~~Bakłażanowy Łubin napisał(a):Ktoś napisał: ~~damski bokser napisał(a): PIS podobnie jak Relich ogłaszał same sukcesy ,jednak wyborcy w te bajki nie uwierzyli i pogonili PIS teraz to samo czeka Relicha .
Nic nie pogonili , Teraz widzisz sukcesy koalicji? Bo ja nie , kłamstwo , oszukiwanie swoich wyborców . Nikt Relicha nie pogoni
~~Błękitnawy Wrotycz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bakłażanowy Łubin napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~damski bokser napisał(a): PIS podobnie jak Relich ogłaszał same sukcesy ,jednak wyborcy w te bajki nie uwierzyli i pogonili PIS teraz to samo czeka Relicha .
Nic nie pogonili , Teraz widzisz sukcesy koalicji? Bo ja nie , kłamstwo , oszukiwanie swoich wyborców . Nikt Relicha nie pogoni
W październiku też nie wierzyliście xD
W pazdzierniku wygrało PIS Tylko są tacy co zdradzili swoich wyborców i teraz ich doją z każdej strony .Jeszcze troszeczkę wielu będzie pluło sobie w brodę .
~~Błękitnawy Wrotycz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bakłażanowy Łubin napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~damski bokser napisał(a): PIS podobnie jak Relich ogłaszał same sukcesy ,jednak wyborcy w te bajki nie uwierzyli i pogonili PIS teraz to samo czeka Relicha .
Relich jest skończony tyle krzywd co wyrządził ludziom w normalnym Kraju to już dawno był by rozliczony .
~~Bakłażanowy Łubin napisał(a):Ktoś napisał: ~~Błękitnawy Wrotycz napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bakłażanowy Łubin napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~damski bokser napisał(a): PIS podobnie jak Relich ogłaszał same sukcesy ,jednak wyborcy w te bajki nie uwierzyli i pogonili PIS teraz to samo czeka Relicha .
W pazdzierniku wygrało PIS Tylko są tacy co zdradzili swoich wyborców i teraz ich doją z każdej strony .Jeszcze troszeczkę wielu będzie pluło sobie w brodę .
Jeżeli miał bym pluć w brodę to tylko w twoją obrzydliwy pisowski złodzieju ..
~~8 gwiazdk napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bakłażanowy Łubin napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Błękitnawy Wrotycz napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bakłażanowy Łubin napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~damski bokser napisał(a): PIS podobnie jak Relich ogłaszał same sukcesy ,jednak wyborcy w te bajki nie uwierzyli i pogonili PIS teraz to samo czeka Relicha .
Uważaj na słowa bo ja nie PIS A złodzieja poszukaj blisko siebie .Każdy sądzi według siebie .
~~Bakłażanowy Łubin napisał(a):Ktoś napisał: ~~8 gwiazdk napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bakłażanowy Łubin napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Błękitnawy Wrotycz napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bakłażanowy Łubin napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~damski bokser napisał(a): PIS podobnie jak Relich ogłaszał same sukcesy ,jednak wyborcy w te bajki nie uwierzyli i pogonili PIS teraz to samo czeka Relicha .
Uważaj na słowa bo ja nie PIS A złodzieja poszukaj blisko siebie .Każdy sądzi według siebie .
Uderz pięścią w stół a nożyce się odezwi
~~Żółtoczerwony Mak napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bakłażanowy Łubin napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~8 gwiazdk napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bakłażanowy Łubin napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Błękitnawy Wrotycz napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bakłażanowy Łubin napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~damski bokser napisał(a): PIS podobnie jak Relich ogłaszał same sukcesy ,jednak wyborcy w te bajki nie uwierzyli i pogonili PIS teraz to samo czeka Relicha .
Uderz pięścią w stół a nożyce się odezwi
odezwą .