~~nie napisał(a): jeszcze na kubusiaka dajcie głos będzie wam do zdjęc pozował przydupas wójta nastepny dobrze ze sie konczy jego śmieszna kadencja jurków nie myśli to głosował na niego w r-ce już mu nie poszło bo młodzi kupczyją na niego i koniec brania kasy za nic w końcu Zastosowana autokorekta
~~Paliowa Szydlica napisał(a): I kilka słów do Warchoła , prowadź kampanie uczciwie ....
Póki co to w tej sondzie dało się poznać prawdziwą uczciwość dwóch innych kandydatów, którzy w kilka minut zdobywają setki głosów. Wzory uczciwości:)
~~lolo napisał(a): juz wałki idą wójt przegrywał w sondazu z michałem nagle michal ma tylko 17% głosów juz sfałszowane i opłacone wszystko i tak samo moze byc w wyborach wójt fałszuje głosy każdy to wie i tak wygrywa temu prokuratura powinna sie przejrzec temu głosowaniu !!!
~~Krwistoczerwona Glicynia napisał(a):Ktoś napisał: ~~lolo napisał(a): juz wałki idą wójt przegrywał w sondazu z michałem nagle michal ma tylko 17% głosów juz sfałszowane i opłacone wszystko i tak samo moze byc w wyborach wójt fałszuje głosy każdy to wie i tak wygrywa temu prokuratura powinna sie przejrzec temu głosowaniu !!!
Nie podniecaj się tak. Do tego plebiscytu - bo to nie żadna sonda - dołączyli trzeciego. Głosy się rozbiły. I jeszcze jedno, tu nie chodzi o sondowanie mieszkańców a jedynie na klikalności strony. Im więcej kliknięć, tym więcej reklam więc i więcej forsy dla Bolca. Jak nie wiadomo o co chodzi, to zawsze chodzi o pieniądze. He, he, he.
~~haha napisał(a): kubusiak dobrym radnym teraz sie uśmiałem na poczatek dnia hahaha ściągnąc to on sobie może wode z mózgu przez 10 lat nic nie zrobil jako wielki radny dolnych oprócz brania kasy do kieszeni za nic zero zainteresowania co mozna zmienic albo usprawnic na wiosce co jest do poprawy nic gówno! przydupas wójta od brania kasy ale kończa sie jego wyborcy bo mlodzi za nim juz nie pójdą fucha sie konczy powoli dla tego pajaca