~~Agnieszka Piasecka-Robak napisał(a): A można prosić Szanowną Redakcję o garść informacji na temat biografii tego Pana - co dobrego zrobił dla miasta? Co sobą reprezentuje? Nie pytam o fakt bycia radnym w jednej kadencji. Dziękuję i pozdrawiam :-)
~~Żółtawy Złotokap napisał(a): Sarbak jeszcze nie ma nazwiska i osiągnięć w radzie. Zbyt mała aktywność w kadencji i sprawczość. Może za 4 lata...
~~Szara Poziomka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Żółtawy Złotokap napisał(a): Sarbak jeszcze nie ma nazwiska i osiągnięć w radzie. Zbyt mała aktywność w kadencji i sprawczość. Może za 4 lata...
To przejrzyj jego profil np. na facebooku albo pogadaj z ludźmi czy jest aktywny i co zrobil bo ja dawida znam z aktywnej strony
~~Żółtawy Złotokap napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szara Poziomka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Żółtawy Złotokap napisał(a): Sarbak jeszcze nie ma nazwiska i osiągnięć w radzie. Zbyt mała aktywność w kadencji i sprawczość. Może za 4 lata...
To przejrzyj jego profil np. na facebooku albo pogadaj z ludźmi czy jest aktywny i co zrobil bo ja dawida znam z aktywnej strony
To niech się chwali - czego dokonał. Jeśli był przeciw SPP, to na plus. Do sprawdzenia. Wstrzymanie się od głosu się nie liczy. Sprawdzę...
Z tego co wiem sarbak i wszyscy radni pisu byli przeciw strefie platnego parkowania