyli i pogonili PIS teraz to samo czeka Relicha .

Nic nie pogonili , Teraz widzisz sukcesy koalicji? Bo ja nie , kłamstwo , oszukiwanie swoich wyborców . Nikt Relicha nie pogoni

W pazdzierniku wygrało PIS Tylko są tacy co zdradzili swoich wyborców i teraz ich doją z każdej strony .Jeszcze troszeczkę wielu będzie pluło sobie w brodę .
~~Brygada RR niezalogowany
18 marca 2024r. o 16:03
~~Błękitnawy Wrotycz napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~damski bokser napisał(a): PIS podobnie jak Relich ogłaszał same sukcesy ,jednak wyborcy w te bajki nie uwierzyli i pogonili PIS teraz to samo czeka Relicha .

Relich jest skończony tyle krzywd co wyrządził ludziom w normalnym Kraju to już dawno był by rozliczony .
~~8 gwiazdk niezalogowany
18 marca 2024r. o 16:06
Ktoś napisał: ~~Błękitnawy Wrotycz napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bakłażanowy Łubin napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~damski bokser napisał(a): PIS podobnie jak Relich ogłaszał same sukcesy ,jednak wyborcy w te bajki nie uwierzyli i pogonili PIS teraz to samo czeka Relicha .

W pazdzierniku wygrało PIS Tylko są tacy co zdradzili swoich wyborców i teraz ich doją z każdej strony .Jeszcze troszeczkę wielu będzie pluło sobie w brodę .

Jeżeli miał bym pluć w brodę to tylko w twoją obrzydliwy pisowski złodzieju ..
~~Bakłażanowy Łubin niezalogowany
18 marca 2024r. o 18:09
~~8 gwiazdk napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Błękitnawy Wrotycz napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bakłażanowy Łubin napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~damski bokser napisał(a): PIS podobnie jak Relich ogłaszał same sukcesy ,jednak wyborcy w te bajki nie uwierzyli i pogonili PIS teraz to samo czeka Relicha .

Uważaj na słowa bo ja nie PIS A złodzieja poszukaj blisko siebie .Każdy sądzi według siebie .
~~Żółtoczerwony Mak niezalogowany
18 marca 2024r. o 18:57
Ktoś napisał: ~~8 gwiazdk napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bakłażanowy Łubin napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Błękitnawy Wrotycz napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bakłażanowy Łubin napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~damski bokser napisał(a): PIS podobnie jak Relich ogłaszał same sukcesy ,jednak wyborcy w te bajki nie uwierzyli i pogonili PIS teraz to samo czeka Relicha .

Uważaj na słowa bo ja nie PIS A złodzieja poszukaj blisko siebie .Każdy sądzi według siebie .

Uderz pięścią w stół a nożyce się odezwi
~~Żółtoczerwony Mak niezalogowany
18 marca 2024r. o 18:58
~~Żółtoczerwony Mak napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~8 gwiazdk napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bakłażanowy Łubin napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Błękitnawy Wrotycz napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bakłażanowy Łubin napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~damski bokser napisał(a): PIS podobnie jak Relich ogłaszał same sukcesy ,jednak wyborcy w te bajki nie uwierzyli i pogonili PIS teraz to samo czeka Relicha .

Uderz pięścią w stół a nożyce się odezwi

odezwą .
~~Rdzawozłoty Fiołek niezalogowany
18 marca 2024r. o 19:06
Już faza jest, lampy świecą, spokojna twoja
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.