~~Magda napisał(a): Czytam te komentarze i cieszę się, że już nie mieszkam w tej gminie. Większość tu komentujących to ludzie chorzy z zazdrości i nienawiści. Nikt wam nie pasuje, każdego atakujecie. Spójrzcie w lustro i zastanówcie się, kogo tam widzicie i co wy robicie dla innych. Najlepiej siedzieć z założonymi rękami i czekać aż ktoś coś za was zrobi a później jeszcze ponarzekać, obrazić i oczernić. Szacunek do drugiego człowieka to podstawa a wy tylko potraficie obrzucać się błotem. Wstyd!
Nie każdy tu z komentujących jest chorych chory z nienawiści ja mieszkam w tej gminie i nie ukrywam faktu że moim kandydatem jest obecny wójt i to nie dlatego że jak tu nie którzy komentują że wójt coś komuś za to da i tak dalej. Mam szacunek do każdego człowieka co prawda straciłam do Radnego Pana Warchoła i to tylko dla tego że jest bardzo nie fer oraz stale oskarża i atakuje obecnego Wójta przypisując sobie jego zasługi .Nie jedno krotnie oglądałam nagrania rady seji Gminy na których ewidentnie widać że Radny Michał Warchoł sieje zament i robi wszystko pod publikę.