~~321 napisał(a): Relich i ci głupio mądrzy radni wymyślili teraz w kampanii wyborczej budowę basenu ,Jak wiemy gmina Nowogrodziec liczy 15 tys mieszkańców w której jest tylko jeden Orlik na który ciężko się dostać .Dlatego duża grupa piłkarzy jeździ żeby trenować i pograć na Orlik do Osiecznicy ,
~~piłkarz napisał(a):Ktoś napisał: ~~321 napisał(a): Relich i ci głupio mądrzy radni wymyślili teraz w kampanii wyborczej budowę basenu ,Jak wiemy gmina Nowogrodziec liczy 15 tys mieszkańców w której jest tylko jeden Orlik na który ciężko się dostać .Dlatego duża grupa piłkarzy jeździ żeby trenować i pograć na Orlik do Osiecznicy ,
Budowa Orlika dobrej jakości to koszt 0,5 miliona złotych a koszt budowy basenu to kilkanaście milionów oraz niewspółmierne koszty utrzymania basenu ,Taki Orlik powinien zostać wybudowany w Zebrzydowej Wsi na terenie przedszkola wtedy wszystkie miejscowości miały by wypośrodkowaną odległość .Myślę że nowa Pani Burmistrz zaakceptuje takie rozwiązanie i wybuduje taki Orlik .
~~Brunatnozielona Krokosmia napisał(a):Ktoś napisał: ~~piłkarz napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~321 napisał(a): Relich i ci głupio mądrzy radni wymyślili teraz w kampanii wyborczej budowę basenu ,Jak wiemy gmina Nowogrodziec liczy 15 tys mieszkańców w której jest tylko jeden Orlik na który ciężko się dostać .Dlatego duża grupa piłkarzy jeździ żeby trenować i pograć na Orlik do Osiecznicy ,
Budowa Orlika dobrej jakości to koszt 0,5 miliona złotych a koszt budowy basenu to kilkanaście milionów oraz niewspółmierne koszty utrzymania basenu ,Taki Orlik powinien zostać wybudowany w Zebrzydowej Wsi na terenie przedszkola wtedy wszystkie miejscowości miały by wypośrodkowaną odległość .Myślę że nowa Pani Burmistrz zaakceptuje takie rozwiązanie i wybuduje taki Orlik .
Ja widzę orlika w Wykrotach. To będzie razem 1mln. ;-)
Jestem za, czyli Wykroty i Zebrzydowa żądają Orlików ,Skoro szatnia w Nowogrodźcu kosztowała 6,5 miliona to dlaczego nie wybudować 2 Orliki za milion zł
~~piłkarz napisał(a): ~~Brunatnozielona Krokosmia napisał(a): Ktoś napisał: ~~piłkarz napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~321 napisał(a): Relich i ci głupio mądrzy radni wymyślili teraz w kampanii wyborczej budowę basenu ,Jak wiemy gmina Nowogrodziec liczy 15 tys mieszkańców w której jest tylko jeden Orlik na który ciężko się dostać .Dlatego duża grupa piłkarzy jeździ żeby trenować i pograć na Orlik do Osiecznicy ,
Jestem za, czyli Wykroty i Zebrzydowa żądają Orlików ,Skoro szatnia w Nowogrodźcu kosztowała 6,5 miliona to dlaczego nie wybudować 2 Orliki za milion zł
~~Realista napisał(a):Ktoś napisał: ~~piłkarz napisał(a): ~~Brunatnozielona Krokosmia napisał(a): Ktoś napisał: ~~piłkarz napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~321 napisał(a): Relich i ci głupio mądrzy radni wymyślili teraz w kampanii wyborczej budowę basenu ,Jak wiemy gmina Nowogrodziec liczy 15 tys mieszkańców w której jest tylko jeden Orlik na który ciężko się dostać .Dlatego duża grupa piłkarzy jeździ żeby trenować i pograć na Orlik do Osiecznicy ,
Idę dalej. A co Nowa Wieś gorsza? Im się nie należy? Nawet świetlicy nie mają, więc niech będzie chociaż Orlik:)
Faktycznie zmieniam zdanie zamiast Zebrzydowej Orlik wybudować przy Szkole w Nowej Wsi i Wykrotach .
~~Ciemnozielona Truskawka napisał(a): Ile byłoby orlików gdyby nie kandydatka i inni kandydaci nie blokowali inwestycji.
Chcieli likwidować. GCK i protestowali przeciwko Muzie teraz chcą uzbrajać terenu.... wszystko budować, muza jest wspaniałą...
Moment centrum edukacji w Nowogrodźcu wraz z dojazdami, = za kilka lat zamknięcie szkół na wsi.
Sorry...Zero wiarygodności