Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Tylko dwoje kandydatów na burmistrza Nowogrodźca?
~~Łojojoj łolaboga niezalogowany
21 marca 2024r. o 18:54
~~Ciemnozielona Truskawka napisał(a): Ile byłoby orlików gdyby nie kandydatka i inni kandydaci nie blokowali inwestycji.

Chcieli likwidować. GCK i protestowali przeciwko Muzie teraz chcą uzbrajać terenu.... wszystko budować, muza jest wspaniałą...

Moment centrum edukacji w Nowogrodźcu wraz z dojazdami, = za kilka lat zamknięcie szkół na wsi.

Sorry...Zero wiarygodności

Idę o zakład, że jak znów wygrasz wybory to dalej będziesz płakał na sesjach jaki to bidulek jesteś. Oni tacy niedobrzy zablokowali mi inwestycję 5 lat temu i dlatego nie mogę wybudować drogi.Potem będzie, że ci niedobrzy zablokowali mi inwestycję (cały czas chodzi o tą samą) 6 lat temu dlatego nie będzie oświetlenia. Zablokowali 7 lat temu inwestycję nie mam pieniędzy na remont świetlicy i tak dalej i tak dalej.... Ale z ciebie siuśmajtek mazepa, weź się wreszcie ogarnij chłopie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Złocistorudy Orzech niezalogowany
21 marca 2024r. o 19:31
On tym wygrywa. Bidul z bidula wiecznie pokrzywdzony. Takie sobie hasło wez.
~~XXX niezalogowany
21 marca 2024r. o 19:49
Ludzie przejrzeli na oczy ,nigdy już Relich nie wygra. bo jest skończony ,napisał bym wiele faktów ale nie chcę się ciągać po Sądach ,Uważam że gminą powinna rządzić osoba uczciwa i wiarygodna ,. Pamiętacie ten parszywy dzban w Rynku za 200 tys zł który się rozleciał i 200 tys poszło w błoto .Plac czerwony dwa razy droższy jak była wycena .
~~Davidpeage niezalogowany
21 marca 2024r. o 19:51
see post galaxy swapper
~~Popielaty Modrzew niezalogowany
21 marca 2024r. o 20:07
~~XXX napisał(a): Ludzie przejrzeli na oczy ,nigdy już Relich nie wygra. bo jest skończony ,napisał bym wiele faktów ale nie chcę się ciągać po Sądach ,Uważam że gminą powinna rządzić osoba uczciwa i wiarygodna ,. Pamiętacie ten parszywy dzban w Rynku za 200 tys zł który się rozleciał i 200 tys poszło w błoto .Plac czerwony dwa razy droższy jak była wycena .

Przez inne osoby gmina straciła ogromne miliony , bo blokowali i robili to celowo . Takie osoby nie mają prawa bytu .
~~mieszkaniec gminy niezalogowany
21 marca 2024r. o 20:13
~~Ciemnozielona Truskawka napisał(a): Ile byłoby orlików gdyby nie kandydatka i inni kandydaci nie blokowali inwestycji.

Chcieli likwidować. GCK i protestowali przeciwko Muzie teraz chcą uzbrajać terenu.... wszystko budować, muza jest wspaniałą...

Moment centrum edukacji w Nowogrodźcu wraz z dojazdami, = za kilka lat zamknięcie szkół na wsi.

Sorry...Zero wiarygodności

Powiedz szmaciarzu kłamliwy czy Relich złożył chociaż jeden wniosek o budowę Orlika w Nowej Wsi lub Wykrotach przez te 20 lat ,teraz jak cieniutko koło dupy to obiecuje Wszystko Orliki, Baseny ,ścieżki rowerowe ,boiska ,może jeszcze obieca Disnejland ,a ludzie jak nie mają kanalizacji i oświetlenia tak nie mają .
~~Brunatnozielona Krokosmia niezalogowany
21 marca 2024r. o 20:17
~~Znawca napisał(a): Orlik 1 mln zł to kosztował kilkanaście lat temu .

Po co komu orlik jak mamy orła w ratuszu?
~~mno niezalogowany
21 marca 2024r. o 20:18
~~Popielaty Modrzew napisał(a):
Ktoś napisał: ~~XXX napisał(a): Ludzie przejrzeli na oczy ,nigdy już Relich nie wygra. bo jest skończony ,napisał bym wiele faktów ale nie chcę się ciągać po Sądach ,Uważam że gminą powinna rządzić osoba uczciwa i wiarygodna ,. Pamiętacie ten parszywy dzban w Rynku za 200 tys zł który się rozleciał i 200 tys poszło w błoto .Plac czerwony dwa razy droższy jak była wycena .

Przez inne osoby gmina straciła ogromne miliony , bo blokowali i robili to celowo . Takie osoby nie mają prawa bytu .

Podaj chociaż jedną osobę przez którą to niby gmina straciła te miliony ,bo z tego co się orientuję to gmina wydała miliony za Sądy ze Strefą .A pamiętasz za ile to Gmina sprzedała Szkołę w Parzycach i 1hektar działki ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza