Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA Wall Printers zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kto zostanie wójtem gminy Warta Bolesławiecka? - SONDA
~~Jarek niezalogowany
17 lutego 2024r. o 19:54

[c=~~Mieszkaniec
[c=~~Mieszkaniec
Jaki ty musisz być nieszczęśliwy mały człowieczku, ale nie martw się po deszczu zawsze przychodzi słońce. Może i Tobie wreszcie zaświeci a raczej oświeci:)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Paliowa Szydlica niezalogowany
17 lutego 2024r. o 20:09
~~janex2024xd napisał(a): Z tych trzech kandydatów wydaje mi się najbardziej odpowiedni obecny Wójt. Nie daj Panie B..e żeby Warc...ł dorwał się do władzy to wam pokaże swoje prawdziwe oblicze. To człowiek fałszywy, kłamca, jedyne co potrafi to faktycznie manipulować osobami słabszymi intelektualnie od siebie bo każdy mądrzejszy z kim probówka się przyjaźnić już go pogonił. A obecny Wójt nie ważne jaką szkołę skończył i czy był komuchem, ważne że sprawuje funkcję już tyle kadencji i robi to naprawdę umiejętnie więc oo co zmieniać coś co się sprawdza.

Popieram, poza tym Warchoł prowadzi stronę na Facebooku,, Gmina Warta z perspektywy mieszkańców,, w której blokuje niewygodne dla siebie komentarze jak również blokuje osoby które to udostępniają, żenujące ,wstyd, słaba zagrywka i taka osoba n a stanowisko Wójta?
~~Paliowa Szydlica niezalogowany
17 lutego 2024r. o 20:18
I kilka słów do Warchoła , prowadź kampanie uczciwie nie robiąc z teraźniejszego wójta potwora i przypisując sobie jego osiągnięcie atakując go, to nie jest mile widziane wśród mieszkańców gminy
~~Marchewka niezalogowany
17 lutego 2024r. o 20:35
~~Paliowa Szydlica napisał(a): I kilka słów do Warchoła , prowadź kampanie uczciwie nie robiąc z teraźniejszego wójta potwora i przypisując sobie jego osiągnięcie atakując go, to nie jest mile widziane wśród mieszkańców gminy

Zgadzam się z tym!!!!
~~lolo niezalogowany
17 lutego 2024r. o 20:56
juz wałki idą wójt przegrywał w sondazu z michałem nagle michal ma tylko 17% głosów juz sfałszowane i opłacone wszystko i tak samo moze byc w wyborach wójt fałszuje głosy każdy to wie i tak wygrywa temu prokuratura powinna sie przejrzec temu głosowaniu !!!
~~Alfredpless niezalogowany
17 lutego 2024r. o 21:00
Witajcie, Kochani!

Badam zrobienie tatuażu, który stanowił przejawem ukochanej także zwolnienia dla mojej mamy - kobiety, jaka dała mi bycie, podparcie oraz energiczną miłość. Chciałbym, aby egzystował toż nie tylko znak, lecz również rzecz niesamowicie indywidualnego, co będzie posiadało dla nas obu duże miejsce.

Przedstawiam na teorie rzecz daleko niż tylko świetne serce z napisem "Mama". Podejrzewam o pięknem szczególnym, że połączenie chwili jej pochodzenia z pewnym symbolem, jaki dla nas obojga ma rewelacyjne znaczenie? Pożądaj widać tatuaż, który odtwarza jej rangę, wiedzę albo pasję? Moja mama uwielbia ogrodnictwo, zatem badał coś scalonego spośród jej kochanym kwiatem.

Z przeciwległej strony, ciekawię się nad bardziej absurdalnym podejściem, chyba jedne geometryczne projekty albo minimalistyczne linie, które będą oznaczać naszą trwałą więź? Chciałbym, ażeby ów tatuaż był również miły i elegancki, rzecz co będzie się ładnie starzeć wraz spośród nami.

Czyli ktokolwiek z Was tworzy jednakowe tatuaże czy sensy na tatuaż, który istniał podziwem dla posiadamy? Rzekomo uważacie wszelkie inspiracje, zdjęcia, które umieli się podzielić? Każda teza będzie dla mnie warta także zadziała mi w przedsięwzięciu ostatecznej decyzji.

Z administracje dziękuję za wszelkie rady również podpowiedzi. Zatem ważna usterka i tęsknię, ażeby była jako pięknie pomyślana, by tatuaż był mocnym odbiciem bliskiej relacje.
Zobacz nasz zestaw do tatuażu
Witam ciepło,
~~nie niezalogowany
17 lutego 2024r. o 21:02
alek sie zna na polityce jak cały rok siedzi w niemczech przy kamieniu nie wie co sie dzieje na gminie
~~Paweł niezalogowany
17 lutego 2024r. o 21:28
~~janex2024xd napisał(a): Z tych trzech kandydatów wydaje mi się najbardziej odpowiedni obecny Wójt. Nie daj Panie B..e żeby Warc...ł dorwał się do władzy to wam pokaże swoje prawdziwe oblicze. To człowiek fałszywy, kłamca, jedyne co potrafi to faktycznie manipulować osobami słabszymi intelektualnie od siebie bo każdy mądrzejszy z kim probówka się przyjaźnić już go pogonił. A obecny Wójt nie ważne jaką szkołę skończył i czy był komuchem, ważne że sprawuje funkcję już tyle kadencji i robi to naprawdę umiejętnie więc oo co zmieniać coś co się sprawdza.

To są już jaja! Pewnie cofajmy się zamiast iść do przodu . Najlepiej postawić pomnik wójtowi. Ciekawe ilu ludziom wydał polecenie pisania tych bzdurnych komentarzy. Prawdopodobnie rządzący musi strasznie trząść portkami skoro tak jedze po Warchoł.

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza