Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kto zostanie wójtem gminy Warta Bolesławiecka? - SONDA
~~Kolos niezalogowany
18 lutego 2024r. o 14:34
Czemu teraz warchol nie opisuje wynikow z tego sondazu tak jak zrobil to przy pierwszym glosowaniu? Co nagle mu wstyd i glupio? Pierdolenie kotka przy pomocy mlotka “razem dla mieszkancow” parszywa i falszywa morda
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Szkarłatny Milin niezalogowany
18 lutego 2024r. o 17:53
~~Kirowa Jodła napisał(a):
Ktoś napisał: ~~czytelnik napisał(a): człowieku, wszyscy wiedzą kim jesteś i za co wyleciałeś z pracy w zgk, kraść ziemniaki od gospodarza i je pózniej sprzedawać, to dopiero obciach, teraz masz problem, bo nikt cię nie chce przyjąć do pracy.

Roboty jest w huj hah ale cos słabe ci info dali skoro mnie jednak przyjęli :) no tak kradlem sam sobie z mojego pola o tym nie myslalem nawet hah szkoda ze wam Pizdy latają zeby w oczy to powiedziec zostalo poszczekac przed monitorem i do spania :)

bardzo dobrze że pracujesz. nie tu to tam jak to mówią. powodzenia. daruj jednak sobie to pisanie. nic to nie da. skoncentruj się na swojej osobie.
~~Czarna niezalogowany
18 lutego 2024r. o 18:56
~~Marchewka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Paliowa Szydlica napisał(a): I kilka słów do Warchoła , prowadź kampanie uczciwie nie robiąc z teraźniejszego wójta potwora i przypisując sobie jego osiągnięcie atakując go, to nie jest mile widziane wśród mieszkańców gminy

Zgadzam się z tym!!!!Ja również zgadzam
się z tym tym bardziej że Michał Warchoł został radnym z komitetu obecnego Wójta Gminy a teraz z Wójta potwora i przypisuję sobie jego zasługi.
~~Szkarłatny Milin niezalogowany
18 lutego 2024r. o 19:17
jakby nie max nie miałby matury. jakby nie wójt nie byłby nieporadnym. proste
~~Paliowa Szydlica niezalogowany
18 lutego 2024r. o 20:07
~~Szkarłatny Milin napisał(a): jakby nie max nie miałby matury. jakby nie wójt nie byłby nieporadnym.
Prawda jak nic
~~Magda niezalogowany
18 lutego 2024r. o 20:28
Czytam te komentarze i cieszę się, że już nie mieszkam w tej gminie. Większość tu komentujących to ludzie chorzy z zazdrości i nienawiści. Nikt wam nie pasuje, każdego atakujecie. Spójrzcie w lustro i zastanówcie się, kogo tam widzicie i co wy robicie dla innych. Najlepiej siedzieć z założonymi rękami i czekać aż ktoś coś za was zrobi a później jeszcze ponarzekać, obrazić i oczernić. Szacunek do drugiego człowieka to podstawa a wy tylko potraficie obrzucać się błotem. Wstyd!
~~nie niezalogowany
19 lutego 2024r. o 1:08
a nawet jakbym ukradl te ziemniaki to co z tego ? w lubkowie na zakladzie kierownicy złom ukradli z zakladu na 20 tysiecy i sie sprawe pod dywan zamiotło a chlopaków z hali sprawdzali jak pare puszek czy garnki do domu brali a sami powywozili po garazach do siebie co sie dało przeciez tu jest przyzwolenie na złodziejstwo
~~Ciemnoniebieski Floks niezalogowany
19 lutego 2024r. o 6:40
~~Magda napisał(a): Czytam te komentarze i cieszę się, że już nie mieszkam w tej gminie. Większość tu komentujących to ludzie chorzy z zazdrości i nienawiści. Nikt wam nie pasuje, każdego atakujecie. Spójrzcie w lustro i zastanówcie się, kogo tam widzicie i co wy robicie dla innych. Najlepiej siedzieć z założonymi rękami i czekać aż ktoś coś za was zrobi a później jeszcze ponarzekać, obrazić i oczernić. Szacunek do drugiego człowieka to podstawa a wy tylko potraficie obrzucać się błotem. Wstyd!

Nie każdy tu z komentujących jest chorych chory z nienawiści ja mieszkam w tej gminie i nie ukrywam faktu że moim kandydatem jest obecny wójt i to nie dlatego że jak tu nie którzy komentują że wójt coś komuś za to da i tak dalej. Mam szacunek do każdego człowieka co prawda straciłam do Radnego Pana Warchoła i to tylko dla tego że jest bardzo nie fer oraz stale oskarża i atakuje obecnego Wójta przypisując sobie jego zasługi .Nie jedno krotnie oglądałam nagrania rady seji Gminy na których ewidentnie widać że Radny Michał Warchoł sieje zament i robi wszystko pod publikę.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza